Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Don Marijuan's homegrown
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 806 times
- Don Marijuan
- Градинар

- Don Marijuan
- Градинар

- Don Marijuan
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Щом ще ги пресаждаш, каквото и да е, вероятно ще им мине.
Избери си хубава почва. Аз все бъркам мои миксове, но честно казано си взех сега от гроу шопа пидбрани и се родих
И не струват особено по-скъпо от моите като им добавя зеолити и тн, горе долу същите пари. Не че ще се откажа аз да си ги бъркам, но заложих малко на проверени.
Избери си хубава почва. Аз все бъркам мои миксове, но честно казано си взех сега от гроу шопа пидбрани и се родих
- Don Marijuan
- Градинар

Аз съм доволен от моята почва - от Пловдив,NPK - 10-8-7,PH - 5.5-6.От цветарските магазини не съм попадал на почва с повече перлит !ЧКЧ-то вече не го мешам вътре,само на чайче го давам,ама прибавям сега шепа-две от някакъв градински субстрат(така му викат) от Словакия с NPK - 0.8-0.1-0.3 и PH - 6.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Доволен си от нещата които използваш но все някакви необясними за теб проблеми се появяват.
Питаш за второ мнение, но веднага обясняваш че всичко е точно.
Ще се радвам да споделиш какво си прочел при чужденците и как си решил проблема.
Питаш за второ мнение, но веднага обясняваш че всичко е точно.
Ще се радвам да споделиш какво си прочел при чужденците и как си решил проблема.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2133 times
- Been thanked: 3747 times
Какво искаш да кажеш с това изречение? Перлита не струва нищо, винаги може да се добави или да се замени с кокос. Това, че дадена почва има много прелит, това означава, че е по евтина. Има много по важни неща в състава на почвения микс, които трудно ще ги намериш в почвата от цветарския магазин.Don Marijuan написа: ↑17 Яну 2022, 23:22 От цветарските магазини не съм попадал на почва с повече перлит !
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
https://torove.bg/agroperlit-perlit-geoflor-100l
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред .
Ето ти перлит 13 лв - 100 литра ще ти стигне за години напред .

- Don Marijuan
- Градинар

Ми просто ми направи впечатление,че за разлика от всички други почви,които съм си взимал,на тази няма нужда да и се добавя перлит.Има си напълно достатъчно...Ти нали не мислиш,че това ми е била основната причина да си я избера тая почва ?Предните растения бяха със същата.Няма проблем при нея.Ако се насочим към водата вкъщи - буквално би трябвало съвсем отскоро ВиК-то да ми я пуска някаква променена.Не е невъзможно,но някак малко вероятно.Такааа...през светлия период VPD-то е в идеалните си граници,но в тъмния става по-студено и влажно,ама това не се ли приема за нормално ?Какво друго...ми споменах го плана - промиване и пресаждане...айде да ода да вида к'во праат ''чужденците'',че месеци наред вече не съм посещавал друг форум за Мария Хуана,освен this one,of course...
.png)