Да точно както е описано в сайта така е и при мен,но до колкото прочетох вече е късно.. За следващия грол ще направя нужното за да не се появи пак.. Благодаря Ветрушка.Vetrushka написа: ↑03 Окт 2022, 09:55Прочети по скоро за FusariumGREENGO написа: ↑02 Окт 2022, 16:26 Здравейте колеги! Тъй като края на сезона наближава и идва време за прибиране на реколтите искам да ви пожелая успех и късмет с прибирането! Сега имам въпрос: 3 то разтение става по този начин на снимката целия клон започва да увяхва изсъхва и става на чубрица и така клон по клон си заминаха 3 цветя това е 4 то което започва.. Моля ако някой е имал този проблем и знае на какво се дължи и как да се справя с него да помогне.. Благодаря.
https://www.lahuertagrowshop.com/blog/e ... -cannabis/
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте пичове и моми, днес ходих при момичетата дълбоко в гората.. не бях ходил 2 седмици.. положението беше критично, всички по 2.50-3м бяха буквално на земята или увиснали.. направили са големи кратуни но 50% са с прозрачни трихоми. С 300 зора ги закрепих и вързах. Мисля да ги изчакам още 2 седмици. Има и друг проблем, едната девойка беше счупена
но като гледам е горе долу от вчера, защото беше свежа. Има глави но всички трихоми са й прозрачни, оставих я да се суши там, въпроса ми е дали ще става за пушене, ще лови ли? Поради липса на вода не съм ги поливал от два месеца и малко, но изглеждат доста свежи и едри както и с твърди цветове. Също така ако всички трихоми са кафеви значи че ще напушва, а ако са бели значи че няма или !? Съжалявам, че нямам снимки страх ме е да нося техника с мен
Поздрави !
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Най силна е тревата, когато трихомите са млечни, тогава е достигнала 100%, като съдържание на THC. Тогава има и малко по ХАЙ ефект. След, което започва да деградира THC в CBN и започва да има леко успиващ ефект, тогава започват да придобиват кехлибарен цвят. За мен най - доброто време за жътва е, когато поне 20-30% добият кехлибарен оттенък.Goshkata1997 написа: ↑07 Окт 2022, 16:04 Здравейте пичове и моми, днес ходих при момичетата дълбоко в гората.. не бях ходил 2 седмици.. положението беше критично, всички по 2.50-3м бяха буквално на земята или увиснали.. направили са големи кратуни но 50% са с прозрачни трихоми. С 300 зора ги закрепих и вързах. Мисля да ги изчакам още 2 седмици. Има и друг проблем, едната девойка беше счупенано като гледам е горе долу от вчера, защото беше свежа. Има глави но всички трихоми са й прозрачни, оставих я да се суши там, въпроса ми е дали ще става за пушене, ще лови ли? Поради липса на вода не съм ги поливал от два месеца и малко, но изглеждат доста свежи и едри както и с твърди цветове. Също така ако всички трихоми са кафеви значи че ще напушва, а ако са бели значи че няма или !? Съжалявам, че нямам снимки страх ме е да нося техника с мен
Поздрави !
Когато сушиш задължително трябва да няма пряко слънце върху главите, слънцето разрушава THC! Задължително да са покрити и да не са близко до земята, защото росата сутрин им ебава мамата с извинение.
Това което ти е било паднало на земята, по добре го прибери, много вероятно е да ти мухляса. Нищо, че е с прозразрачни, когато поседи повече време в буркана, вече изсъхнало ще добие сила и вкус, но ще му трябва повече време да узрява в буркана.
И един въпрос, на коя част от растението гледаш трихомите, не го прави на най - големите глави, прави го от средния етаж на китката.
-
Goshkata1997
- Градинар

Пичове имам сериозен проблем .. втората ми градина е до язовир и днес видях че едни се оглеждат близо до цветята .. усетили са миризмата явно.. чудя се кво да правя.. имат глави но са в бели мустаци но много смърди какво да правя, ако ги обера толкова зелени .. иначе рискувам да я разкрият ..
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Ако имаш възможност ги прибирай, няма какво да се чудиш! По добре зелен, от колкото никакъв.Goshkata1997 написа: ↑09 Окт 2022, 20:46 Пичове имам сериозен проблем .. втората ми градина е до язовир и днес видях че едни се оглеждат близо до цветята .. усетили са миризмата явно.. чудя се кво да правя.. имат глави но са в бели мустаци но много смърди какво да правя, ако ги обера толкова зелени .. иначе рискувам да я разкрият ..
-
Goshkata1997
- Градинар

За жалост сезона за мен почти приключи, наложи се да скъсам цветята си зелени преди 2 дни .. положението беше критично .. много са зелени в бели дълги власинки са покрити главите.. дано става за пушене да имам през зимата 
-
ganjda_lsd
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Нийм , няма да подейства веднага ще трябва натрупване какви са пропорциите който прилагаш към разтварянето на маслото.ganjda_lsd написа: ↑14 Окт 2022, 20:09 Здравейте ! По-лоша гадинка от тази гасеница едва ли има. В Момента тествам с нийм масло, но едва ли .... някакви идеи имате ли колеги?
-
ganjda_lsd
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
15 мл. на литър вода. Според мен правя на умрял инжекция. По скоро ми трябва химия която да влиза в в ликожите цеви и в самото растение. От дръга страна имам около 3-4 седмици максимум едва ли ще го изчистя ако ползвам такава бруталияgrustman написа: ↑14 Окт 2022, 20:44Нийм , няма да подейства веднага ще трябва натрупване какви са пропорциите който прилагаш към разтварянето на маслото.ganjda_lsd написа: ↑14 Окт 2022, 20:09 Здравейте ! По-лоша гадинка от тази гасеница едва ли има. В Момента тествам с нийм масло, но едва ли .... някакви идеи имате ли колеги?
.png)