Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов grow
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 473 times
- Been thanked: 1478 times
В фризер никога в хладилник от 2 до 5 градуса е перфектната температура. Изядох го аз преди време така
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Fungus Gnats не се хранят с корени, а с органични отпадъци. Могат да навредят, само ларвите и разбутват корените, но не ги ядът. Последния ми Indoor имах изключително много, слагах само от жълтите лепки, между саксиите, върху тях. Нямах никакви проблеми с растенията.sunnybeach написа: ↑20 Окт 2022, 13:44 Здравейте, колеги
Ден 16
Двете които сложих отново не се хванаха.
Или има още фунгус натс в почвата, които не мога да убия и им изяждат коренчетата , или направих грешка ,че сложих семената във фризера, за дълготрайно съхранение. Дано останалите да са ок.
Ще стартирам още една семка и ще реша кой сорт да е.
На мястото на четвъртата саксия днес ще сложа влагоабсорбатора(малкия - 600w) да видим как ще св справи като е вътре.
Другия път ще ползвам някакъв тип стимулант за кореновата система, защото не съм доволен от скоростта на растежа този път(поне засега).
Иначе смятам ,че дневника стана интересен така.
Донякъде е моя вината ,че не сложих по-разбираемо заглавие. Дано всеки успее да намери информацията ,която търси и да остави емоциите назад. Емоциите предразполагат за грешки.
Ето и снимки ,как вървят нещата
За семките, както са ти отговорили, по добре в хладилник, както са ти казали.
Изчистил съм темата от ненужния спам. Мненията са преместени тук viewtopic.php?f=7&t=1045
- sunnybeach
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 72 times
Жалко… сигурно съм ги съсипал. От известно време ги държа на стайна температура и ще ги сложа в хладилника за вино. Мерси за съвета
Само да кажа , че от сийдсмен са страхотни.
Споменах за проблема и казах че ги бях сложил във фризера и въпреки това пак ми предложиха да си избера 3 пакета по 3 семена , от тяхните генетики(безплатно ,разбира се).
Отказах , защото е по-добре да ги дадат на някой, който наистина има нужда. Аз имам план какво да гледам в следващите гроуове и не искам да им губя само времето и ресурсите , а и най-вече проблема си е мой. Но отново много добро отношение от тях

- sunnybeach
- Градинар

Vetrushka написа: ↑20 Окт 2022, 14:44Fungus Gnats не се хранят с корени, а с органични отпадъци. Могат да навредят, само ларвите и разбутват корените, но не ги ядът. Последния ми Indoor имах изключително много, слагах само от жълтите лепки, между саксиите, върху тях. Нямах никакви проблеми с растенията.sunnybeach написа: ↑20 Окт 2022, 13:44 Здравейте, колеги
Ден 16
Двете които сложих отново не се хванаха.
Или има още фунгус натс в почвата, които не мога да убия и им изяждат коренчетата , или направих грешка ,че сложих семената във фризера, за дълготрайно съхранение. Дано останалите да са ок.
Ще стартирам още една семка и ще реша кой сорт да е.
На мястото на четвъртата саксия днес ще сложа влагоабсорбатора(малкия - 600w) да видим как ще св справи като е вътре.
Другия път ще ползвам някакъв тип стимулант за кореновата система, защото не съм доволен от скоростта на растежа този път(поне засега).
Иначе смятам ,че дневника стана интересен така.
Донякъде е моя вината ,че не сложих по-разбираемо заглавие. Дано всеки успее да намери информацията ,която търси и да остави емоциите назад. Емоциите предразполагат за грешки.
Ето и снимки ,как вървят нещата
За семките, както са ти отговорили, по добре в хладилник, както са ти казали.
Изчистил съм темата от ненужния спам. Мненията са преместени тук viewtopic.php?f=7&t=1045
Благодаря , че оправи дневника.
И мерси за информацията , мислих че са доста по-опасни , но няма да ги мисля повече тях.
-
Maximus666
Здрасти , ще изпозлваш ли някаква техника като Lst , Scrog, top , fim ?
- sunnybeach
- Градинар

Здравей,Maximus666 написа: ↑21 Окт 2022, 10:19 Здрасти , ще изпозлваш ли някаква техника като Lst , Scrog, top , fim ?
да, ще приложа lst и на двете и scrog, ако се наложи, но не мисля.
Исках да ги топирам ,но за 3bog специално пише да се избягва какъвто и да е стрес,
защото лесно хермват някои фенотипове, въпреки че е F7.
-
Maximus666
Супер ,
И аз приложих на моите Lst , обаче едното му пукнах стъблото не беше податливо на лст нещо много здраво стъбло от малко и реших да го фимна обаче тотално го обозих и го махнах и сега останах само с едно и то е на път много прекалявам с LSt i defoliation-a
ама квото стане . Сорка че и аз ти спамя в темата , но ми е интересен дневника ти защото отглеждаш автомати и ги чаткаш нещата , следя с интерес .
Ето моята изгъзица
, за първи път правя лст , но мисля че вече е загубена работата(иначе топ и фим много пъти обаче аутдор) .
Ти тези на мефисто автомати от Seedsman ли ги купи?
Успех от мен , ще следя как правиш ти lst .
И аз приложих на моите Lst , обаче едното му пукнах стъблото не беше податливо на лст нещо много здраво стъбло от малко и реших да го фимна обаче тотално го обозих и го махнах и сега останах само с едно и то е на път много прекалявам с LSt i defoliation-a
Ето моята изгъзица
- sunnybeach
- Градинар

Maximus666 написа: ↑21 Окт 2022, 18:20 Супер ,
И аз приложих на моите Lst , обаче едното му пукнах стъблото не беше податливо на лст нещо много здраво стъбло от малко и реших да го фимна обаче тотално го обозих и го махнах и сега останах само с едно и то е на път много прекалявам с LSt i defoliation-aама квото стане . Сорка че и аз ти спамя в темата , но ми е интересен дневника ти защото отглеждаш автомати и ги чаткаш нещата , следя с интерес .
Ето моята изгъзица, за първи път правя лст , но мисля че вече е загубена работата(иначе топ и фим много пъти обаче аутдор) .
Смятам, че се справяш добре. Не се отказвай , изглежда здраво и имаш достатъчно разклонения, но това ,което аз бих направил е да спра с defoliationa. В предния си гроу направих тази грешка ,но в цъфтежа и развитието направо спря. Много са важни листата и този път ако изобщо дефолиейтвам ще е минимално , колкото да преминава въздуха по-лесно.
Иначе добре се справяш с лст , няма за какво да се притесняваш. ще пусна една снимка, така се надявам да успея да правя моите, кото изключим topping/supercropping, които са приложени на снимката.
Иначе , да от сийдсмен са. Ако искаш влез в официалния им сайт и там има strain guide, с много подробна информация за всеки сорт и ще ти е по-лесно да си харесаш нещо.
- sunnybeach
- Градинар

-
Maximus666
Аз реално искам горе долу нещо такова като форма но както си го направя
Това е рандом снимка на гледач от grow diaries ,същия сорт като моя 8 -ма седмица quick one auto rqs . За нещо такова се боря пък ще видим
.
Много благодаря за отговора , и за подкрепата .
живи и здрави да сме да береме големи тупузи 
Това е рандом снимка на гледач от grow diaries ,същия сорт като моя 8 -ма седмица quick one auto rqs . За нещо такова се боря пък ще видим
Много благодаря за отговора , и за подкрепата .
.png)