Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Inna написа: 12 Юни 2019, 10:46 Ами,няма кой да се смее тука:)Всеки прави по някоя глупост,даже по-добре да ги покажем за да не ги прави следващия:) Миналата година вързах едно с градинарска тел през средата на стъблото,де да знам,че ще стане толкова дебело:D И съм забравила и в началото на цъфтежа цялото растение се строши точно там,тя се беше врязала(но беше около стъблото и врастнало,не така като при теб,а съвсем тъпоумно,даже мъжа ми ми се смя,макар че не беше много смешно)и ми останаха два клона,които растяха под това гениално мое връзване,поне го опитах:)То беше едно от най-дебелите и дашни,щом от клоните събрах един пакет.Друго го вдигнах,че беше паднало и го подпрях право,то падна на другата страна и цялото се прецака,в цъфтеж като паднат-край!В растеж ако не са подпрени и паднат пак се възстановяват ако се закрепят,но най-добре да не се вдигат отвесно,а леко наклонени накъдето са паднали(а най-добре да не падат никога,че си дърпат корените изведнъж).Освен,ч е пада цялото растение после пък като натежат клоните,дори преди да са цъфнали много почват да се трошат,колкото са по-дълги,толкова повече увисват на обратно и това в горилата са големи неудобства,при положение,че не трябва да си личи,че е садено.....:(Когато пружинират и се клатят самите глави на клечки те не могат също добре да дебелеят,ако са добре закрепени и стабилни могат да станат двойни.
Абе по-добре да се укрепи здраво и да се рискува някой да намери градината, отколкото да се оставят да падат по земята.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да,така излиза.....
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Inna написа: 12 Юни 2019, 14:19 Може по твоя преценка нещо растежно.не знам какво имаш,з тези селитри тн не ги ползвам,те иначе са силни доста.Може да му се сипе тор от червей,коприва,много такива има аз съм з а тях.иначе такива като колегата които спомена-Kристалон и тн с различни съдържания,може нещо 10-10-10 (от всичко по равно) NPK.....
Ще му сложа чай от пиле май накрая на седмицата :)
Gogo
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 27 times

Преди седем дни е посадено,братму вече от три дни е над почвата,поразровихго малко и се показа и така си седи вече трети ден,незнам такова нешто за първи път мисе случпва.Ще тръгнели изобщо незнам,подържамго влажно друго незнам какво даму направя,ако имате съвети штесамви благодарен.
IMG_20190613_140605.jpg
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Хора, ако автомат на 40-45 дни е оставен без вода 6 дни, ще замине ли или само ще му пожълтят няколко листа ? Поливките са с по 1-2л. обикновено. Говорим за outdoor в земя и в саксии отделно :)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар

Gogo написа: 13 Юни 2019, 17:24 Преди седем дни е посадено,братму вече от три дни е над почвата,поразровихго малко и се показа и така си седи вече трети ден,незнам такова нешто за първи път мисе случпва.Ще тръгнели изобщо незнам,подържамго влажно друго незнам какво даму направя,ако имате съвети штесамви благодарен.IMG_20190613_140605.jpg
Много го мокриш ми се струва, остави го да поизсъхне, то отдолу е мокро нищо, че не се вижда.

Иначе може просто семката да е бил стара примерно и да няма сила. Много семки съм стартирал и някои просто вървят бавно и мъчно.
Gogo
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 27 times

Благодаря за отговора,то така беше му тръгнало,няква гадинка го исхрупа.Писнами от тия автоматищи се нешто ги прещаквам,толкова труд за ништо,имам ли време до 3'4 дни да пусна едно обикноведно,дори дане стане много голямо 60,70см пак ме устроива.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар

Gogo написа: 14 Юни 2019, 23:52 Благодаря за отговора,то така беше му тръгнало,няква гадинка го исхрупа.Писнами от тия автоматищи се нешто ги прещаквам,толкова труд за ништо,имам ли време до 3'4 дни да пусна едно обикноведно,дори дане стане много голямо 60,70см пак ме устроива.
Има време, да.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Creepy-Mosquito написа: 12 Юни 2019, 16:14 Значи при фемките на първи пистили (август месец да кажем) ако се полива с по 20л. на растение , трябва да се смесят 6гр. жълт + 6 гр. кафяв и 12гр. син в тубата и на веджън поливка. След това следващата седмица пак и продължаваме по схемата ? :hookah:

През 2009 се изполваше Кристалон:
- нямаше много магазини за консумативи за отглеждане и Fox Farm Tiger Bloom беше скъп
- хората изполваха Кристалон в краен случай, защото придава един много специфичен неприятен аромат като пушиш

През 2019...
- Кристалон е около 3-5 лева за 200г( същата цена беше и 2009), и трябва да се купят 3 различни вида което е 9-15 лева, да доста концентриран е и ще има за по дълго време, но ако отглеждаш за лична употреба или да имаш да споделиш с приятели, защо ще разваляш вкуса на хубавите семки които си купил?
- Biobizz Try Pack е около 20-25 лева и е изпитан с годините от много хора, растенията се развиват добре и имасш супер аромат като го консумираш.

Мога да добавя и линк за Biobizz Try Pack но незнам какви са правилата на форума, и ще го забава за сега.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
kot
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа: 16 Юни 2019, 09:38
Creepy-Mosquito написа: 12 Юни 2019, 16:14 Значи при фемките на първи пистили (август месец да кажем) ако се полива с по 20л. на растение , трябва да се смесят 6гр. жълт + 6 гр. кафяв и 12гр. син в тубата и на веджън поливка. След това следващата седмица пак и продължаваме по схемата ? :hookah:

През 2009 се изполваше Кристалон:
- нямаше много магазини за консумативи за отглеждане и Fox Farm Tiger Bloom беше скъп
- хората изполваха Кристалон в краен случай, защото придава един много специфичен неприятен аромат като пушиш

През 2019...
- Кристалон е около 3-5 лева за 200г( същата цена беше и 2009), и трябва да се купят 3 различни вида което е 9-15 лева, да доста концентриран е и ще има за по дълго време, но ако отглеждаш за лична употреба или да имаш да споделиш с приятели, защо ще разваляш вкуса на хубавите семки които си купил?
- Biobizz Try Pack е около 20-25 лева и е изпитан с годините от много хора, растенията се развиват добре и имасш супер аромат като го консумираш.

Мога да добавя и линк за Biobizz Try Pack но незнам какви са правилата на форума, и ще го забава за сега.
Аз като гледам със синтетични торове мислиш ли, че имам "неприятен аромат като пушиш"?
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”