Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
И аз съм така от доста време, просто не можех да се наспивам, про вах с мелатони, зелени рецепти и все не ставаше. С марихуана се оправи сънят ми за последните няколко години, но от 2 3 Месеца пак не мога да се наспивам. Като легна и мозъкът ми остава буден, то не са супер реални сънища, кошмари и тн.MixedGreens написа: ↑29 Яну 2022, 09:36 Поне за медицинска употреба трябва да се легализира.
Аз ползвам марихуана вместо алкохол, антидепресанти и лекарства за сън. Действа ми позитивно на нервната система и успявам да си набавя нужният сън.
Пробвал съм много препарати, включително лекарства със зелена рецепта и нищо не ми действат толкова добре колкото от това което си отгледах сам.
Освен това марихуаната действа отхрачващо и още 1 милион позитивни неща. Има толкова изследвания по света, които доказват позитивните ефекти от нея, че няма да пиша повече.
Единствено не трябва да се прекалява, но това е въпрос на личен избор. Както с алкохола, цигарите, храна и общо взето всичко.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.
Гледай да не изграждаш толеранс. Трябва да имаш периоди на почивка. Аз пуша по 0.1Г и това ми стига, за да се посмея малко след като съм бачкал цял ден и да легна да спя. В същото време не изграждам сериозна резистентност.
Пий чай от лайка. Замести кафето с чайове, освен ако не ти се налага кафе и след това чай.
Направи си и някакви кръвни изследвания, да видиш как ти е организма.
За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли
, така че за това не мога да ти дам съвет.
Гледай да не изграждаш толеранс. Трябва да имаш периоди на почивка. Аз пуша по 0.1Г и това ми стига, за да се посмея малко след като съм бачкал цял ден и да легна да спя. В същото време не изграждам сериозна резистентност.
Пий чай от лайка. Замести кафето с чайове, освен ако не ти се налага кафе и след това чай.
За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Аз също смятам че не пуша твърде много...когато съм на работа пуша само след работа между 0.5-1 гр...когато почивам между 1-1.5гр.ти как точно си правиш цигара с 0.1гр не е ли твърде малко или аз не съм разбрал?MixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 10:24 Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.
За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли, така че за това не мога да ти дам съвет.
-
MixedGreens
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

Хубаво нещо е предполагам това...но и цената му е хубава 1000лв...каква е разликата спрямо цигарата ако не се лъжа Ина ползваше на дриги марки и е казвала че ефекта е по слаб от цигара но е по хубаво?изкажи мнениеMixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 11:04 Ползвам е такава чудесия и съм много happy.
https://m.youtube.com/watch?v=a2coCcTLH6I
-
MixedGreens
- Градинар

Ами на това слагам към 0.1г, ще снимам довечера преди да пуша и ще пратя да видиш. И след това пълня 3 пъти балона на 190C, още с 1вия балон започва ефекта и като цяло е много по приятно от цигара. Ако гледаш няколко клипчета в интернет всички го препоръчват и от гледна точка на качество и по полезно за организма.
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Точно това направих днес силна физическа тренировка. Кафе не пия, чай от време на време, но за сметка на това пуша доста.. По най-малко 2 грама на ден. Не знам дали при вас е било така, но след като почнах да пуша трева почти не сънувах в продължение на години или дори да сънувам след това няма никакъв спомен от съня. А сега е точно обратното пуша по сумати и масури преди лягане и мозъкът ми остава включен. На сутринта се чувствам изцеден направо. Може би се дължи и на проблеми в ежедневието, но така не ми е било никога. Ще видим тази вечер как ще е, много ми е измореноMixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 10:24 Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.
За сънищата това е нещо индивудално. Аз лично сънувах много докато бях по-малък. Сега като пoрастнах сънувам веднъж на високосна година, и то някакви простотии, дето като се събудя си викам да се смея ли да плача ли, така че за това не мога да ти дам съвет.
- BuTaMuH
- Градинар

Пич, да не пушиш някоя сатива преди лягане?и после да ти идва да прекопаш градината.PhenyoM- написа: ↑30 Яну 2022, 21:04Точно това направих днес силна физическа тренировка. Кафе не пия, чай от време на време, но за сметка на това пуша доста.. По най-малко 2 грама на ден. Не знам дали при вас е било така, но след като почнах да пуша трева почти не сънувах в продължение на години или дори да сънувам след това няма никакъв спомен от съня. А сега е точно обратното пуша по сумати и масури преди лягане и мозъкът ми остава включен. На сутринта се чувствам изцеден направо. Може би се дължи и на проблеми в ежедневието, но така не ми е било никога. Ще видим тази вечер как ще е, много ми е измореноMixedGreens написа: ↑30 Яну 2022, 10:24 Ами пробвай със силни физически опражнения + хубава храна и чиста индика за наспиване.
![]()
.png)