Ясно днеска прегледах всичките торове където имам и четох в нета значи в biobloom-a има 2% азот и аз като дам и biogroow 4% 3,5 4мл на литър е много четох четох и намерих статия трябва по време на цъвтеж да се дава от biogrow-a 1ml вдигнал съм лампта иначе всичко е в норми темперетура влажност спазвам стриктно дойде ми и ЕС метъра сега сместа горе долу колко трябва да ми е и ако е повече как се уравновесяваха нещата с добавянето на повече вода нали!?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Въпрос за 10 растения
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Какви торове използваш?
Cal-Mag слагаш ли?
Не изглежда като проблем с вятъра.
Cal-Mag слагаш ли?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- grustman
- Градинар

Biogrow 3.6ml Biobloom 4ml Bioheaven 5mlSofia Cannabis написа: ↑16 Ное 2022, 04:55 Какви торове използваш?
Cal-Mag слагаш ли?
Cal mag 1.5ml Alg-a mic 4ml Topmax 4ml Меласа 3ml
На литър вода имаш ли представа какво трябва да е ЕС то дали ина таблица дойде ми TDS/EC метъра
- grustman
- Градинар

- grustman
- Градинар

- grustman
- Градинар

Колегиииии , хванах го водата е с много много високо EC без торове като ги добавя става адски високо купих вода днес да спася положението обаче има проблем кажете как да флъшна защото изходното ЕС е адски високо
- Прикачени файлове
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Колега ти отглеждаш органично и с такива торове дето е почти не възможно да преториш , проблема е от недости по-скоро.
Отделно TDS/EC метър се ползва когато гледаш с минерални торове и таблиците със стойностите са за тях , когато гледаш органично нещата са по-различни. Това ец на водата - каквото и да има в нея е не усвоимо ,така че ако искаш да измериш реалното го вадиш от сметките .
Ако растенията са преторени щяха да имат други признаци.
Отделно TDS/EC метър се ползва когато гледаш с минерални торове и таблиците със стойностите са за тях , когато гледаш органично нещата са по-различни. Това ец на водата - каквото и да има в нея е не усвоимо ,така че ако искаш да измериш реалното го вадиш от сметките .
Ако растенията са преторени щяха да имат други признаци.
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
И да добавя ,че с такъв ибилен рън офф си отмиваш торовете от почвата , трябва да изтича едвам едвам след поливка дори не е задължитено да протече това е перфектния варянт , иначе си хвърляш парите в канала.
- grustman
- Градинар

Здрасти благодаря , рън офф а е около 100-150 грама и то само днес да замеря както виждаш по горе вече раствора е 2 ес водата беше много твърда по горе съм качил снимки без торове беше 1 ес и днес полях с обичайното само биогроуа е намален защото в Bloom-a има 2% тоест 1мл на литър гроу
Biogrow 1ml Biobloom 4ml Bioheaven 5ml
Cal mag 1ml Alg-a mic 4ml Topmax 4ml
Ден 63 ден семка
12/12 - ден 28
Темп 18,5-24.5
Влага 38-55
.png)