И каква е логиката да е по-малко потентно ,като и двете имат еднакъв процент THC , и двете имат еднакви терпентини и двете са много смолисти?
Също така fast buds е фейк Компания за семена(а не брийдър) и всичките им генетики в кавички са ИЗМИСЛЕНИ! Купуваш уж горила куукис,плащаш premium price ,а получаваш repackaged white label .
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Нов grow
- sunnybeach
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 72 times
-
Maximus666
Здрасти , къде ги гледаш тези неща за фейк брийдърите ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:56 И каква е логиката да е по-малко потентно ,като и двете имат еднакъв процент THC , и двете имат еднакви терпентини и двете са много смолисти?
Също така fast buds е фейк Компания за семена(а не брийдър) и всичките им генетики в кавички са ИЗМИСЛЕНИ! Купуваш уж горила куукис,плащаш premium price ,а получаваш repackaged white label .
Може ли да кажеш името на клипчето , може и без линкове ?
Просто ми стана интересно дали наистина е така , иначе за автоматите съм на твоето мнение .Но поне мисля да си взимам фаст бъдс семена и поне да видя дали наистина е така .
Вярно ти се наспами дневника ,
Успех с грола
- sunnybeach
- Градинар

Maximus666 написа: ↑29 Сеп 2022, 08:44Здрасти , къде ги гледаш тези неща за фейк брийдърите ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:56 И каква е логиката да е по-малко потентно ,като и двете имат еднакъв процент THC , и двете имат еднакви терпентини и двете са много смолисти?
Може ли да кажеш името на клипчето , може и без линкове ?
Просто ми стана интересно дали наистина е така , иначе за автоматите съм на твоето мнение .Но поне мисля да си взимам фаст бъдс семена и поне да видя дали наистина е така .![]()
Вярно ти се наспами дневника ,
Успех с грола
Здравей,
Клипчето се казва "ABC's of fake seeds" на Dark Horse genetics.
Препоръчвам ти да изгледаш и другите подкасти, които качва.
Специално фаст бъдс са много добри в маркетинга и го виждам, но това не променя нещата, че е скам.
Препоръчвам ти да гледаш и подкастите на "From the stash" - особено последния за изгубените генетики е много интересен.
Знам ,че никога повече няма да имам възможността да пуша истински Sour Diesel 2004/2005 (Chem Dog pre-'98 x NYC Diesel(#1) ). Това беше една от тези треви ,които си дърпаш 3 пъти и часове си напълно неадекватен и се хилиш като луд, но да... lost genetics.
Успех и сподели към кои ще се насочиш за гроуа
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Ти колко гроуа каза имаш , един с трагични резултати ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51Gugi написа: ↑28 Сеп 2022, 20:27Направо ши падна от столаSpiral написа: ↑28 Сеп 2022, 15:57
В инстаграм съм попадал на повече от няколко страници, които гледат автота и то само аутдоор и постигат страхотни резултати и огромни растения, но до колкото помня бяха в страни където зима няма и слънцето е оптимално. Мисълта ми е ,че не е като да няма. Аз не пускам авто сега , защото откакто гледах автота попаднах и на други сортове, които ми допаднаха повече откъм вкус и мирис. Ако един човек намира всичко, което иска в един сорт какво значение има дали е авто или фотоВ никакъв случай не спорим просто е хубаво да се отбележи ,че въпросните ти факти са отпреди 10 години и МОЖЕ БИ нещата вече на са точно такива като тогава и все пак да има лек прогрес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е срамно да не знаеш.
Колега, не искам все аз да съм този,който дава акъл, но в случая ти май не знаеш и не разбираш за какво говориш.
И защото ми спамиш на дневника сега ще ти обясня как стоят нещата.
1. Рудалис се използва при първата кръстоска на фотопериоден сорт х рудалис. От там нататък се крастосва само с фотопериодни или вече кръстосани с много поколения автоматици, F,S,FS.
Rudalis остава много назад и единствената функция ,която извършва е да накара растението да цъфти без да се променя светлинния период. Говориш информация която си чул от някой и я повтаряш.
Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.
2. Много компании отглеждат само автоматици и много брийдъри се насочват само към автоматиците. Брийдърът на DNA genetics и брийдъра на Karma genetics както и други съм чул да казват информация че само към това се насочват и смятат,че това е бъдещето. И това е технология.
3. Ако не ги стъннеш в началото , ще изкараш много добри резултати. В началото трябва да се внимава изключително много, да не се преполива, да има висока влажност на въздуха за да преминават хранителните вещества по-лесно, да се полива с долната граница на ПХ(в моя случай 5,8) за да се усвоява N , а в цъфтеж с високата граница на ПХ(6,5) ,за да усвоява по-лесно PK.
Сега пускам една рандом снимка на гроу на Мефисто и повярвай ми мога да пусна хиляди, за да ти докажа ,че не си прав
Това , че ти нямаш знанията да разбереш какво ти казвам си е той проблем ,в това което наричаш СПАМ има само истини !!!
Не е срамно да не знаеш , сега ще те видим какви ще ги направиш ти с многото подкасти които си игледал.
- sunnybeach
- Градинар

Имам няколко гроуа през годините, които бяха аутдорс и съм имал растения ,които са ставали по 1кг.Gugi написа: ↑29 Сеп 2022, 09:33Ти колко гроуа каза имаш , един с трагични резултати ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51
Колега, не искам все аз да съм този,който дава акъл, но в случая ти май не знаеш и не разбираш за какво говориш.
1. Рудалис се използва при първата кръстоска на фотопериоден сорт х рудалис. От там нататък се крастосва само с фотопериодни или вече кръстосани с много поколения автоматици, F,S,FS.
Rudalis остава много назад и единствената функция ,която извършва е да накара растението да цъфти без да се променя светлинния период. Говориш информация която си чул от някой и я повтаряш.
Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.
2. Много компании отглеждат само автоматици и много брийдъри се насочват само към автоматиците. Брийдърът на DNA genetics и брийдъра на Karma genetics както и други съм чул да казват информация че само към това се насочват и смятат,че това е бъдещето. И това е технология.
3. Ако не ги стъннеш в началото , ще изкараш много добри резултати. В началото трябва да се внимава изключително много, да не се преполива, да има висока влажност на въздуха за да преминават хранителните вещества по-лесно, да се полива с долната граница на ПХ(в моя случай 5,8) за да се усвоява N , а в цъфтеж с високата граница на ПХ(6,5) ,за да усвоява по-лесно PK.
Сега пускам една рандом снимка на гроу на Мефисто и повярвай ми мога да пусна хиляди, за да ти докажа ,че не си прав
Това , че ти нямаш знанията да разбереш какво ти казвам си е той проблем ,в това което наричаш СПАМ има само истини !!!
Не е срамно да не знаеш , сега ще те видим какви ще ги направиш ти с многото подкасти които си игледал.
Нападаш без никакви аргументи ,което ,знаеш , автоматично става невалидно.
Нека вървим към иновации и взаимно да си помагаме ,вместо да буксуваме на едно място. Успех
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Може ли да ми покажеш сорт автоматик със съдържание над 30% THC ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.Gugi написа: ↑28 Сеп 2022, 20:27Направо ши падна от столаSpiral написа: ↑28 Сеп 2022, 15:57
В инстаграм съм попадал на повече от няколко страници, които гледат автота и то само аутдоор и постигат страхотни резултати и огромни растения, но до колкото помня бяха в страни където зима няма и слънцето е оптимално. Мисълта ми е ,че не е като да няма. Аз не пускам авто сега , защото откакто гледах автота попаднах и на други сортове, които ми допаднаха повече откъм вкус и мирис. Ако един човек намира всичко, което иска в един сорт какво значение има дали е авто или фотоВ никакъв случай не спорим просто е хубаво да се отбележи ,че въпросните ти факти са отпреди 10 години и МОЖЕ БИ нещата вече на са точно такива като тогава и все пак да има лек прогрес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е срамно да не знаеш.
- sunnybeach
- Градинар

Vetrushka написа: ↑29 Сеп 2022, 12:13Може ли да ми покажеш сорт автоматик със съдържание над 30% THC ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51Новите автоматици са много потентни и специално за Мефисто и Найт Ол всеки казва че такива са много потентни и нямат нищо общо с повечето фотопериодни(да,новите Автоматици са по-силни от фотопериодните, защото главно се гокусират върху тях.
THC.jpg
Разбира се,че мога.
Но и двамата знаем много добре,че всичко над 15-17% THC е напълно безсмислено и е чиста манипулация с цел маркетинг.
Терпентините играят най-главна роля , а ТНС няма нужда да бъде в тези нива, дори да не кажа,че прави ефекта по-параноичен.
Но ето един от тези ,за които се сещам:
- sunnybeach
- Градинар

И да не кажа ,че не 100 , 200% съм сигурен ,че няма как да се изкарат 30% ,не и с условията и средствата ,които имаме, по-реално е 20%
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Аз пък смятам ,че съм единствени дето даде аргументи за всичките си твърдения , не мога да ги го налея с фуния сори!sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 09:55Имам няколко гроуа през годините, които бяха аутдорс и съм имал растения ,които са ставали по 1кг.Gugi написа: ↑29 Сеп 2022, 09:33Ти колко гроуа каза имаш , един с трагични резултати ?sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 07:51
Нека вървим към иновации и взаимно да си помагаме ,вместо да буксуваме на едно място. Успех
Дай да видим някой снимка на тия растения дето дават по кило да предобием и ние представа , никой не те напада просто ти така го приемаш защото мнението ми е различно от твоето . Нямам никаква изгода да се заяждам с теб , дори точно обратното аз ти отделям от времето си !
И в тоя ред на мисли дето те е питал колегата за процентите THC ами пич на твойте двата сората пише THC - Unknown и Yield-Medium демек слаба работа и от към добив и от към сила , и да ти поясня ,че никой не говори за добив а говорим за сила и качество на матеряла .
Аз ти пожелах успех още преди няколко поста , но няма как да се съглася с теб и твоите твърдения , повече няма да те притеснявам.
- sunnybeach
- Градинар

Gugi написа: ↑29 Сеп 2022, 12:29Аз пък смятам ,че съм единствени дето даде аргументи за всичките си твърдения , не мога да ги го налея с фуния сори!sunnybeach написа: ↑29 Сеп 2022, 09:55Имам няколко гроуа през годините, които бяха аутдорс и съм имал растения ,които са ставали по 1кг.Gugi написа: ↑29 Сеп 2022, 09:33
Ти колко гроуа каза имаш , един с трагични резултати ?
Дай да видим някой снимка на тия растения дето дават по кило да предобием и ние представа , никой не те напада просто ти така го приемаш защото мнението ми е различно от твоето . Нямам никаква изгода да се заяждам с теб , дори точно обратното аз ти отделям от времето си !
И в тоя ред на мисли дето те е питал колегата за процентите THC ами пич на твойте двата сората пише THC - Unknown и Yield-Medium демек слаба работа и от към добив и от към сила , и да ти поясня ,че никой не говори за добив а говорим за сила и качество на матеряла .
Аз ти пожелах успех още преди няколко поста , но няма как да се съглася с теб и твоите твърдения , повече няма да те притеснявам.
От както си ми в дневника единственото, което правиш е да спориш, което за мен не е проблем, защото ти дадох много подробна информация,която е в подкрепа на моите аргументи, но ти продължаваш да говориш врели-некипели.
Аз на теб повече обяснения няма да давам, ходи някъде другаде да обясняваш колко ги разбираш нещата
.png)