Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Inna написа: 22 Дек 2021, 08:48 То смисъла беше само в 1ва част. Но все пак ще е готино за кино👍🙂
Първата част беше уау и от към информация, и от към философия и от към ефекти, но и в другите 2 части има ценна инфомрация. В 2 и 3 ми харесаха моменти с франзузина, с Архитекта и Оракула. Особено това, че Архитекта и Оракула работят заедно :D Според мен това, че в 3-тата част Нео овладя контрола над машините беше епичен момент и само заради битката и тоя момент си заслужаваше часта :D

За мен Матрицата има още по-дълбок смисъл след като преминах границите си с ДМТ трипа с1 единстена дръпка . Да видиш реалният свят и да разбереш, че живееш в Матрицата е много тежко изживяване, защото това поставя под съмненият целият ти Свят. Кое е реално и кое не? Ами роднините и приятели? Шока е голям и е равен на виждане на пъшкулите и издрафването във филма, но и виждането на яки работи на другото измерение. Знаейки, че има по-реален от реалният свят, а живееш в Матрица. Какво правя тогава тук? Как да ида там? Все едно да видиш неща, които не можеш да опишеш с думи, но да са по-реални от реалното, а реалното да ти е като черно бяло рисувано... Просто временно разбиване на границите на матрицата и усещането на Абсолютното Творение е невероятно, нещо което един ден всеки от нас ще изпита под една или друга форма.
Днешно време го наричаме Матрица, едно време будиските монаси са го наричали Мая (илюзия), след време ще го наричаме виртуална реалност или с някаква друга дума.
Това, че е илюзия не го прави от по-малко значение, защото тя ни изгражда и ни е площатка за игра, а е и реалността, която обитаваме в момента в това ни състияние е това от което точно имаме нужда.

Според мен нещата се случват точно, когато трябва и в тоя ред на мисли излизането на Матрицата 4 е в точният момент. Тоя филм го чакам от години и на коледа стават чудеса :D

Твореца си играе на малко дете и се забавлява :D

*********СПОЙЛЕРИ****************

Филма в 3 реда
Всички сме Едно. Всички сме Избрания (Нео).
Тринити спасява положението и полита.
Айде стига с тия спойлери.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

За мен Рождество Христово и Нова година, и раждането на новият Бог/Младото Слънце бяха преди няколко дни, но все пак да ви честитя и сега Весели празници. Които каквото иска да празнува, важното е да сте живи, здрави и задоволени, както и всички покрай вас.

"Животът на Исус Христос може да ни покаже силата на прошката, която тези учители имаха. Те бяха измъчвани, разпъвани на кръст. Повечето светци бяха измъчвани. Не бяха харесвани от хората, разпъвани на кръст. Но, както знаете, никога не се ядосваха от това, никога не отмъщаваха. Никога не направиха нещо, което не идва от състраданието им. Изпитваха състрадание и към онези, които грешаха: “О, Боже, моля Те, прости им. Те не знаят какво правят”. Бяха безкрайно състрадателни и това стана тяхна природа. Когато състраданието стана тяхна черта, те се превърнаха в хора, изпълнени с мир. Такива хора не се притесняват. Никога не се смущават – каквото и да се става. И считат, че такава е Божията воля. Защото нищо не може да ги обезпокои, нищо не може да ги разстрои. Те просто се радват на своята преданост. Преданост към техния Гуру, може би преданост към Бог. С искрената си вяра пишат красива поезия или започват да танцуват, или да пеят. Защото мирът е в тях и се наслаждават на себе си. Когато са сами, никога не се чувстват самотни, а се радват на себе си. Те знаят, че сме едно с Божественото. И имат благословиите на Божественото. " Шри Матаджи Нирмала Деви

Тази песен ми е много любима :D
https://www.youtube.com/watch?v=rfUKgthMJSg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

iKAR написа: 20 Дек 2021, 19:42
BuTaMuH написа: 20 Дек 2021, 19:17 Задължително в буркан...дори ми се иска да си намеря буркани от рода на 2-3гр и да мога да си имам примерно 4-5вида...според настроението :)
Ето такива съм виждал по 50 стотнки левче, води се 50мл. буркан за мехлеми примерно и е перфектен за целта
Ползвам ги от години, както за коз, така и за мехлеми, за бутикови сладка, торове и т.н. . Не пускат миризма. Вакумният буркан е една идея по-добре изолиран, но за малки количества са ок. Най-много ми допада модела, които ти сподели, но съм ползвал и с по-различни форми, размери, цветове и капачки.

И аз се кефех на тия с корка преди да разбера, че корка се рони при много отваряне и затваряне. Също така и научих други неща за корка, които ме отказаха от него. Но всеки си има вкус и предпочитание.

Най-важното е да имаш какво да пълниш в бурканите :D Какви ще са бурканит, не е толкова от значение и е е въпрос на предпочитание и възможности.
Прикачени файлове
бурканче4-min.JPG
бурканче2-min.JPG
бурканче1-min.JPG
бурканче-min.JPG
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1321 times
Been thanked: 2309 times

Весела коледа колеги, да сте живи и здрави, щастливи и обичащи . Пълни буркани и по-малко главоболия. :D
:stone:
Keep on growing :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

firstcitizen написа: 25 Дек 2021, 03:48
iKAR написа: 20 Дек 2021, 19:42
BuTaMuH написа: 20 Дек 2021, 19:17 Задължително в буркан...дори ми се иска да си намеря буркани от рода на 2-3гр и да мога да си имам примерно 4-5вида...според настроението :)
Ето такива съм виждал по 50 стотнки левче, води се 50мл. буркан за мехлеми примерно и е перфектен за целта
Ползвам ги от години, както за коз, така и за мехлеми, за бутикови сладка, торове и т.н. . Не пускат миризма. Вакумният буркан е една идея по-добре изолиран, но за малки количества са ок. Най-много ми допада модела, които ти сподели, но съм ползвал и с по-различни форми, размери, цветове и капачки.

И аз се кефех на тия с корка преди да разбера, че корка се рони при много отваряне и затваряне. Също така и научих други неща за корка, които ме отказаха от него. Но всеки си има вкус и предпочитание.

Най-важното е да имаш какво да пълниш в бурканите :D Какви ще са бурканит, не е толкова от значение и е е въпрос на предпочитание и възможности.
Весела Коледа на всички колеги.
И мойте бурканчета престигнаха преди два дена....не уплатняват кой знае какво но са много яки.
Прикачени файлове
20211225_160609_copy_768x1365.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Весела Коледа да сте живи и здрави вия и цялото ви семейство.

Също честит имем ден на всички именници.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Много добре обяснено защо е важно да се знае каква вода се изпозлва.

https://www.pthorticulture.com/en/train ... medium-ph/

Химичен контрол е възможен до определена степен в зависимост колко е твърда водата, но и в двата основни вида на отглеждане (минерално и органично) си има лимит и трябва да се използва по-подходяща вода или да се използва система за пречистване/филтриране или RO.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Myzg_1978
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 93 times
Been thanked: 37 times

PEACE AND GANJA :stone:
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

Как сте с пушенето около празниците :passj: :stone: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Myzg_1978
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 93 times
Been thanked: 37 times

ами весело, пушим някаква индика и мезета и домашна ракия !
https://youtu.be/3DA5LH145b4
Поздрав от нас... 🎼🎼🎼Капитане , капитане...
PEACE AND GANJA :stone:
Публикувай отговор