Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 09:17 Брат,

И при криптото има такси. ( без такси е само ако се познаваме и лично си го трейднем, но да не забравяме тока, видео карти и т.н. които ВСИЧКИ ги плащаме!!! )

Да не съм го гледал и няма да го гледам.

Да банката има лихва, но все пак ако се правят разумни покупки лихвата е нищожна спрямо пазара. Ще ти дам пример:
2007 Теглих кредит и си купих апартамент за 35000 Евро. Сега Апартамента ми е 80 000Е.

Това как да го напрая с крипто?

Нямало такси, на първо четене няма, реално има и то доста, че някой ги плащаме и всички.
Ако 2009 беше вкарал парите в крипто щеше да си милиардер ако не и по голямото .
нататък довода ти е просто безмислен
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 26 Яну 2022, 18:27
MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 09:17 Брат,

И при криптото има такси. ( без такси е само ако се познаваме и лично си го трейднем, но да не забравяме тока, видео карти и т.н. които ВСИЧКИ ги плащаме!!! )

Да не съм го гледал и няма да го гледам.

Да банката има лихва, но все пак ако се правят разумни покупки лихвата е нищожна спрямо пазара. Ще ти дам пример:
2007 Теглих кредит и си купих апартамент за 35000 Евро. Сега Апартамента ми е 80 000Е.

Това как да го напрая с крипто?

Нямало такси, на първо четене няма, реално има и то доста, че някой ги плащаме и всички.

2011
In February of 2011, BTC reached $1.00, achieving parity with the U.S. dollar for the first time.

Разбира се никой не препоръчва да си инвестираш парите за апартамента в Биткойн но ето ти лесна сметка ако беше сложил $1000 а не 35000 Евро.

1000 BTC днес след 50% correction щеше да имаш $38,120,000. Не вярвам да си спестил $38 милиона от плащане на наем.
Човека е кон с капаци явно е като 99% с грешното мислене няма кво да го убеждаваш той е напред 45 000 евра и не му пука кво повече е можело да направи или да направи от сега нататък . знае си банката кефи го . само едно въпросче имам като си толкова сигурен в печалбата си що не теглиш постоянно такива кредити и после да продаваш на печалба ???
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Не става въпрос за печалба е мен. Става въпрос за опазване и пазене на околната среда.

Биткойн е против природата тотално. Следователно аз съм против биткойн.

Ако ще 10000000 биткойна да ми донейтне някой, директно продавам всичко и инвестирам в nature.

Its simple as that, i can't have lunch in the toilet, can you ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Така, както казваме за рецептите и самолечението, че здравни съвети не даваме, така да подчертаем и тук-финансови съвети от форум за трева взимайте с щипка сол, не носим отговорност за спазването на такива! 😛😆
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 19:33 Не става въпрос за печалба е мен. Става въпрос за опазване и пазене на околната среда.

Ако ще 10000000 биткойна да ми донейтне някой, директно продавам всичко и инвестирам в nature.

Ами хайде вземи прочети малко и тогава може да си говорим пак по темата че от казаното до момента разбирам че има по голям шанс аз да съм космонафт отколкото ти да си прочел и 2 реда по темата . Копачите обикалят местата където е най евтин тока . А той пък е евтин щото се произвежда ама не се използва "изгаря" по мрежите .
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 19:33 Не става въпрос за печалба е мен. Става въпрос за опазване и пазене на околната среда.

Къща ли си си купил или апартамен?

И двете използват бетон което е едно от най-големите неща които допринасят за увеличаване на С02 във въздуха.
Ако имаш дървена къща - си отсякал гората.

Кола караш ли или цялото семейство с колело навсякъде?

Ако не е за парите в момента си направил дойно на 35К инвестиция на апартамента, Може да го прадедеш да си купиш нещо по-малко за 40К и да инвестираш останалите 40К в опазване на природата.

С действията си не си в позиция в която защитаваш природата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Ок прави сте, много по-добре е да горим ток и да ползваме скъпи консумативи, за добива на 1 крипто валута, а не не е 1 грешка.

Много по-добре е в глобален мащаб да се гори повече ток. Така или инъче тока е ефтин и всички могат да си го позволяват.

Браво :D

А да не говорим че с trade-ване може да се изкупи валутата и да се маниполира цената на 'децентрализираната' валута. Брао.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Приятели, а теоретично не може ли да си пуснем наша монета гръсти, как става тая работа?! 🙂
Да не спорим иначе, всеки си има разбирания и си преценява кск да ди вложи парите. Аз например обичам благородни метали и скъпоценни камъни ако трябва да съм честна, даже доста ми харесват😁Само че бих вложила в един металотърсач и да си търся с него разни неща, а не така по борси и тн да търгувам.Харесала съм един за 4 бона сгъваем, но не съм запозната с тях.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Inna написа: 27 Яну 2022, 10:31 Приятели, а теоретично не може ли да си пуснем наша монета гръсти, как става тая работа?! 🙂
Да не спорим иначе, всеки си има разбирания и си преценява кск да ди вложи парите. Аз например обичам благородни метали и скъпоценни камъни ако трябва да съм честна, даже доста ми харесват😁Само че бих вложила в един металотърсач и да си търся с него разни неща, а не така по борси и тн да търгувам.Харесала съм един за 4 бона сгъваем, но не съм запозната с тях.
На теория, можем да създадем GrystiCoin, но за да има някаква стойност тя трябва да има някакво приложение и също така достатъчно хора да са вложили в нея. На кратко - Създаването е най-лесната част :)

Имам металотърсач Garrett AT MAX от 3-4 години, като тогава го взех за 1 600 лв. Имах идеята да го използвам често, но нещата не се развиха така и съм го използвал 20-тина пъти, като най-ценното нещо, което съм намирал е монета от 1917г с реална стойност 10 лв.
В България всичко е копано и прекопано, и за да намериш нещо ти трябва много късмет и информация където да търсиш. Имам огромно желание да се разходя по плажовете, защото там има реален шанс за нещо хубаво, но съм чувал за хора, които се занимават само с това.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Живея на морето и септември месец, след сезона ще се избият, кой къде да търси.Но един приятел ми каза, че за 3 дни е изкарал 800 лв на монети на плажа. Аз също съм запален и си харесах Mainlab Equinox 800, ама 900 евро.. Иначе за места за търсене с времето се научават.
Публикувай отговор