Ето, че дойде и моя ред да се включа.Изминаха 10 години от последните 2 дневника в стария форум, който наскоро разбрах, че не съществува и незнайно как успях да намеря този. Много се радвам, че виждам познати имена, които са ми помагали в предните 2 дневника и успешното им реализиране!В последните ми 2 проекта или по - скоро в единствените 2 успях да изгледам 3 броя Crem Caramel auto - SweetSeeds и след това фото Мазар - Dutch. Карамелите изглеждаха много добре, миришеха добре, вкус докарваха, но до тук. От мазара бях доста доволен, макар, че след проблеми с хазяйте се наложи месец по - рано да го клъцна и въпреки това доста силно си хващаше.
Така да си дойда на темата.Най - накрая след толкова дълго време и одобрението на жената се спрях на Фул Кит Тент МарсХидро 70х70х160 с лампа TS1000. Видях доста дневници и ми хареса резултата от лед осветлението. Като за двама мисля, че е напълно достатъчно като размери и другото, е че живеем в Германия, а тук токът е много скъп. Преди беше около 0.30 цента кв/ч, а сега с новите цени е над тази. Разгледах и в двата сайтa .eu и .com, но май ще поръчам от европейския, защото хем има 40 евро намаление от черния петък и хем доставката е безплатна на територията на Германия. От другия дори с кода за отстъпка ми искат 80 долара доставка, което много вдига цената.
За семки се спрях на Amnesia Lemon - Barney's. Има ли някой, който ги е гледал да даде повече инфо дали са трудни за третиране и специфични за гледане? Планът ми е да ги направя на скрог. С Мазара се пробвах преди, но резултатът не беше това, което исках и сега пак ще пробвам.
Почва смятам да си взема на БиоБиз лайт микс. За торове видях, че в същия магазин продават цялата гама на Advanced Nutrients. Какво мислите за тях? От информацията, която намерих е че са минерални торове или се лъжа? Друг вариант е да си взема на БиоБиз гамата от торове или БетърОрганикс ( видях, че Фърст доста е доволен), но на Бетърне видях цял пак, а ще трябва всяко поотделно да взема. За измервателни уреди мисля само ПХ метър да взема, но ще ми трябва вашата помощ, че си нямам идея как де ползва
Поздрави на всички!
.png)