Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Скъпи приятели, не пропускайте и тази сряда събитието ни LIVE в 8 със Списание 8! 🎥♾️
Живеем заобиколени от страх, лъжи и лицемерие. С безмълвието и своята криворазбрана толерантност позволяваме на малка група от мракобесни хора да отнемат свободите ни, да ни налагат стандарти на живот, които не отговарят на нашия светоглед, традиции, минало. А както всеки читател на Списание 8 знае добре – българите сме библейски народ, един от най-старите на Земята. Връзката ни с космическото съзнание винаги е била много силна и ясна и ние просто знаем с клетките си кое е правилно и кое не. Просто знаем!
✔️Затова Дядо Коледа в България не се целува с мъж! Затова празнуваме Рождество Христово, а не нещо друго, както предлага Европа!
✔️ Затова мъжете ни са истински мъже, те спортуват бокс и щанги, и други мъжки спортове, въпреки че ги свалят от Олимпийската програма.
✔️Те няма да играят художествена гимнастика. Но точно затова са готови да дадат живота си, за да опазят своя дом, жена, деца и Родина.
✔️ Затова българите печелят битки, които изумяват най-големите пълководци. И те свалят знамената си в тяхна чест.
✔️ Затова синовете и дъщерите ни обират златните медали на световни олимпиади и тук не е нормално да повтарят учебната година за разлика от други европейски страни.
✔️ Затова родителите ни изживяват спокойно старините си заедно с внуци на коленете, а не в домове, без право да видят роднини.
✔️ Затова сме запазили вяра и самосъзнание, въпреки че поне 30 поколения наши предци са се раждали и умирали, без да познават свободата. И сме си я извоювали!
✔️ Затова не предадохме евреите си в немските концлагери на смъртта, въпреки че всички други го направиха.
✔️Затова огънят ни обича и можем да ходим боси по него!
Тази сряда ще си говорим точно за тази сила, която ни държи будни. Силата от корените ни; от Земята, пропита с кръвта на героите; от Космическия разум, с който общуваме. Ще говорим за онези ценности, които ни правят българи. И за насилствените опити за тяхната подмяна. И тъй като това е тема, свързана с националната ни сигурност, наш събеседник ще бъде проф. ХРИСТО СМОЛЕНОВ. 🇧🇬
Познавате го, като изследовател на най-древната ни история и специалист по разгадаване на космически послания. Но проф. ХРИСТО СМОЛЕНОВ е също така специалист по национална сигурност и антитероризъм. Инициатор за създаването на „Екогласност” и на Русенския комитет през 1988 г.! Бил е парламентарен секретар на Министерството на отбраната, депутат в 38-ото народно събрание, а също така и треньор по карате на първите групи за борба с тероризма. Треньор е на световната шампионка по стрелба Нонка Матова.
Завършил е Московския държавен университет „Ломоносов“. Работил е в институтите по философия и по математика в БАН. Дисертацията му е върху евристичните методи на древното научно мислене. Изследванията му са в широк диапазон: антитероризъм, национална сигурност, логика, древна история, и др. Бил е гост-професор в университета на Монреал и в Католическия университет на Америка, Вашингтон. Автор е на научни книги и изследователски филми и почетен професор на ВВМУ „Н. Вапцаров“ Варна.
Източник Списание 8
Прикачени файлове
item_site-novina-live-smolyanov.jpg
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

firstcitizen написа: 20 Дек 2021, 15:09
BuTaMuH написа: 20 Дек 2021, 12:01 Какво мислите за новата ми кутия...бе е от кедрово дърво ама е готина като изключим че трябва да измисля уплатнение.
Разкошна е, ти ли си я правил? Честито с кеф да си я полваш и изобилие да ти носи. Ще го измислиш уплатнението. Можеш 1-2 пъти в годината да я мажеш с няколко капки био ленено олио или конопено олио. Така се подържа дървесината и се предпазва. Можеш да ползваш био конопено олио от семки . Но най-доброто, което можеш да ползваш е канабис тинктура от твой трим. Трим киснат в медицински спирт 95% за по-дълъг период от време, за престой. Само от няколко капки от тоя цяр канабис тинктура ще разбереш, че това е супер добро не само за хората, а и зза дървесината. Ползвал съм различни масла, но с канабис тинктура става най-красиво. Вярвам, че е заради смолите и хлорофила цвета става още по-наситен, както и влаго устойчивостта.
Разхищение е да ползваш лечебна thc канабис тинктура да си мажеш дървесината, но ще ти трябват само няколко капки и все пак коза ще ти е вътре.

Същото нещо може да се приложи за дъски за рязане, дръжки на ножове, дървени гриндери, лъкове, бижута и каквото се сетиш, но тинктурата си е ценен материал, но за такава красива кутията за коза според мен е оправдано (освен ако не ти е нужна за лечение всяка капка ) :)
Благодарен съм много Фърст...за тази тинктура съм мераклия да опитам и точно сега като тримвам мисля да си направя илач защото мисля ,че Ина беше писала че го ползвала за близък за стави и имало ефект...та и аз искам да опитам да ди приготвя такова чудо,че имам доста проблеми със ставите...ще съм благодарен ако някой ме насочи вече към съществуваща такава тема как точно се птиготвя и колко време се държи.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

firstcitizen написа: 20 Дек 2021, 15:09
BuTaMuH написа: 20 Дек 2021, 12:01 Какво мислите за новата ми кутия...бе е от кедрово дърво ама е готина като изключим че трябва да измисля уплатнение.
Разкошна е, ти ли си я правил? Честито с кеф да си я полваш и изобилие да ти носи. Ще го измислиш уплатнението. Можеш 1-2 пъти в годината да я мажеш с няколко капки био ленено олио или конопено олио. Така се подържа дървесината и се предпазва. Можеш да ползваш био конопено олио от семки . Но най-доброто, което можеш да ползваш е канабис тинктура от твой трим. Трим киснат в медицински спирт 95% за по-дълъг период от време, за престой. Само от няколко капки от тоя цяр канабис тинктура ще разбереш, че това е супер добро не само за хората, а и зза дървесината. Ползвал съм различни масла, но с канабис тинктура става най-красиво. Вярвам, че е заради смолите и хлорофила цвета става още по-наситен, както и влаго устойчивостта.
Разхищение е да ползваш лечебна thc канабис тинктура да си мажеш дървесината, но ще ти трябват само няколко капки и все пак коза ще ти е вътре.

Същото нещо може да се приложи за дъски за рязане, дръжки на ножове, дървени гриндери, лъкове, бижута и каквото се сетиш, но тинктурата си е ценен материал, но за такава красива кутията за коза според мен е оправдано (освен ако не ти е нужна за лечение всяка капка ) :)
Не не съм я правил аз...един майсторми я прави...той само някви откачени неща прави иму се получават много добре...
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

Тревата в един буркан и си готов, така или иначе не искаш всичко да ти е разсипано вътре.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 20 Дек 2021, 18:29
Тревата в един буркан и си готов, така или иначе не искаш всичко да ти е разсипано вътре.
Задължително в буркан...дори ми се иска да си намеря буркани от рода на 2-3гр и да мога да си имам примерно 4-5вида...според настроението :)
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

BuTaMuH написа: 20 Дек 2021, 19:17 Задължително в буркан...дори ми се иска да си намеря буркани от рода на 2-3гр и да мога да си имам примерно 4-5вида...според настроението :)
Ето такива съм виждал по 50 стотнки левче, води се 50мл. буркан за мехлеми примерно и е перфектен за целта
Прикачени файлове
burkanche-500x500.jpg
burkanche-500x500.jpg (37.12 KiB) Преглеждано 1407 пъти
Аватар
smoke2join7s
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 21 times

Разни приятели с години използват бурканчета с коркова тапа, например https://suveniri-ivana.com/product/2209 ... -0-sm.html

Аз ги намирам ги за по симпатични ((:
Тури му пепел, сипи му вода...
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Честито Зимното Слънцестоене. Раждането на Млада Бога в България е празник свързан с древни традиции. Вие помните ли някой от тези традиции? Слънцето в София ще изгрее в 7:53 часа и ще залезе в 16:55 часа, а продължителността на деня ще бъде 9 часа 2 минути и 18 секунди.

https://www.youtube.com/watch?v=rfUKgthMJSg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Излезе Матрицата 4 ( The Matrix Resurrections )
Спойлери :D
https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo

https://www.youtube.com/watch?v=nNpvWBuTfrc
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

То смисъла беше само в 1ва част. Но все пак ще е готино за кино👍🙂
Публикувай отговор