Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Брат,

И при криптото има такси. ( без такси е само ако се познаваме и лично си го трейднем, но да не забравяме тока, видео карти и т.н. които ВСИЧКИ ги плащаме!!! )

Да не съм го гледал и няма да го гледам.

Да банката има лихва, но все пак ако се правят разумни покупки лихвата е нищожна спрямо пазара. Ще ти дам пример:
2007 Теглих кредит и си купих апартамент за 35000 Евро. Сега Апартамента ми е 80 000Е.

Това как да го напрая с крипто?

Нямало такси, на първо четене няма, реално има и то доста, че някой ги плащаме и всички.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 09:17 Брат,

И при криптото има такси. ( без такси е само ако се познаваме и лично си го трейднем, но да не забравяме тока, видео карти и т.н. които ВСИЧКИ ги плащаме!!! )

Да банката има лихва, но все пак ако се правят разумни покупки лихвата е нищожна спрямо пазара. Ще ти дам пример:
2007 Теглих кредит и си купих апартамент за 35000 Евро. Сега Апартамента ми е 80 000Е.

Нямало такси, на първо четене няма, реално има и то доста, че някой ги плащаме и всички.
Да, трябва да платите на копачите, иначе няма транзакция.😆 Всеки дере всеки и в криптото, пуловете за копаене дерат копачите първо по най различни начини, които забелязах от скромните ми опити с копаене. Борсите взимат безбожни и всъщност всякакви комисионни, докато стигне от пула до портфейла на копача, а камо ли до фиатни пари ти одират доста %. Всъщност е див запад това нещо🙂Трябва да правиш и да струваш всякакви врътки, че да ти вземат по малко......... А детето пък ходи да смени на автомат веднъж, два пъти дребни суми, просто да види как става и да се заинтригува от криптото. И да види сама как дерат😆Автомата е най голямото дране, не препоръчвам👎😁То е ясно де, но беше с учебна цел.
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Ами те печалбите са им от таксите. Никой няма да се занимава за здраве да прави приложения, сайтове за купуване/продаване,/конвертиране на крипто.Не стига, че такси ами е и доста несигурно. Ако утре примерно САЩ кажат забраняваме търговията с крипто и айдее ще се срине отвсякъде..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

DeutschBuds написа: 26 Яну 2022, 09:52 Ами те печалбите са им от таксите. Никой няма да се занимава за здраве да прави приложения, сайтове за купуване/продаване,/конвертиране на крипто.Не стига, че такси ами е и доста несигурно. Ако утре примерно САЩ кажат забраняваме търговията с крипто и айдее ще се срине отвсякъде..
То и сега се срина заради заплахата от война в Украйна, именно защото се водят несигурни активи. Но нещата като че се поуспокоиха и взе пак да расте. Бе интересно е, игра🙂Не трябва да ти е на живот и смърт, за да не влагаш прекалени емоции в това. хубавото му е, че няма регулация, лошото е.... че няма регулация😆🤷Аз да подчератя съм начинаеща в тези неща, не ги разбирам още много добре......
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Inna написа: 26 Яну 2022, 10:05
DeutschBuds написа: 26 Яну 2022, 09:52 Ами те печалбите са им от таксите. Никой няма да се занимава за здраве да прави приложения, сайтове за купуване/продаване,/конвертиране на крипто.Не стига, че такси ами е и доста несигурно. Ако утре примерно САЩ кажат забраняваме търговията с крипто и айдее ще се срине отвсякъде..
То и сега се срина заради заплахата от война в Украйна, именно защото се водят несигурни активи. Но нещата като че се поуспокоиха и взе пак да расте. Бе интересно е, игра🙂Не трябва да ти е на живот и смърт, за да не влагаш прекалени емоции в това. хубавото му е, че няма регулация, лошото е.... че няма регулация😆🤷Аз да подчератя съм начинаеща в тези неща, не ги разбирам още много добре......
Сега е момента за купуване :stone:
MixedGreens
Градинар
Градинар

На имоти. Greedy cryptoto, рано или късно ще залезе, и на негово място ще се ползва green crypto.

Все пак сме от зелените...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 10:45 На имоти. Greedy cryptoto, рано или късно ще залезе, и на негово място ще се ползва green crypto.

Все пак сме от зелените...
Не знам колко са грийн, за грийн се води и чията, която се добива с хардискове, но ги яде направо, трябват ти множество и много големи. Тя е на някакъв странен принцип, където се засява и се чака, не е като с картите. Има и едно друго, което се копае чрез wi fi....?!! Тетер ли, не помня кое беше то.... А тези, които само се стейкват пак трябва да се проведе транзакция, пак трябват компютри и части за тях, освен това от тях се оплакват, че ще бъдат изцяло контролирани от големи играчи и никаква децентеализация няма да има,ще има възможност също така при стейкване да загубиш всичко стейкнато. И пак големи финансови къщи ще държат и търгуват. Цитирам какво съм чела и обсъждала с малко по запознати от мен, не споря по темата, защото не съм сведуща. За мен е просто любопитно, не съм на едната или другата страна и не държа толкова на криптото, имам някви дребни суми винаги в биткойн и етериум ей тъй за игра и ако закъсам да си сменя....
MixedGreens
Градинар
Градинар

Не знам Инче, аз въобще не следя крипто валутите, светът в момента е в преход от мръсни към по-чисти индустрии. За това смятам, че еко криптото е бъдещето, както и еко енергията, както и всичко с цел опазване на околната среда.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Криптото бърка в очите на правителсъвата, не че е такъв голям фактор за замърсяването само то. Може да се добива и с чиста енергия. Самото прпизеодство на всички тези компютърни компоненти и нови модели електроника не е никак еко и трябва малко да се забави, намали като цяло, например по рядко марките да пускат нови модели, а не S, пък след месец-S+....... Също съм за пълно унифициране на кабелите и периферията към тях, а не всяка фирма с нейно си кабелче, дет се продава отделно.
А добива на злато няма ли да спрем, цианида еко ли е? 🙂Има поне няколко индустрии, критично замърсяващи, срещу които правителствата никак не бързат да вземат мерки и в тях включвам и АЕЦите обаче, те също никак не са еко.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

MixedGreens написа: 26 Яну 2022, 09:17 Брат,

2011
In February of 2011, BTC reached $1.00, achieving parity with the U.S. dollar for the first time.

Разбира се никой не препоръчва да си инвестираш парите за апартамента в Биткойн но ето ти лесна сметка ако беше сложил $1000 а не 35000 Евро.

1000 BTC днес след 50% correction щеше да имаш $38,120,000. Не вярвам да си спестил $38 милиона от плащане на наем.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор