Бях пробвал и това разположение, но така саксиите бяха долепени до всеки ъгъл и ми се стори, че стените още повече мачкат цветята. Освен това така най-силно осветената зона се пада точно върху овлажнителя, а не върху цветята. Така или иначе като ги пусна да цъфтят, ще махна овлажнителя и ще ги разположа по-централно.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
White Widow | Black Sugar
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
- MasterBlaster
- Градинар

Ден 33 от поникване.
Температура: 23-24° през тъмния и 25-27° през светлия период.
Влажност: 50-60%.
Лампа: 50см. от върховете на 55% мощност.
Сутринта преди да изгасне лампата ги окастрих доста отдолу. След това ги напръсках с разтвор от английска сол. Почти съм готов с вегетацията и тази вечер за последен път им дадох Bio Vega. След ден-два мисля да ги оставя на тъмно за 24 часа и да пускам 12/12. Преди малко полях 4 литра разтвор както следва:
Biocanna Bio Rhizotonic - 2ml.
Biocanna Bio Vega - 8ml.
Biobizz CalMag - 2ml.
Biobizz Bio Heaven - 8ml.
Biobizz Acti Vera - 8ml.
Biobizz Alg A Mic - 8ml.
Сутринта преди да изгасне лампата ги окастрих доста отдолу. След това ги напръсках с разтвор от английска сол. Почти съм готов с вегетацията и тази вечер за последен път им дадох Bio Vega. След ден-два мисля да ги оставя на тъмно за 24 часа и да пускам 12/12. Преди малко полях 4 литра разтвор както следва:
Biocanna Bio Vega - 8ml.
Biobizz CalMag - 2ml.
Biobizz Acti Vera - 8ml.
Biobizz Alg A Mic - 8ml.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Махни тези огромните листа, пречат на развитието на раклоненията.MasterBlaster написа: ↑21 Фев 2022, 23:10 Ден 33 от поникване.
Biocanna Bio Vega - 8ml.
Biobizz CalMag - 2ml.
Biobizz Acti Vera - 8ml.
Biobizz Alg A Mic - 8ml.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
С риск да се повтарям
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

Вече няколко пъти махах огромните листа, но явно е трябвало да се махат още. Днес събрах смелост и доста ги окълцах. Дори ми се струва, че малко прекалих.Sofia Cannabis написа: ↑22 Фев 2022, 00:36 Махни тези огромните листа, пречат на развитието на раклоненията.
С риск да се повтарям
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 203 times
Можеш да изкараш тоя овлажнител от бокса и да ги разположих както трябва сложи го отвора за входящ въздух и като смуче вентилатора ще вкарва влагата вътре пък и да ти кажа вече в тоя етам нямаш голям нужда от него . Добре си ги изчистил обаче ще им трябва поне седмица да се възтановят и да са готови за 12/12 не бързай да ги сменяш.MasterBlaster написа: ↑22 Фев 2022, 12:02Вече няколко пъти махах огромните листа, но явно е трябвало да се махат още. Днес събрах смелост и доста ги окълцах. Дори ми се струва, че малко прекалих.Sofia Cannabis написа: ↑22 Фев 2022, 00:36 Махни тези огромните листа, пречат на развитието на раклоненията.
С риск да се повтарям![]()
foto_no_exif.jpg
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Много добре изглеждат според мен! Имай предвид че BioCanna по схема дават Bio Vega за предцъфтежа (чак след стреча слиза Bio Flores). Тъй че ако не са много презобени с азот (не изглеждат да са), според мен можеш да си караш стреча с Bio Vega, аз само първата поливка след 12/12 се обърках и дадох Flores веднъж и после си довърших стреча с половинки дози Vega (половинки, защото бяха леко на ръба на тъмно зеленото, което при мен много лесно се оправи с високи дози Boost). И кал-мага тоя път го разливам щедро, за да не се чудя после откъде са дефицитите! Успех, брат, ще следя с интерес как се "надбягват" WhiteWidow-ите ни
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Доста по-добре.MasterBlaster написа: ↑22 Фев 2022, 12:02Вече няколко пъти махах огромните листа, но явно е трябвало да се махат още. Днес събрах смелост и доста ги окълцах. Дори ми се струва, че малко прекалих.Sofia Cannabis написа: ↑22 Фев 2022, 00:36 Махни тези огромните листа, пречат на развитието на раклоненията.
С риск да се повтарям![]()
foto_no_exif.jpg
Ако искаш да сменяш 12/12 сменяй и не ги закачай до ден 21
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
SmokeMachine
- Градинар

- Has thanked: 583 times
- Been thanked: 347 times
Здравейте, имам 1 въпрос. Аз съм със същите торове, но не съм купувал кал маг, а днес ги пресадих. Кога трябва да ги давам? Или съм закъснял и да поръчвам?iKAR написа: ↑22 Фев 2022, 13:53 Много добре изглеждат според мен! Имай предвид че BioCanna по схема дават Bio Vega за предцъфтежа (чак след стреча слиза Bio Flores). Тъй че ако не са много презобени с азот (не изглеждат да са), според мен можеш да си караш стреча с Bio Vega, аз само първата поливка след 12/12 се обърках и дадох Flores веднъж и после си довърших стреча с половинки дози Vega (половинки, защото бяха леко на ръба на тъмно зеленото, което при мен много лесно се оправи с високи дози Boost). И кал-мага тоя път го разливам щедро, за да не се чудя после откъде са дефицитите! Успех, брат, ще следя с интерес как се "надбягват" WhiteWidow-ите ни
product_1144.jpg
- MasterBlaster
- Градинар

Опитах се да изравня височината на клоните с въжета, като в същото време ще се опитам по този начин да пазя височина, за да мога да им дам поне още 4-5 дни вегетация. Предполагам двете високи растения отвтъре (вече съм сигурен, че те са White Widow) ще стречнат доста в първите две седмици от 12/12 и се опасявам да не опрат в лампата.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
Според мен няма смисъл да губиш повече време и място в саксията за вегетация....Те ще го запълнят при пускането 10,15 дни има само да растат.Така, както са изчистени направо 12/12 и да ги разтваряш междувременно, защото действително биха могли да идат в тавана.....
.png)