Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Blue Dream
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
хахаххMezzazine написа: ↑28 Дек 2021, 16:18 Аз съм им фен ..и много руга.х.но ми писаха от спорта им че причината е официално писмо от бг власти....като са ги помолили Да не праштат повече семена за бг.Поради много то оранжерий заловени при нас....като доста от тях са били rqseeds.А те се оправдават със кромид!!??
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
И аз им писах, също така видях, че вече са му баннали акаунта. Тези дни ако ми се занимава, може и да го опиша там дневника си, ама за да стане като хората ще са ми нужни поне няколко часа, затова не знам кога ще намеря времето да го направя. Отсега нататък вече ще слагам водни знаци по снимките.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Тъпо е... за една шепа семки прецаква една камара хора, които си пазаруваха от тях, а вече няма да могат. Най-тъжното е че най-вероятно от тия семки с които ги е измамил не е отгледал 1 свястно растение, а ги е фиросал...
С такива действия излага себе си, но освен това и името на България и българската канабис общност.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1335 times
- Been thanked: 2320 times
Честно казано предпочитам тази причина, от колкото заради някой нахален ганя да са спрели доставки...Mezzazine написа: ↑28 Дек 2021, 16:18 Аз съм им фен ..и много руга.х.но ми писаха от спорта им че причината е официално писмо от бг власти....като са ги помолили Да не праштат повече семена за бг.Поради много то оранжерий заловени при нас....като доста от тях са били rqseeds.А те се оправдават със кромид!!??
Keep on growing 
- MasterBlaster
- Градинар

Днес стана ден 64 от цъфтеж, по плана който си направих, рязането ще се пада на ден 69 или ден 70, освен ако не ме разубедите, нали така беше лафа. 
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Дясното може да имам мухъл в някой от главите, не бих го държал повече и особенно 48 часа на тъмно. ина забеляза признаци на bud rot и тези признаци се виждат малко повече на новите снимкиMasterBlaster написа: ↑28 Дек 2021, 23:10 Днес стана ден 64 от цъфтеж, по плана който си направих, рязането ще се пада на ден 69 или ден 70, освен ако не ме разубедите, нали така беше лафа.![]()
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- MasterBlaster
- Градинар

Sofia Cannabis написа: ↑29 Дек 2021, 16:48Дясното може да имам мухъл в някой от главите, не бих го държал повече и особенно 48 часа на тъмно. ина забеляза признаци на bud rot и тези признаци се виждат малко повече на новите снимкиMasterBlaster написа: ↑28 Дек 2021, 23:10 Днес стана ден 64 от цъфтеж, по плана който си направих, рязането ще се пада на ден 69 или ден 70, освен ако не ме разубедите, нали така беше лафа.![]()
- MasterBlaster
- Градинар

Ще взема предвид този коментар. Днес в 8:30 сутринта им угасна лампата и не мисля повече да я святкам. Ще ги оставя тази вечер и утре на тъмно и утре-вечер ще режа. Тогава ще са им станали около 36 часа тъмно, което се надявам да се достатъчно преди рязането.Sofia Cannabis написа: ↑29 Дек 2021, 16:48 Дясното може да имам мухъл в някой от главите, не бих го държал повече и особенно 48 часа на тъмно. ина забеляза признаци на bud rot и тези признаци се виждат малко повече на новите снимки
- MasterBlaster
- Градинар

На 66-ия ден от цъфтеж паднаха първите ми рожби. Падна се едва 4 дни след последната поливка, но реших да обера по-рано поради опасенията от мухъл в десния герой. Нямам идея колко буркани ще са ми нужни, защова за всеки случай ще се запася с няколко по-големи. За Нова година мисля да острижа листата и да пробвам да си сваря мляко, надявам се да се получи нещо. В палатката поддържам около 22-23 градуса на 45-50% влажност. Предполагам до 6-7 дни ще са готови за бурканите. Накрая ще постна репорт с развръзката. Направи ми впечатление, че почвата само в най-горния си слой се беше вкаменила, а надолу беше съвсем пухкава - като гъба. Все още не мога да разбера къде ми е грешката за това. Вероятно е трябвало да пробия повече дупки в по-горните части на саксията. Следващият гроу стартира непосредствено след този и мисля да заложа на две текстилни саксии около 15 литра с една семка Black Widow и една семка Black Sugar, и двете на Seedsman с Bio серията на Canna и тяхната органична почва.
.png)