Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

ganjda_lsd написа: 14 Сеп 2022, 17:07 Здравейте на всички стари и млади ! Как се справята с мухълът , тази година изпуснах ситоацията и ще ползвам суич на синджента, ако някой има по добри идей да сподели (ние сме партизани :) )
Какво, върху главите?! Не знам, аз ползвам каквото ще ползвам преди да цъфне... Иначе освен да чистиш скапаните глави и да поразредиш листа да не висят върху глави, друго не се сещам в цъфтеж. Трябва да минава много въздух и ако вали да се тръснат хубаво да няма капки. По скоро виж за вредители, ако има гъсеници и/или стълбопробивачи след тях нахапаното гние. А за тях все нещо Био ще намериш. Макар че в късен цъфтеж с нищо не се пръска.
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Inna написа: 14 Сеп 2022, 17:20
ganjda_lsd написа: 14 Сеп 2022, 17:07 Здравейте на всички стари и млади ! Как се справята с мухълът , тази година изпуснах ситоацията и ще ползвам суич на синджента, ако някой има по добри идей да сподели (ние сме партизани :) )
Какво, върху главите?! Не знам, аз ползвам каквото ще ползвам преди да цъфне... Иначе освен да чистиш скапаните глави и да поразредиш листа да не висят върху глави, друго не се сещам в цъфтеж. Трябва да минава много въздух и ако вали да се тръснат хубаво да няма капки. По скоро виж за вредители, ако има гъсеници и/или стълбопробивачи след тях нахапаното гние. А за тях все нещо Био ще намериш. Макар че в късен цъфтеж с нищо не се пръска.
Старо куче съм още от едно време когато сътворявахме Тхц фармера още през 2009. Погрижих се за гасениците, но това гниене ме разсипаха . Партизанин съм няма как всекидневно да съм покрай тях. Ще тествам Суич-а и каквото бог даде, Виждали сме и по лоши години ! Благодяря за отзива Иннче ! Успех !
CBD_4uk
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 6 times

Здравейте, да питам разбиращите: Автомат, навън. Директно ли го засаждате или дългата процедура с покълването и т.н.?
ganjda_lsd
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

CBD_4uk написа: 15 Сеп 2022, 17:27 Здравейте, да питам разбиращите: Автомат, навън. Директно ли го засаждате или дългата процедура с покълването и т.н.?
Без добра вегетация, обезсмисляш целия аутос !
CBD_4uk
Нов Градинар
Нов Градинар

Тоест, директно навън? Ето и снимки на моите растения. Най-голямото е феминизирано Purple Queen (сн.1), средната е Solomatic CBD авто (сн.2) и най малкото е Royal CBG ауто (сн.3), което се показа на 23.08, но заради пресаждания и т.н. е толкова дребно.
Прикачени файлове
3 (2).jpg
3 (1).jpg
2 (2).jpg
2 (1).jpg
1.jpg
1 (8).jpg
1 (3).jpg
1 (2).jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

CBD_4uk написа: 16 Сеп 2022, 10:57 Тоест, директно навън? Ето и снимки на моите растения. Най-голямото е феминизирано Purple Queen (сн.1), средната е Solomatic CBD авто (сн.2) и най малкото е Royal CBG ауто (сн.3), което се показа на 23.08, но заради пресаждания и т.н. е толкова дребно.
Ако на вън е облачно в тия 2 седмици, когато вегетира, остава малко и добива нищожен. Най добре 2 седмици под лампа в по голяма саксия и колко се може с по малко наранявания на корена да се извади на вън.
CBD_4uk
Нов Градинар
Нов Градинар

А това според Вас на време ли съм го обрал?
Прикачени файлове
22 (4).jpg
22 (3).jpg
22 (2).jpg
22 (1).jpg
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

CBD_4uk написа: 16 Сеп 2022, 10:57 Тоест, директно навън? Ето и снимки на моите растения. Най-голямото е феминизирано Purple Queen (сн.1), средната е Solomatic CBD авто (сн.2) и най малкото е Royal CBG ауто (сн.3), което се показа на 23.08, но заради пресаждания и т.н. е толкова дребно.
Голямото е гладно има нужда от храница, за да надуе тупалките. Автоматик навън само за някаква бърза реколкота ако няма нищо за пушене , по-добре е грижите да отидат за някой фотопериодно .
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Моля спешно за помощ колеги! Притеснявам се, че целият ми труд ще отиде по дяволите... Не мога да се отърва от скапаните гъсеници, вчера пръсках с химия КАРАТЕ днес като отидох същата работа... Има на места падат половината глави и то по върховете. Моля кажете нещо каквото и да е само искам да ги изтрепя!
Аватар
Afghani Kush
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times

wefelwel написа: 16 Сеп 2022, 18:05 Моля спешно за помощ колеги! Притеснявам се, че целият ми труд ще отиде по дяволите... Не мога да се отърва от скапаните гъсеници, вчера пръсках с химия КАРАТЕ днес като отидох същата работа... Има на места падат половината глави и то по върховете. Моля кажете нещо каквото и да е само искам да ги изтрепя!
Здравей , хубаво е било преди цъфтежа да ги напръскаш с ним азала , сега си направил много голяма грешка с това карате на финала , защото каратето има около 60 -80 дена карантина , внимавай много да не се натровиш , като ги обереш . От сега си пиши едни 100 дена и така ,.
Като цяло нямаш много избор , всеки ден махаш тия гадини ръчно с пинсета с квото искаш .
Предлагам ти повече химия да не използваш.

При моя аутдор имаше яко гъсеници не бях го пръскал с нищо повече от 70 % даде фира , вчера бях до един мой френд че му помагам на живо :Д с грола и той се е напълнил яко с гъсеници , явно тая година има бая .
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”