Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
GREENGO
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Vetrushka написа: 03 Окт 2022, 09:55
GREENGO написа: 02 Окт 2022, 16:26 Здравейте колеги! Тъй като края на сезона наближава и идва време за прибиране на реколтите искам да ви пожелая успех и късмет с прибирането! Сега имам въпрос: 3 то разтение става по този начин на снимката целия клон започва да увяхва изсъхва и става на чубрица и така клон по клон си заминаха 3 цветя това е 4 то което започва.. Моля ако някой е имал този проблем и знае на какво се дължи и как да се справя с него да помогне.. Благодаря.
Прочети по скоро за Fusarium

https://www.lahuertagrowshop.com/blog/e ... -cannabis/
Да точно както е описано в сайта така е и при мен,но до колкото прочетох вече е късно.. За следващия грол ще направя нужното за да не се появи пак.. Благодаря Ветрушка.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте пичове и моми, днес ходих при момичетата дълбоко в гората.. не бях ходил 2 седмици.. положението беше критично, всички по 2.50-3м бяха буквално на земята или увиснали.. направили са големи кратуни но 50% са с прозрачни трихоми. С 300 зора ги закрепих и вързах. Мисля да ги изчакам още 2 седмици. Има и друг проблем, едната девойка беше счупена :( но като гледам е горе долу от вчера, защото беше свежа. Има глави но всички трихоми са й прозрачни, оставих я да се суши там, въпроса ми е дали ще става за пушене, ще лови ли? Поради липса на вода не съм ги поливал от два месеца и малко, но изглеждат доста свежи и едри както и с твърди цветове. Също така ако всички трихоми са кафеви значи че ще напушва, а ако са бели значи че няма или !? Съжалявам, че нямам снимки страх ме е да нося техника с мен :( Поздрави !
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Goshkata1997 написа: 07 Окт 2022, 16:04 Здравейте пичове и моми, днес ходих при момичетата дълбоко в гората.. не бях ходил 2 седмици.. положението беше критично, всички по 2.50-3м бяха буквално на земята или увиснали.. направили са големи кратуни но 50% са с прозрачни трихоми. С 300 зора ги закрепих и вързах. Мисля да ги изчакам още 2 седмици. Има и друг проблем, едната девойка беше счупена :( но като гледам е горе долу от вчера, защото беше свежа. Има глави но всички трихоми са й прозрачни, оставих я да се суши там, въпроса ми е дали ще става за пушене, ще лови ли? Поради липса на вода не съм ги поливал от два месеца и малко, но изглеждат доста свежи и едри както и с твърди цветове. Също така ако всички трихоми са кафеви значи че ще напушва, а ако са бели значи че няма или !? Съжалявам, че нямам снимки страх ме е да нося техника с мен :( Поздрави !
Най силна е тревата, когато трихомите са млечни, тогава е достигнала 100%, като съдържание на THC. Тогава има и малко по ХАЙ ефект. След, което започва да деградира THC в CBN и започва да има леко успиващ ефект, тогава започват да придобиват кехлибарен цвят. За мен най - доброто време за жътва е, когато поне 20-30% добият кехлибарен оттенък.
Когато сушиш задължително трябва да няма пряко слънце върху главите, слънцето разрушава THC! Задължително да са покрити и да не са близко до земята, защото росата сутрин им ебава мамата с извинение.
Това което ти е било паднало на земята, по добре го прибери, много вероятно е да ти мухляса. Нищо, че е с прозразрачни, когато поседи повече време в буркана, вече изсъхнало ще добие сила и вкус, но ще му трябва повече време да узрява в буркана.
И един въпрос, на коя част от растението гледаш трихомите, не го прави на най - големите глави, прави го от средния етаж на китката.
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Преди беридбатс няколко дена да го поливна ли с чиста вода да се чисти от торовете или е по добре да не го поливам примерно седмица?
Goshkata1997
Градинар
Градинар

Пичове имам сериозен проблем .. втората ми градина е до язовир и днес видях че едни се оглеждат близо до цветята .. усетили са миризмата явно.. чудя се кво да правя.. имат глави но са в бели мустаци но много смърди какво да правя, ако ги обера толкова зелени .. иначе рискувам да я разкрият ..
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Goshkata1997 написа: 09 Окт 2022, 20:46 Пичове имам сериозен проблем .. втората ми градина е до язовир и днес видях че едни се оглеждат близо до цветята .. усетили са миризмата явно.. чудя се кво да правя.. имат глави но са в бели мустаци но много смърди какво да правя, ако ги обера толкова зелени .. иначе рискувам да я разкрият ..
Ако имаш възможност ги прибирай, няма какво да се чудиш! По добре зелен, от колкото никакъв.
Goshkata1997
Градинар
Градинар

За жалост сезона за мен почти приключи, наложи се да скъсам цветята си зелени преди 2 дни .. положението беше критично .. много са зелени в бели дълги власинки са покрити главите.. дано става за пушене да имам през зимата :(
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Здравейте ! По-лоша гадинка от тази гасеница едва ли има. В Момента тествам с нийм масло, но едва ли .... някакви идеи имате ли колеги?
Прикачени файлове
20221010_003300.jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

ganjda_lsd написа: 14 Окт 2022, 20:09 Здравейте ! По-лоша гадинка от тази гасеница едва ли има. В Момента тествам с нийм масло, но едва ли .... някакви идеи имате ли колеги?
Нийм , няма да подейства веднага ще трябва натрупване какви са пропорциите който прилагаш към разтварянето на маслото.
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

grustman написа: 14 Окт 2022, 20:44
ganjda_lsd написа: 14 Окт 2022, 20:09 Здравейте ! По-лоша гадинка от тази гасеница едва ли има. В Момента тествам с нийм масло, но едва ли .... някакви идеи имате ли колеги?
Нийм , няма да подейства веднага ще трябва натрупване какви са пропорциите който прилагаш към разтварянето на маслото.
15 мл. на литър вода. Според мен правя на умрял инжекция. По скоро ми трябва химия която да влиза в в ликожите цеви и в самото растение. От дръга страна имам около 3-4 седмици максимум едва ли ще го изчистя ако ползвам такава бруталия
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”