Напушва ли хубаво?изкажи някакво мнение? Че мисля след 15 дни и аз да пусна blue dreamMasterBlaster написа: ↑30 Дек 2021, 23:45 На 66-ия ден от цъфтеж паднаха първите ми рожби. Падна се едва 4 дни след последната поливка, но реших да обера по-рано поради опасенията от мухъл в десния герой. Нямам идея колко буркани ще са ми нужни, защова за всеки случай ще се запася с няколко по-големи. За Нова година мисля да острижа листата и да пробвам да си сваря мляко, надявам се да се получи нещо. В палатката поддържам около 22-23 градуса на 45-50% влажност. Предполагам до 6-7 дни ще са готови за бурканите. Накрая ще постна репорт с развръзката. Направи ми впечатление, че почвата само в най-горния си слой се беше вкаменила, а надолу беше съвсем пухкава - като гъба. Все още не мога да разбера къде ми е грешката за това. Вероятно е трябвало да пробия повече дупки в по-горните части на саксията. Следващият гроу стартира непосредствено след този и мисля да заложа на две текстилни саксии около 15 литра с една семка Black Widow и една семка Black Sugar, и двете на Seedsman с Bio серията на Canna и тяхната органична почва.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Blue Dream
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Оставяш много празно място само с две растения а използваш същия Ток. Сложи поне минимум 4 растения, като моято препоръка ще е същата като на iKar, 6 ще е най-добре. Лампата е достатъчно мощна.MasterBlaster написа: ↑30 Дек 2021, 23:45 На 66-ия ден от цъфтеж паднаха първите ми рожби. Падна се едва 4 дни след последната поливка, но реших да обера по-рано поради опасенията от мухъл в десния герой. Нямам идея колко буркани ще са ми нужни, защова за всеки случай ще се запася с няколко по-големи. За Нова година мисля да острижа листата и да пробвам да си сваря мляко, надявам се да се получи нещо. В палатката поддържам около 22-23 градуса на 45-50% влажност. Предполагам до 6-7 дни ще са готови за бурканите. Накрая ще постна репорт с развръзката. Направи ми впечатление, че почвата само в най-горния си слой се беше вкаменила, а надолу беше съвсем пухкава - като гъба. Все още не мога да разбера къде ми е грешката за това. Вероятно е трябвало да пробия повече дупки в по-горните части на саксията. Следващият гроу стартира непосредствено след този и мисля да заложа на две текстилни саксии около 15 литра с една семка Black Widow и една семка Black Sugar, и двете на Seedsman с Bio серията на Canna и тяхната органична почва.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Напушването е доста интересно. Първите една-две дръпки не усещам много да удря, но след 2-3 минути доста започва да удря и ефектът е доста приповдигащ. Определено през деня се усеща по-добре отколкото през нощта, а и вечер имам чувството, че ме ободрява и по-трудно заспивам когато пуша от нея.
Опасявам се, че ще ми бъде трудно да поливам вътрешните две. Все пак ще се замисля върху препоръката.Sofia Cannabis написа: ↑31 Дек 2021, 01:28 Оставяш много празно място само с две растения а използваш същия Ток. Сложи поне минимум 4 растения, като моято препоръка ще е същата като на iKar, 6 ще е най-добре. Лампата е достатъчно мощна.
- Sofia Cannabis
- Градинар

Не е задължителнно да е така. Ако палатката ти не се отваря отрсани, винаги може да махнеш долните 4-5 разклонения преди да топираш, и по-този начин ще има чиста основа и повече място за поливане. Това също е добре за циркулирането на въздуха. Процедурата ще ти удължи grow-a 10-14 дни но ще имаш доста повече върхове.
Един от двамата ще сложи повече растения и ще видим резултатите.
Един от двамата ще сложи повече растения и ще видим резултатите.
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Може би ще задам малко глупав въпрос, но моите растения с колко главни върхове се водеха като съм ги топирал само веднъж? Аз си мисля, че са станали два главни върха, но и двете растения имаха 4 големи клона с големи глави. Като даваш съвет, че е оптимално всяко растение да има по 4 върха предполагам имаш предвид известно време след първото топиране да топираш и двата нови върха и така да станат 4 основни? Надявам се да съм разбрал правилно.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
ДА ако топираш нормално прави 2 върха, после ако топираш повторно всеки от двата върха ще станат 4-ри основни върха.MasterBlaster написа: ↑31 Дек 2021, 03:06 Може би ще задам малко глупав въпрос, но моите растения с колко главни върхове се водеха като съм ги топирал само веднъж? Аз си мисля, че са станали два главни върха, но и двете растения имаха 4 големи клона с големи глави. Като даваш съвет, че е оптимално всяко растение да има по 4 върха предполагам имаш предвид известно време след първото топиране да топираш и двата нови върха и така да станат 4 основни? Надявам се да съм разбрал правилно.
Ако топирашп малко по високо и се отавят малко листна маса се нарича FIM (Fuck I Miss), което си е техника, но понякога правяи 3-4-ри върха от FIM (то там вече е както му дойде).
Имал съм случай сам да се раздвуява върха, без да съм топиравл, но от мутация и примерно ми се е случвало 2 пъти за бая бройки семена, като единият път беше от автоматик, който беше с нестабилен ген и се случи от самосебе си в цъфтежа към 20 ден.
Китката беше индор и нито беше ядена, нито наранявана, нито топирана, а си беше мутация. После самият сорт го бяха спрели от продан заради много уплаквания от мутации.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Аз съм за 3 растения с 8 върха или 4 растения с 4 върха...какво му има за поливането...аз всеки път вадя едно или две растения за да мога по лесно да поливам...не ти пречи да вадиш саксиите от бокса.MasterBlaster написа: ↑31 Дек 2021, 03:06 Може би ще задам малко глупав въпрос, но моите растения с колко главни върхове се водеха като съм ги топирал само веднъж? Аз си мисля, че са станали два главни върха, но и двете растения имаха 4 големи клона с големи глави. Като даваш съвет, че е оптимално всяко растение да има по 4 върха предполагам имаш предвид известно време след първото топиране да топираш и двата нови върха и така да станат 4 основни? Надявам се да съм разбрал правилно.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Честито, колега! Със здраве и удоволствие да си консумираш първата реколта! Моето мнение не е меродавно, но ще го дам: отлична работа! Поздравления и за смелия избор на сорт за първо гледане (водят го капризен и див тоя Блу Дрийм, имам 3 семки, но не посмях като за първи грол), но пък ти го овладя идеално и то с разредения БиоБиз! Весело довечера, и догодина пак да пускаме дневниците паралелно!
- Sofia Cannabis
- Градинар

Това което са ти обяснили е как определяш колко са основните върхове и как се правят. И само ще допълня че стремежа е да имаш само тях всичко отдоло се почиства за да нямаш малките глави които са рехави, и растението да изпраща цялата си сила към големите отгоре.
Това с чистенето малко хора го правят тук във форума но това означава да имаш определен брой основни върхове.
Може да видиш темата на BG SUM RISE, тя си почиства растенията много добре.
Това с чистенето малко хора го правят тук във форума но това означава да имаш определен брой основни върхове.
Може да видиш темата на BG SUM RISE, тя си почиства растенията много добре.
#БГКоноп
#БГКоноп
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 769 times
- Been thanked: 448 times
В 150х150 съм с 14 бройки по 18-25л. Проблеми с поливането нямам вадя ги вкарвам ги и това е не виждам къде ще ти е проблема с 4 ще вадиш едното само даже...

.png)