Какво, върху главите?! Не знам, аз ползвам каквото ще ползвам преди да цъфне... Иначе освен да чистиш скапаните глави и да поразредиш листа да не висят върху глави, друго не се сещам в цъфтеж. Трябва да минава много въздух и ако вали да се тръснат хубаво да няма капки. По скоро виж за вредители, ако има гъсеници и/или стълбопробивачи след тях нахапаното гние. А за тях все нещо Био ще намериш. Макар че в късен цъфтеж с нищо не се пръска.ganjda_lsd написа: ↑14 Сеп 2022, 17:07 Здравейте на всички стари и млади ! Как се справята с мухълът , тази година изпуснах ситоацията и ще ползвам суич на синджента, ако някой има по добри идей да сподели (ние сме партизани)
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2022 / Outdoor Season 2022 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
-
ganjda_lsd
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Старо куче съм още от едно време когато сътворявахме Тхц фармера още през 2009. Погрижих се за гасениците, но това гниене ме разсипаха . Партизанин съм няма как всекидневно да съм покрай тях. Ще тествам Суич-а и каквото бог даде, Виждали сме и по лоши години ! Благодяря за отзива Иннче ! Успех !Inna написа: ↑14 Сеп 2022, 17:20Какво, върху главите?! Не знам, аз ползвам каквото ще ползвам преди да цъфне... Иначе освен да чистиш скапаните глави и да поразредиш листа да не висят върху глави, друго не се сещам в цъфтеж. Трябва да минава много въздух и ако вали да се тръснат хубаво да няма капки. По скоро виж за вредители, ако има гъсеници и/или стълбопробивачи след тях нахапаното гние. А за тях все нещо Био ще намериш. Макар че в късен цъфтеж с нищо не се пръска.ganjda_lsd написа: ↑14 Сеп 2022, 17:07 Здравейте на всички стари и млади ! Как се справята с мухълът , тази година изпуснах ситоацията и ще ползвам суич на синджента, ако някой има по добри идей да сподели (ние сме партизани)
-
ganjda_lsd
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Ако на вън е облачно в тия 2 седмици, когато вегетира, остава малко и добива нищожен. Най добре 2 седмици под лампа в по голяма саксия и колко се може с по малко наранявания на корена да се извади на вън.
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Моля спешно за помощ колеги! Притеснявам се, че целият ми труд ще отиде по дяволите... Не мога да се отърва от скапаните гъсеници, вчера пръсках с химия КАРАТЕ днес като отидох същата работа... Има на места падат половината глави и то по върховете. Моля кажете нещо каквото и да е само искам да ги изтрепя!
- Afghani Kush
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 6 times
Здравей , хубаво е било преди цъфтежа да ги напръскаш с ним азала , сега си направил много голяма грешка с това карате на финала , защото каратето има около 60 -80 дена карантина , внимавай много да не се натровиш , като ги обереш . От сега си пиши едни 100 дена и така ,.wefelwel написа: ↑16 Сеп 2022, 18:05 Моля спешно за помощ колеги! Притеснявам се, че целият ми труд ще отиде по дяволите... Не мога да се отърва от скапаните гъсеници, вчера пръсках с химия КАРАТЕ днес като отидох същата работа... Има на места падат половината глави и то по върховете. Моля кажете нещо каквото и да е само искам да ги изтрепя!
Като цяло нямаш много избор , всеки ден махаш тия гадини ръчно с пинсета с квото искаш .
Предлагам ти повече химия да не използваш.
При моя аутдор имаше яко гъсеници не бях го пръскал с нищо повече от 70 % даде фира , вчера бях до един мой френд че му помагам на живо :Д с грола и той се е напълнил яко с гъсеници , явно тая година има бая .
.png)