Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов grow
- sunnybeach
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 72 times
И да си знаеш
- sunnybeach
- Градинар

- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 2320 times
Сори , че така ти зацапах дневника, нека се концентрираме в твоя гроу. Забравих, че ако искам да дам съвет на някой, трябва да е на лично.sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51Gugi написа: ↑28 Сеп 2022, 20:27Направо ши падна от столаSpiral написа: ↑28 Сеп 2022, 15:57
В инстаграм съм попадал на повече от няколко страници, които гледат автота и то само аутдоор и постигат страхотни резултати и огромни растения, но до колкото помня бяха в страни където зима няма и слънцето е оптимално. Мисълта ми е ,че не е като да няма. Аз не пускам авто сега , защото откакто гледах автота попаднах и на други сортове, които ми допаднаха повече откъм вкус и мирис. Ако един човек намира всичко, което иска в един сорт какво значение има дали е авто или фотоВ никакъв случай не спорим просто е хубаво да се отбележи ,че въпросните ти факти са отпреди 10 години и МОЖЕ БИ нещата вече на са точно такива като тогава и все пак да има лек прогрес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е срамно да не знаеш.
Колега, не искам все аз да съм този,който дава акъл, но в случая ти май не знаеш и не разбираш за какво говориш.
И защото ми спамиш на дневника сега ще ти обясня как стоят нещата.
1. Рудалис се използва при първата кръстоска на фотопериоден сорт х рудалис. От там нататък се крастосва само с фотопериодни или вече кръстосани с много поколения автоматици, F,S,FS.
Rudalis остава много назад и единствената функция ,която извършва е да накара растението да цъфти без да се променя светлинния период. Говориш информация която си чул от някой и я повтаряш.
Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.
2. Много компании отглеждат само автоматици и много брийдъри се насочват само към автоматиците. Брийдърът на DNA genetics и брийдъра на Karma genetics както и други съм чул да казват информация че само към това се насочват и смятат,че това е бъдещето. И това е технология.
3. Ако не ги стъннеш в началото , ще изкараш много добри резултати. В началото трябва да се внимава изключително много, да не се преполива, да има висока влажност на въздуха за да преминават хранителните вещества по-лесно, да се полива с долната граница на ПХ(в моя случай 5,8) за да се усвоява N , а в цъфтеж с високата граница на ПХ(6,5) ,за да усвоява по-лесно PK.
Сега пускам една рандом снимка на гроу на Мефисто и повярвай ми мога да пусна хиляди, за да ти докажа ,че не си прав
Keep on growing 
- sunnybeach
- Градинар

Това не се отнасяше за теб...Spiral написа: ↑29 Сеп 2022, 15:26Сори , че така ти зацапах дневника, нека се концентрираме в твоя гроу. Забравих, че ако искам да дам съвет на някой, трябва да е на лично.sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51
Колега, не искам все аз да съм този,който дава акъл, но в случая ти май не знаеш и не разбираш за какво говориш.
1. Рудалис се използва при първата кръстоска на фотопериоден сорт х рудалис. От там нататък се крастосва само с фотопериодни или вече кръстосани с много поколения автоматици, F,S,FS.
Rudalis остава много назад и единствената функция ,която извършва е да накара растението да цъфти без да се променя светлинния период. Говориш информация която си чул от някой и я повтаряш.
Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.
2. Много компании отглеждат само автоматици и много брийдъри се насочват само към автоматиците. Брийдърът на DNA genetics и брийдъра на Karma genetics както и други съм чул да казват информация че само към това се насочват и смятат,че това е бъдещето. И това е технология.
3. Ако не ги стъннеш в началото , ще изкараш много добри резултати. В началото трябва да се внимава изключително много, да не се преполива, да има висока влажност на въздуха за да преминават хранителните вещества по-лесно, да се полива с долната граница на ПХ(в моя случай 5,8) за да се усвоява N , а в цъфтеж с високата граница на ПХ(6,5) ,за да усвоява по-лесно PK.
Сега пускам една рандом снимка на гроу на Мефисто и повярвай ми мога да пусна хиляди, за да ти докажа ,че не си прав![]()
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 2320 times
знамsunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 15:41Това не се отнасяше за теб...Spiral написа: ↑29 Сеп 2022, 15:26Сори , че така ти зацапах дневника, нека се концентрираме в твоя гроу. Забравих, че ако искам да дам съвет на някой, трябва да е на лично.sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51
Сега пускам една рандом снимка на гроу на Мефисто и повярвай ми мога да пусна хиляди, за да ти докажа ,че не си прав![]()
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз гледах лятото няколко вида аутота и макар че не ги от гледах супер добре всички ми харесват на пушене доста. Пак Барни и Дъч пешън са си на ниво. Мефисто ще ми е много интересно, защото оглеждах и техните, но ги нямаха в дадената банка. Иначе не ми харесва това, че не подлежат на контрол кога точно да цъфнат и някои станаха храсталаци, други сбити, понеже гледах 3,4различни.На мен са ми забавни и аутота та и фототата, но определено с вторите се оправям по-лесно с планирането. Като цяло по храсталачестите цъфват и по късно, докато сбитите индички са най бързички, така че като ти поотраснат можеш да прецениш донякъде по структурата им дали ще са по длъжки......
- sunnybeach
- Градинар

Inna написа: ↑30 Сеп 2022, 10:51 Аз гледах лятото няколко вида аутота и макар че не ги от гледах супер добре всички ми харесват на пушене доста. Пак Барни и Дъч пешън са си на ниво. Мефисто ще ми е много интересно, защото оглеждах и техните, но ги нямаха в дадената банка. Иначе не ми харесва това, че не подлежат на контрол кога точно да цъфнат и някои станаха храсталаци, други сбити, понеже гледах 3,4различни.На мен са ми забавни и аутота та и фототата, но определено с вторите се оправям по-лесно с планирането. Като цяло по храсталачестите цъфват и по късно, докато сбитите индички са най бързички, така че като ти поотраснат можеш да прецениш донякъде по структурата им дали ще са по длъжки......
Здравей,
Може ли да попитам кои сортове отглеждаше и как бяха на ефект? И аз мисля за вбъдеще да гледам нещо на Дъч пешън, а на Барни’с ми отказват доставка за държавата, в която съм.
Да.. това с цъфтежа е малко кофти ,но за късмет все още не ми се е случвало да цъфнат по-рано от края на 4седмица ,но сигурно има и такива фенота
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Здр! Ей тези са, избрах ги за доста дашни и нови, а тези BCN са подаръка ауто, понеже цялата поръчка беше само ауто. Тук някъде показах някои глави, може би в общата тема за индора, но имах доста проблеми, трипс, отсъствах лятото, жеги, бе да не се оправдавам, но не ги отгледах подобаващо. И все пак всички ми се струват на нивото на един приличен фотопериоден коз, а си представям ако са много добре и безпроблемно отгледани.Още си ги пуша и не се е оплакал никой да са му слаби.sunnybeach написа: ↑01 Окт 2022, 18:03Inna написа: ↑30 Сеп 2022, 10:51 Аз гледах лятото няколко вида аутота и макар че не ги от гледах супер добре всички ми харесват на пушене доста. Пак Барни и Дъч пешън са си на ниво. Мефисто ще ми е много интересно, защото оглеждах и техните, но ги нямаха в дадената банка. Иначе не ми харесва това, че не подлежат на контрол кога точно да цъфнат и някои станаха храсталаци, други сбити, понеже гледах 3,4различни.На мен са ми забавни и аутота та и фототата, но определено с вторите се оправям по-лесно с планирането. Като цяло по храсталачестите цъфват и по късно, докато сбитите индички са най бързички, така че като ти поотраснат можеш да прецениш донякъде по структурата им дали ще са по длъжки......
Здравей,
Може ли да попитам кои сортове отглеждаше и как бяха на ефект? И аз мисля за вбъдеще да гледам нещо на Дъч пешън, а на Барни’с ми отказват доставка за държавата, в която съм.
Да.. това с цъфтежа е малко кофти ,но за късмет все още не ми се е случвало да цъфнат по-рано от края на 4седмица ,но сигурно има и такива фенота
Та аутотата си имат своя чар, особено ако ги направиш максимално добре.
- sunnybeach
- Градинар

Здравейте
Ден 10
Две умряха или не се хванаха(моя грешка) и сложих още две , от които едното пониква.
Някак си са влязли fungus gnats, дали като съм подготвял почвата, дали от някъде другаде , не знам. Но сложих лепкави капани и ги излових засега.
Може и от това да са умрели двете бебенца.
Като се раздвижат нещата ще пусна ъпдейт
Две умряха или не се хванаха(моя грешка) и сложих още две , от които едното пониква.
Някак си са влязли fungus gnats, дали като съм подготвял почвата, дали от някъде другаде , не знам. Но сложих лепкави капани и ги излових засега.
Може и от това да са умрели двете бебенца.
Като се раздвижат нещата ще пусна ъпдейт
- sunnybeach
- Градинар

Здравейте, колеги
Ден 16
Двете които сложих отново не се хванаха.
Или има още фунгус натс в почвата, които не мога да убия и им изяждат коренчетата , или направих грешка ,че сложих семената във фризера, за дълготрайно съхранение. Дано останалите да са ок.
Ще стартирам още една семка и ще реша кой сорт да е.
На мястото на четвъртата саксия днес ще сложа влагоабсорбатора(малкия - 600w) да видим как ще св справи като е вътре.
Другия път ще ползвам някакъв тип стимулант за кореновата система, защото не съм доволен от скоростта на растежа този път(поне засега).
Иначе смятам ,че дневника стана интересен така.
Донякъде е моя вината ,че не сложих по-разбираемо заглавие. Дано всеки успее да намери информацията ,която търси и да остави емоциите назад. Емоциите предразполагат за грешки.
Ето и снимки ,как вървят нещата
Двете които сложих отново не се хванаха.
Или има още фунгус натс в почвата, които не мога да убия и им изяждат коренчетата , или направих грешка ,че сложих семената във фризера, за дълготрайно съхранение. Дано останалите да са ок.
Ще стартирам още една семка и ще реша кой сорт да е.
На мястото на четвъртата саксия днес ще сложа влагоабсорбатора(малкия - 600w) да видим как ще св справи като е вътре.
Другия път ще ползвам някакъв тип стимулант за кореновата система, защото не съм доволен от скоростта на растежа този път(поне засега).
Иначе смятам ,че дневника стана интересен така.
Донякъде е моя вината ,че не сложих по-разбираемо заглавие. Дано всеки успее да намери информацията ,която търси и да остави емоциите назад. Емоциите предразполагат за грешки.
Ето и снимки ,как вървят нещата
.png)