Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Don Marijuan's homegrown

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 806 times

.
Прикачени файлове
001 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Пресадени и топирани.
Прикачени файлове
003 - Copy.jpg
002 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

.
Прикачени файлове
001 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Ще ги flush-на леко и като поизсъхнат,отиват във финалните си саксии.Надявам се това да е достатъчно,за да са добре преди да ги пускам да цъфтят...
Прикачени файлове
002 - Copy.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Щом ще ги пресаждаш, каквото и да е, вероятно ще им мине.
Избери си хубава почва. Аз все бъркам мои миксове, но честно казано си взех сега от гроу шопа пидбрани и се родих😆И не струват особено по-скъпо от моите като им добавя зеолити и тн, горе долу същите пари. Не че ще се откажа аз да си ги бъркам, но заложих малко на проверени.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Аз съм доволен от моята почва - от Пловдив,NPK - 10-8-7,PH - 5.5-6.От цветарските магазини не съм попадал на почва с повече перлит !ЧКЧ-то вече не го мешам вътре,само на чайче го давам,ама прибавям сега шепа-две от някакъв градински субстрат(така му викат) от Словакия с NPK - 0.8-0.1-0.3 и PH - 6.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Доволен си от нещата които използваш но все някакви необясними за теб проблеми се появяват.

Питаш за второ мнение, но веднага обясняваш че всичко е точно.

Ще се радвам да споделиш какво си прочел при чужденците и как си решил проблема.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2133 times
Been thanked: 3747 times

Don Marijuan написа: 17 Яну 2022, 23:22 От цветарските магазини не съм попадал на почва с повече перлит !
Какво искаш да кажеш с това изречение? Перлита не струва нищо, винаги може да се добави или да се замени с кокос. Това, че дадена почва има много прелит, това означава, че е по евтина. Има много по важни неща в състава на почвения микс, които трудно ще ги намериш в почвата от цветарския магазин.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

https://torove.bg/agroperlit-perlit-geoflor-100l
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред .
:roll:
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

Ми просто ми направи впечатление,че за разлика от всички други почви,които съм си взимал,на тази няма нужда да и се добавя перлит.Има си напълно достатъчно...Ти нали не мислиш,че това ми е била основната причина да си я избера тая почва ?Предните растения бяха със същата.Няма проблем при нея.Ако се насочим към водата вкъщи - буквално би трябвало съвсем отскоро ВиК-то да ми я пуска някаква променена.Не е невъзможно,но някак малко вероятно.Такааа...през светлия период VPD-то е в идеалните си граници,но в тъмния става по-студено и влажно,ама това не се ли приема за нормално ?Какво друго...ми споменах го плана - промиване и пресаждане...айде да ода да вида к'во праат ''чужденците'',че месеци наред вече не съм посещавал друг форум за Мария Хуана,освен this one,of course...
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”