Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Колеги я ми кажете как да го направя че да стане точно така , стъпка по стъпка подробно описано.
Прикачени файлове
Afghan-Black-Hash.jpg
Afghan-Black-Hash.jpg (28.7 KiB) Преглеждано 1169 пъти
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

AuToBaN написа: 30 Яну 2022, 02:02 Колеги я ми кажете как да го направя че да стане точно така , стъпка по стъпка подробно описано.
Bubble bags ще е най-лесно и високо качество.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
PhenyoM-
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 15 times

MixedGreens написа: 29 Яну 2022, 09:36 Поне за медицинска употреба трябва да се легализира.

Аз ползвам марихуана вместо алкохол, антидепресанти и лекарства за сън. Действа ми позитивно на нервната система и успявам да си набавя нужният сън.

Пробвал съм много препарати, включително лекарства със зелена рецепта и нищо не ми действат толкова добре колкото от това което си отгледах сам.

Освен това марихуаната действа отхрачващо и още 1 милион позитивни неща. Има толкова изследвания по света, които доказват позитивните ефекти от нея, че няма да пиша повече.

Единствено не трябва да се прекалява, но това е въпрос на личен избор. Както с алкохола, цигарите, храна и общо взето всичко.
И аз съм така от доста време, просто не можех да се наспивам, про вах с мелатони, зелени рецепти и все не ставаше. С марихуана се оправи сънят ми за последните няколко години, но от 2 3 Месеца пак не мога да се наспивам. Като легна и мозъкът ми остава буден, то не са супер реални сънища, кошмари и тн.
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.

Гледай да не изграждаш толеранс. Трябва да имаш периоди на почивка. Аз пуша по 0.1Г и това ми стига, за да се посмея малко след като съм бачкал цял ден и да легна да спя. В същото време не изграждам сериозна резистентност.

Пий чай от лайка. Замести кафето с чайове, освен ако не ти се налага кафе и след това чай.

Направи си и някакви кръвни изследвания, да видиш как ти е организма.

За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли :D, така че за това не мога да ти дам съвет.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

MixedGreens написа: 30 Яну 2022, 10:24 Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.

Гледай да не изграждаш толеранс. Трябва да имаш периоди на почивка. Аз пуша по 0.1Г и това ми стига, за да се посмея малко след като съм бачкал цял ден и да легна да спя. В същото време не изграждам сериозна резистентност.

Пий чай от лайка. Замести кафето с чайове, освен ако не ти се налага кафе и след това чай.

За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли :D, така че за това не мога да ти дам съвет.
Аз също смятам че не пуша твърде много...когато съм на работа пуша само след работа между 0.5-1 гр...когато почивам между 1-1.5гр.ти как точно си правиш цигара с 0.1гр не е ли твърде малко или аз не съм разбрал?
MixedGreens
Градинар
Градинар

Ползвам е такава чудесия и съм много happy :D.

https://m.youtube.com/watch?v=a2coCcTLH6I
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

MixedGreens написа: 30 Яну 2022, 11:04 Ползвам е такава чудесия и съм много happy :D.

https://m.youtube.com/watch?v=a2coCcTLH6I
Хубаво нещо е предполагам това...но и цената му е хубава 1000лв...каква е разликата спрямо цигарата ако не се лъжа Ина ползваше на дриги марки и е казвала че ефекта е по слаб от цигара но е по хубаво?изкажи мнение
MixedGreens
Градинар
Градинар

Ами на това слагам към 0.1г, ще снимам довечера преди да пуша и ще пратя да видиш. И след това пълня 3 пъти балона на 190C, още с 1вия балон започва ефекта и като цяло е много по приятно от цигара. Ако гледаш няколко клипчета в интернет всички го препоръчват и от гледна точка на качество и по полезно за организма.
PhenyoM-
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 15 times

MixedGreens написа: 30 Яну 2022, 10:24 Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.

Точно това направих днес силна физическа тренировка. Кафе не пия, чай от време на време, но за сметка на това пуша доста.. По най-малко 2 грама на ден. Не знам дали при вас е било така, но след като почнах да пуша трева почти не сънувах в продължение на години или дори да сънувам след това няма никакъв спомен от съня. А сега е точно обратното пуша по сумати и масури преди лягане и мозъкът ми остава включен. На сутринта се чувствам изцеден направо. Може би се дължи и на проблеми в ежедневието, но така не ми е било никога. Ще видим тази вечер как ще е, много ми е изморено 😁
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

PhenyoM- написа: 30 Яну 2022, 21:04

Точно това направих днес силна физическа тренировка. Кафе не пия, чай от време на време, но за сметка на това пуша доста.. По най-малко 2 грама на ден. Не знам дали при вас е било така, но след като почнах да пуша трева почти не сънувах в продължение на години или дори да сънувам след това няма никакъв спомен от съня. А сега е точно обратното пуша по сумати и масури преди лягане и мозъкът ми остава включен. На сутринта се чувствам изцеден направо. Може би се дължи и на проблеми в ежедневието, но така не ми е било никога. Ще видим тази вечер как ще е, много ми е изморено 😁
Пич, да не пушиш някоя сатива преди лягане?и после да ти идва да прекопаш градината.
Публикувай отговор