Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
(Завръщане) Индор Дневник #1 Amnesia Lemon
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
За дълбочина са на около 2 см от повърхността, и почвата я сипвах с ръка без да я притискам, но като я полях обилно и се сгъсти.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Аз бих ги изчакал до седмица поне.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
DeutschBuds
- Градинар

Здравейте на всички
За трети път ще пиша поста, защото много бързо ме отписва и като дам изпрати и пише, че трябва да си влезна отново в профила и всичко изчезва
Вчера на 13.12 видях, че единия мъник се е показал на повърхността Снимката е от днес 14.12 и сякаш ми се струва, че малко бавно се движи или си втълпявам? От другото няма и следа. Поразрових малко от любопитство и видвх, че коренчето му не е мръднало от как беше в салфетката. Няма да го чакам. От притеснение, че няма да излезе нищо, взех та поръчах от RQS White Widow, Royal Gorilla, Legendary OG Punch и след това ми пратиха имейл, че ще получа бонус семка по техен избор от гамата, която предлагат на пазара, както и код за 10 процента отстъпка. Днес получих тракинг номера и навярно до края на седмицата ще са при мен. Планът ми е да пусна допълнително още една семка (предложете коя да пусна) от новите към Амнезията, а на нея да й направя едно топиране през времето докато чакам другата да тръгне и след това заедно дс ги топирам пак. За техника не съм мислил дали да ги изравня на скрог или лст, но има време.
Лампата съм я вдигнал на 65 см и на около 35 40 %( по зададените от МарсХидро см и мощност през първите 10 дни, след това я свлаям на около 50 см на 50 мощност) Температурата, която се вижда е точно под лампата, като преместя термометъра отстрани на същото ниво пада до 24 градуса. Притеснява ме като стане периода да я сваля на 30 и 100 % мощност. Надявам се вентилацията и обдухващия да поддържат до 27 - 28 градуса. Просто бокса е в килер и няма прозорец, а и апартамента е доста топъл около 23.5 - 24 без парно. За по нататък може би и CO2 торбичка. Видях от един колега че си е изтеглил Лукс метър и аз реших да пробвам Това са луксовете на посочената височина и мощност. Премерих ги на височината на кофичките. Интересно ми е някой с хпс 250 ако може да измери колко лукса показва на определена височина и да сравним разликата
Поздрави на всички!!
За трети път ще пиша поста, защото много бързо ме отписва и като дам изпрати и пише, че трябва да си влезна отново в профила и всичко изчезва
Вчера на 13.12 видях, че единия мъник се е показал на повърхността Снимката е от днес 14.12 и сякаш ми се струва, че малко бавно се движи или си втълпявам? От другото няма и следа. Поразрових малко от любопитство и видвх, че коренчето му не е мръднало от как беше в салфетката. Няма да го чакам. От притеснение, че няма да излезе нищо, взех та поръчах от RQS White Widow, Royal Gorilla, Legendary OG Punch и след това ми пратиха имейл, че ще получа бонус семка по техен избор от гамата, която предлагат на пазара, както и код за 10 процента отстъпка. Днес получих тракинг номера и навярно до края на седмицата ще са при мен. Планът ми е да пусна допълнително още една семка (предложете коя да пусна) от новите към Амнезията, а на нея да й направя едно топиране през времето докато чакам другата да тръгне и след това заедно дс ги топирам пак. За техника не съм мислил дали да ги изравня на скрог или лст, но има време.
Лампата съм я вдигнал на 65 см и на около 35 40 %( по зададените от МарсХидро см и мощност през първите 10 дни, след това я свлаям на около 50 см на 50 мощност) Температурата, която се вижда е точно под лампата, като преместя термометъра отстрани на същото ниво пада до 24 градуса. Притеснява ме като стане периода да я сваля на 30 и 100 % мощност. Надявам се вентилацията и обдухващия да поддържат до 27 - 28 градуса. Просто бокса е в килер и няма прозорец, а и апартамента е доста топъл около 23.5 - 24 без парно. За по нататък може би и CO2 торбичка. Видях от един колега че си е изтеглил Лукс метър и аз реших да пробвам Това са луксовете на посочената височина и мощност. Премерих ги на височината на кофичките. Интересно ми е някой с хпс 250 ако може да измери колко лукса показва на определена височина и да сравним разликата
Поздрави на всички!!
- Sofia Cannabis
- Градинар

Сложи това което има най-близко цъфтежно време.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
DeutschBuds
- Градинар

Аз нарочно ги избрах всички да са 8 - 9 седмици цъфтеж. За Амнезията я дават 60 - 65 дни, но си мисля, че ще са повече.Може би повече ме кара да се спра на Горилата също я дават 8 - 9 седмици цъфтеж.
- Sofia Cannabis
- Градинар

GG4 ми е любимият вид, така че не мисля че ще сбъркаш
#БГКоноп
#БГКоноп
-
DeutschBuds
- Градинар

Здравейте на всички,
Днес 17.12 пристигнаха семките от RQS, като бонус са ми дали Critical + един гриндер + код за 5 процента отстъпка (ако някой, ще поръчва повече, няма проблем да му го дам) Сложил съм вече в салфетка роял горилата. Другите ще ги оставя на тъмно за следващия гроу, предполагам няма да има проблем след 5 6 месеца.
Сдобих се и с торовете на адвансед стартер пак Като подаръци ми дадоха много интересна лупа с диоди светещи с Бяла или синя светлина, както и 2 диоптера с различно приближаване, също ръкавици, 3 дозатора, таблица за торовете, стикери на цялата поредица и тефтерче.
Ден 5
За 5ти ден имам чувството, че малко по бавно се движи в сравнение с другите дневници, които съм виждал, но пък изглежда доста щастливо и наперено към светлината.
Температура: около 25 на светло, 22 - 23 тъмно
Влажност: 55 - 65 %
Поливано е 2 пъти досега с вода 6.2, като поизчаквам да олекне кофичката. Изглежда ми малко, че по бавно се развива в сравнение с останалите дневници, но пък изглежда щастливо и наперено към светлината. Поливано е досега 2 пъти (първия при засаждането доста обилно и след това около 50 мл вода 6.2 и едва капна отдолу) Вдигнал съм кофичката, за да може да влиза въздух и се очертава днес 18.12 вечерта да е готово за 3та поливка. Въпроса ми тук е дали мога да му сложа малко Воодоо Джуйс. Ето и таблицата, която ми дадоха Ако мога да сложа 1мл на 500 мл вода? За другите торове ще изчакам поне 16 - 17 дни да минат.Нямам още ТДС/ЕЦ метър, но вчера поръчах и до 27 трябва да е при мен.
Поздрави!
Днес 17.12 пристигнаха семките от RQS, като бонус са ми дали Critical + един гриндер + код за 5 процента отстъпка (ако някой, ще поръчва повече, няма проблем да му го дам) Сложил съм вече в салфетка роял горилата. Другите ще ги оставя на тъмно за следващия гроу, предполагам няма да има проблем след 5 6 месеца.
Сдобих се и с торовете на адвансед стартер пак Като подаръци ми дадоха много интересна лупа с диоди светещи с Бяла или синя светлина, както и 2 диоптера с различно приближаване, също ръкавици, 3 дозатора, таблица за торовете, стикери на цялата поредица и тефтерче.
Ден 5
За 5ти ден имам чувството, че малко по бавно се движи в сравнение с другите дневници, които съм виждал, но пък изглежда доста щастливо и наперено към светлината.
Поливано е 2 пъти досега с вода 6.2, като поизчаквам да олекне кофичката. Изглежда ми малко, че по бавно се развива в сравнение с останалите дневници, но пък изглежда щастливо и наперено към светлината. Поливано е досега 2 пъти (първия при засаждането доста обилно и след това около 50 мл вода 6.2 и едва капна отдолу) Вдигнал съм кофичката, за да може да влиза въздух и се очертава днес 18.12 вечерта да е готово за 3та поливка. Въпроса ми тук е дали мога да му сложа малко Воодоо Джуйс. Ето и таблицата, която ми дадоха Ако мога да сложа 1мл на 500 мл вода? За другите торове ще изчакам поне 16 - 17 дни да минат.Нямам още ТДС/ЕЦ метър, но вчера поръчах и до 27 трябва да е при мен.
Поздрави!
- Sofia Cannabis
- Градинар

B52 - ако го използваш във Veg. ще останат много ниски. Едиснтвената малка позитивна употреба която аз съм виждал е след 4 седмица цъфтеж (след като са се разпънали). Всичко груго изглежда много добре по-таблица. Сега като ти пристигне тдс/ец си готов.DeutschBuds написа: ↑18 Дек 2021, 06:57 Здравейте на всички,
Днес 17.12 пристигнаха семките от RQS, като бонус са ми дали Critical + един гриндер + код за 5 процента отстъпка (ако някой, ще поръчва повече, няма проблем да му го дам) IMG_20211218_052302.jpg Сложил съм вече в салфетка роял горилата. Другите ще ги оставя на тъмно за следващия гроу, предполагам няма да има проблем след 5 6 месеца.
Сдобих се и с торовете на адвансед стартер пак IMG_20211218_052805.jpg Като подаръци ми дадоха много интересна лупа с диоди светещи с Бяла или синя светлина, както и 2 диоптера с различно приближаване, също ръкавици, 3 дозатора, таблица за торовете, стикери на цялата поредица и тефтерче.
Ден 5
Поливано е 2 пъти досега с вода 6.2, като поизчаквам да олекне кофичката. IMG_20211217_173407.jpg Изглежда ми малко, че по бавно се развива в сравнение с останалите дневници, но пък изглежда щастливо и наперено към светлината. Поливано е досега 2 пъти (първия при засаждането доста обилно и след това около 50 мл вода 6.2 и едва капна отдолу) Вдигнал съм кофичката, за да може да влиза въздух и се очертава днес 18.12 вечерта да е готово за 3та поливка. Въпроса ми тук е дали мога да му сложа малко Воодоо Джуйс. Ето и таблицата, която ми дадохаIMG_20211217_180112.jpg Ако мога да сложа 1мл на 500 мл вода? За другите торове ще изчакам поне 16 - 17 дни да минат.Нямам още ТДС/ЕЦ метър, но вчера поръчах и до 27 трябва да е при мен.
Поздрави!
#БГКоноп
#БГКоноп
-
DeutschBuds
- Градинар

СофияКана, бях видял някъде из дневниците твой пост за B52, че стават дребни, но не можах да разбера защо. Рових се в интернет и само позитивни отзиви намирам за B52.Основно го дават във вег период, за да може да направи по дебели стъбла и клони. Като гледам в първите 2 седмици от цъфтеж или по скоро от 12/12, когато растението дърпа двойно преди да започне образуването на пъпки, трябва да се прекъсне и след това пак се започва.Аз днес направих разтвор от 1ml Voodoo и 0.5ml B52 на 0.5ml вода с пх 6.3.Снимката е 4 часа след поливка с разтвора и добре се чувства. Искам да те питам колко време може да стои водата с разтвора, защото не можах да я употребя цялата. Също смятам да взема една 20 литра туба и в нея да правя разтвор с висчки торове. Колко време може да стои с торовете? Или да пресипвам в други бутилки и преди да поливам? Малко ми е трудно след повече от 10 год и ще съм благодарен на вашата помощ да се науча 
- Sofia Cannabis
- Градинар

B52 e хормонален продук които ги прави по-дебели но в същото време ограничава целият растеж на височина.Всичко става много сбито.
Това ограничава разстояиоето между разклоненията ограничава развитието на главите - по-малко място за глави.
Като се използвам в късен цъфтеж добавям малко тегло в главите - но това тегло е в расттителен (зелен) материал не смоли.
Това е моят опит. Ако имаш желание си го тествай и може да теб да ти допада действието му.
Торовете 7-10 дни след това е хубаво да се прави нов. Някой карат до 14 дни, но а малко повече за моето препочитание.
Това ограничава разстояиоето между разклоненията ограничава развитието на главите - по-малко място за глави.
Като се използвам в късен цъфтеж добавям малко тегло в главите - но това тегло е в расттителен (зелен) материал не смоли.
Това е моят опит. Ако имаш желание си го тествай и може да теб да ти допада действието му.
Торовете 7-10 дни след това е хубаво да се прави нов. Някой карат до 14 дни, но а малко повече за моето препочитание.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)