Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

(Завръщане) Индор Дневник #1 Amnesia Lemon

Публикувай отговор
Семена марихуана
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Has thanked: 298 times
Been thanked: 512 times

Здравейте Фермери!

Ето, че дойде и моя ред да се включа.Изминаха 10 години от последните 2 дневника в стария форум, който наскоро разбрах, че не съществува и незнайно как успях да намеря този. Много се радвам, че виждам познати имена, които са ми помагали в предните 2 дневника и успешното им реализиране!В последните ми 2 проекта или по - скоро в единствените 2 успях да изгледам 3 броя Crem Caramel auto - SweetSeeds и след това фото Мазар - Dutch. Карамелите изглеждаха много добре, миришеха добре, вкус докарваха, но до тук. От мазара бях доста доволен, макар, че след проблеми с хазяйте се наложи месец по - рано да го клъцна и въпреки това доста силно си хващаше.

Така да си дойда на темата.Най - накрая след толкова дълго време и одобрението на жената се спрях на Фул Кит Тент МарсХидро 70х70х160 с лампа TS1000. Видях доста дневници и ми хареса резултата от лед осветлението. Като за двама мисля, че е напълно достатъчно като размери и другото, е че живеем в Германия, а тук токът е много скъп. Преди беше около 0.30 цента кв/ч, а сега с новите цени е над тази. Разгледах и в двата сайтa .eu и .com, но май ще поръчам от европейския, защото хем има 40 евро намаление от черния петък и хем доставката е безплатна на територията на Германия. От другия дори с кода за отстъпка ми искат 80 долара доставка, което много вдига цената.

За семки се спрях на Amnesia Lemon - Barney's. Има ли някой, който ги е гледал да даде повече инфо дали са трудни за третиране и специфични за гледане? Планът ми е да ги направя на скрог. С Мазара се пробвах преди, но резултатът не беше това, което исках и сега пак ще пробвам.

Почва смятам да си взема на БиоБиз лайт микс. За торове видях, че в същия магазин продават цялата гама на Advanced Nutrients. Какво мислите за тях? От информацията, която намерих е че са минерални торове или се лъжа? Друг вариант е да си взема на БиоБиз гамата от торове или БетърОрганикс ( видях, че Фърст доста е доволен), но на Бетърне видях цял пак, а ще трябва всяко поотделно да взема. За измервателни уреди мисля само ПХ метър да взема, но ще ми трябва вашата помощ, че си нямам идея как де ползва :lol: За ЕЦ метър може би по късно ще взема. Първите 2 гроуа ги изкарах бвз никакви уреди, само вода Михалково 6.5 пх :). Това е засега, скоро ще се включа пак.

Поздрави на всички!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

advanced nutrients ph perfect - най-лесни за използване и ще имаш отлични резултати - недостатъци (малко скъпи)
BioBizz - евтини, недостатъци (много различни резултати)
БетърОрганикс - не съм ги използвал, но от това което виждам се използват по-трудно за да имаш отлични резултати.

Отностно минерални или органични - Аз лично предпочитам минерални за indoor.
Също така ако ще е ораганично предпочитам сухи торове
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Благодаря за информацията. Спрял съм се вече на Plagron Grow Mix за почва, а за течни торове май ще са на Advanced Nutrients.Видях, че продават направо Стартер кит и към него доста подаръци.
Advanced Starter Kit
Advanced Starter Kit
Това е този кит. 80 евро е всичко. Тук ми направи впечатление, че доста хвалят и правят реклама на сухите органични торове на Green House, но тях по нататък, като натрупам опит.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

DeutschBuds написа: 26 Ное 2021, 21:11 Благодаря за информацията. Спрял съм се вече на Plagron Grow Mix за почва, а за течни торове май ще са на Advanced Nutrients.Видях, че продават направо Стартер кит и към него доста подаръци. Screenshot_20211126_200236_com.android.chrome.jpg Това е този кит. 80 евро е всичко. Тук ми направи впечатление, че доста хвалят и правят реклама на сухите органични торове на Green House, но тях по нататък, като натрупам опит.
Заредена за 3 седмици.
Също така след като получиш Advanced покажи какво имаш в пакета.
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Здравейте отново, всичко вече е при мен. Бокса дойде за 2 дни, много лесно и бързо се сглобява. Семките се забавиха 2 седмици, но и те са вече тук. Пх метър си взех на Милуоки дигитален, само остана торовете да взема, но за тях, ще изчакам до 15 че се поохарчих :) Почвата е гроу микс на Плагрон и пичовете ми казаха, че първите 20 дни не е нужно да торя. За саксии ще ползвам торбите от плат, които ми пратиха от МарсХидро. Мисля, че са 19 л. Само моля кажете ми какво да правя с водата. От чешмата водата е доста твърда и варовикова. Пх метъра показва че е над 8.5, от магазина водите са 7.5.Какво да направя в този случай? Пх- ли трябва да взема?

Поздрави на всички и скоро ще кача снимки!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

DeutschBuds написа: 06 Дек 2021, 17:51 Здравейте отново, всичко вече е при мен. Бокса дойде за 2 дни, много лесно и бързо се сглобява. Семките се забавиха 2 седмици, но и те са вече тук. Пх метър си взех на Милуоки дигитален, само остана торовете да взема, но за тях, ще изчакам до 15 че се поохарчих :) Почвата е гроу микс на Плагрон и пичовете ми казаха, че първите 20 дни не е нужно да торя. За саксии ще ползвам торбите от плат, които ми пратиха от МарсХидро. Мисля, че са 19 л. Само моля кажете ми какво да правя с водата. От чешмата водата е доста твърда и варовикова. Пх метъра показва че е над 8.5, от магазина водите са 7.5.Какво да направя в този случай? Пх- ли трябва да взема?

Поздрави на всички и скоро ще кача снимки!

pH down задължително, но ще трябва и да правериш колко е твърда РРМ защото ще използваш минерални торове.
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Значи няма да бързам да слагам семките. Утре ще видя да взема ПХ- и за ппм намерих тука в кауфланд за 13 евро тдс метър.
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Здравейте, при мен нещо късмета със семките хич го няма.Не вървят и не вървят.. Всичко съм подготвил, в понеделник ги пуснах във вода около 12 часа, след това ги сложих в навлажнена салфетка и така до петък 4 дни най - накрая видях, че са пуснали много дребни коренчета и веднага ги преместих в кофички от кисело мляко. Полях ги с около 120 - 130 мл вода с 6.4 пх, но днес вече 3ти ден идва и още нищо не се показва... Ще поръчвам май нови, но докато дойдат и тръгне работата ще минат още поне 20 дни..... :(
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Не ги мокри много, сега трябва да са топличко и да не са прекалено накиснати, нито много на сухо. те се слагат в навлажнена почва, леко тръсната, не притискана, за да е мека и да има въздух. Да не са много надълбоко? малко се мокри,120 мл ми изглежда доста за поливка на семка... В какъв съд са? Сложи ги на топло и на лампичка и почакай още. Щом са били тръгнали сигурно ще се покажат.
DeutschBuds
Градинар
Градинар

Inna написа: 12 Дек 2021, 18:15 Не ги мокри много, сега трябва да са топличко и да не са прекалено накиснати, нито много на сухо. те се слагат в навлажнена почва, леко тръсната, не притискана, за да е мека и да има въздух. Да не са много надълбоко? малко се мокри,120 мл ми изглежда доста за поливка на семка... В какъв съд са? Сложи ги на топло и на лампичка и почакай още. Щом са били тръгнали сигурно ще се покажат.
Здравей Ина, сложил съм ги в кофички от кисело мляко, и грешката, която направих е че полях много обилно с вода. Пробих една капачка с малки дупки и сипах по около 120 мл на кофичка. Самата почва от водата се сби доста и нищо досега и днес цял ден няма нищо :( Досега такъв проблем не съм имал нищо да не излезе..
IMG_20211212_180006.jpg
Ще изчакам още 2 дни и тогава ще разровя да видя какво е станало. Иначе намерих сайт на RQS в Германия и поръчах
Screenshot_20211212_180935_com.google.android.gm.jpg
. Надявам се тази седмица да дойдат. Ако излезе нещо от тези ще е добре и смятам да сложа и другите както му викат всите заедно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”