Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Хахаха, общо взето е така, тоя голия си е мислел, че е намерил място, където да си се препича на спокойствие и изведмъж идва някакъв си и се чуди тоя па какво може да търси тук?!? А то кво, канабис градинар. Яко. Какво ли си мислят за аутдор градинари такива хора като билкари и ловци примерно? Кой знае н колко градинки са попадали и са ги подминавали.
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Shorty написа: 11 Юни 2019, 22:57
Asda91 написа: 11 Юни 2019, 18:52
Shorty написа: 11 Юни 2019, 17:45

Изглежда добре , но много бие на очи , и не съм сигурен защото не мога да видя но ми се струва че си превързал разклоненият за мрежата и това ще ти изграе лоша шега за напред , когато разклоненията почнат да дебелеят конеца ще се вреже в тях и става голям филм , когато превързваш гледай да е с платнени въженца както правят бабите при доматите и краставиците :)
Вързвал съм със бая луфт...не е стегнато...защото ми дойде на ума че ще се впие или нещо...затова викам ще оставя хлабаво...пък и ще го следя...ако видя проблем...режа и връзвам по хлабаво пак :)...дано всичко е ок...бие на очи...но никой не ходи там...дано си остане така де...и дано се хареса на китката и да хукне още по яко хд
[/quote

Няма места на които никой не ходи !!! просто не си обикалял достатъчно по храсталаците , ходил съм на хиляди места и точно си викам , че няма как да дойде някой тука и изкача някой джагал с една чанта охльови или гъби или билки , дори един път си харесах едни скали до които път няма и като се качих най - отгоре - един чичка се печеше отгоре чисто гол , така че не лежи на тая кълка а мисли как накрая да обереш нещо ! А за връзването , ще разбереш след време щом не искаш да го направиш като хората , аз ти го казвам защото съм си прецаквал растение така и ми се иска и ти да не прецакваш твоето !
Тва за чичката на скалите ме уби...но найстина съм на 99,9% сигурен че никой не ходи там...защото това е на 300м от къщата ми на село...което има точно 3ма души...и аз живея на километър и нещо от там....обикалял съм тези места много...и горе долу знам че никой не ходи там...повечето хора не знаят че има това "там"...аз съм от село...в което 70% са над 65 годишни...и най много може да го намери баща ми хд....но все пак гледам да се пазя много...защото на комшията ми му изгърбиха няколко разтения...ама той обикаляше направо с тубите и свободно говори какво прави...дано найстина си остане непокътнато...защото винаги някой може да отиде както каза....а за връзването найстина гледах да е като хората...халките са с 5см в диаметър...и не вярвам клонките да станат чак така...и все пак там е моята роля...да следя и да се грижа за това всичко да е наред...благодаря ти найстина за това че даваш съвети...и се надявам и за напред да е така...ще пиша как вървят нещата...а ако прецакам нещо ще има на какво да се посмееш хд
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ами,няма кой да се смее тука:)Всеки прави по някоя глупост,даже по-добре да ги покажем за да не ги прави следващия:) Миналата година вързах едно с градинарска тел през средата на стъблото,де да знам,че ще стане толкова дебело:D И съм забравила и в началото на цъфтежа цялото растение се строши точно там,тя се беше врязала(но беше около стъблото и врастнало,не така като при теб,а съвсем тъпоумно,даже мъжа ми ми се смя,макар че не беше много смешно)и ми останаха два клона,които растяха под това гениално мое връзване,поне го опитах:)То беше едно от най-дебелите и дашни,щом от клоните събрах един пакет.Друго го вдигнах,че беше паднало и го подпрях право,то падна на другата страна и цялото се прецака,в цъфтеж като паднат-край!В растеж ако не са подпрени и паднат пак се възстановяват ако се закрепят,но най-добре да не се вдигат отвесно,а леко наклонени накъдето са паднали(а най-добре да не падат никога,че си дърпат корените изведнъж).Освен,ч е пада цялото растение после пък като натежат клоните,дори преди да са цъфнали много почват да се трошат,колкото са по-дълги,толкова повече увисват на обратно и това в горилата са големи неудобства,при положение,че не трябва да си личи,че е садено.....:(Когато пружинират и се клатят самите глави на клечки те не могат също добре да дебелеят,ако са добре закрепени и стабилни могат да станат двойни.
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Някой случайно да има изпробвана и успешна схема на торене с кристалон ( не тази за автоматите, която я има) . Грамаж, цвят и т.н. по същия начин за fem outdoor >?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

viewtopic.php?f=9&t=7
Има тук доста подробно, не е за аутота.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

КРИСТАНОЛ блях хахаха
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Inna написа: 12 Юни 2019, 10:46 Ами,няма кой да се смее тука:)Всеки прави по някоя глупост,даже по-добре да ги покажем за да не ги прави следващия:) Миналата година вързах едно с градинарска тел през средата на стъблото,де да знам,че ще стане толкова дебело:D И съм забравила и в началото на цъфтежа цялото растение се строши точно там,тя се беше врязала(но беше около стъблото и врастнало,не така като при теб,а съвсем тъпоумно,даже мъжа ми ми се смя,макар че не беше много смешно)и ми останаха два клона,които растяха под това гениално мое връзване,поне го опитах:)То беше едно от най-дебелите и дашни,щом от клоните събрах един пакет.Друго го вдигнах,че беше паднало и го подпрях право,то падна на другата страна и цялото се прецака,в цъфтеж като паднат-край!В растеж ако не са подпрени и паднат пак се възстановяват ако се закрепят,но най-добре да не се вдигат отвесно,а леко наклонени накъдето са паднали(а най-добре да не падат никога,че си дърпат корените изведнъж).Освен,ч е пада цялото растение после пък като натежат клоните,дори преди да са цъфнали много почват да се трошат,колкото са по-дълги,толкова повече увисват на обратно и това в горилата са големи неудобства,при положение,че не трябва да си личи,че е садено.....:(Когато пружинират и се клатят самите глави на клечки те не могат също добре да дебелеят,ако са добре закрепени и стабилни могат да станат двойни.
А дано направи хубави тикви...а да попитам....да наторя ле с нещо скоро...има ли нужда...защото последно дето бях торил с амониева силитра...и то преди полвин месец..и много дъжд...да му сложа чай от пиле или нещо?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Може по твоя преценка нещо растежно.не знам какво имаш,з тези селитри тн не ги ползвам,те иначе са силни доста.Може да му се сипе тор от червей,коприва,много такива има аз съм з а тях.иначе такива като колегата които спомена-Kристалон и тн с различни съдържания,може нещо 10-10-10 (от всичко по равно) NPK.....
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Asda91 написа: 10 Юни 2019, 22:24
firstcitizen написа: 10 Юни 2019, 20:04
Asda91 написа: 08 Юни 2019, 17:59

Това са 2-3 см със трици...не стигат ли?
2-3 см трици за мулч е добре, но ще е по-добре ако е още по-дебел мулча, защото колкото по-дебел е мулча толкова повече ще възпира изпаряването на влагата от почвата. Тревата има и камуфлажена роля. Дори от небето (дрон, парапланер или ниско летящ самолет) ще се види ясно, че това не е диво растение, а да не говорим ако някой мине покрай него. Когато сложиш трева върху триите и камъните малко или много ще ги "скриеш". (поне няма да си личи толкова много)

Горите и поляните ги обикалят много гъбари, билкари, ловджий, бракониери, туристи, градинари и крадци на градини. Колкото по-добре ти е маскирана градината е толкова по-добре.

Много гъбари и ловджии биха подминали конопенето растение ако изглежда диво, защото ще си кажат Гръсти и няма да му обърнат внимание, но като го видят мулчирано с трици и заградено с камъни веднага ще им светне крушката, че това не е диво растение и че тук се случва нещо.

Препоръчително е градината да се слива с околната среда, като естествен камуфлаж. Препоръчително е да не оставяте туби и боклуци в градината си. Едно на ръка, че така се замърсява Природата. Другото е че боклука издават дейност, а 3-тото е че остават пръстови отпечатъци по тубите, боклуците и т.н. .

Да не говорим, че при ходене се мачка тревата и се чупят клони, които остават пътеки и следи към градините.
Благодаря ти за саветите...по принцип на мастото където сея не ходят ловджии никога...защото е забранен лова там или аз нз...гъбари ходят...и то само един човек...и той е много мой...и няма проблеми...иначе други хора не ходят...и шанса е много малък някой да отиде...но ще послушам савета ти за тревата...надявам се обаче да е наред всичко...защото въпросния гъбар ми каза днес че на 50-60м от китката ми имало копано от диви прасета...или язовци...а тея гадове вече 2 пъти ми ровят дупката -_- ...и ако сега са ми прецакали китката и това ще е за тая година :( дано всичко е ок...утре ще проверя...също така искам да попитам....имам идеята да опъна мрежа за краставици и да приложа LST...и да го връзвам за нея...че да пълзи така да речем...пък и ще го държи...добра идея ли е?...и дали ще се получи ок?
Просто се пази. През 2016 г. имах опит с бракониери... бракониери ми намериха градината и се наложи да бера 2 седмици по-рано от колкото бях планувал. Евала на тези тогава, че нито ме издадоха, нито ми направиха нещо на растенията или на мен. Останахме с уважение един за друг, като сенки в гората. Като цяло е разбираемо, че не викнаха някой, защото щеше да имат проблеми и те.
Бракониерите не зачитат "там не може да се ловува" или, че е извън сезона или че е вечер... за това се наричат бракониери. Има невероятна разлика между ловджии и бракониери. Ти ако си бракониер ще ходиш на място където няма хора, зашото хората могат да викнат полиция, а и щом няма хора значи има дивеч.
Creepy-Mosquito
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Значи при фемките на първи пистили (август месец да кажем) ако се полива с по 20л. на растение , трябва да се смесят 6гр. жълт + 6 гр. кафяв и 12гр. син в тубата и на веджън поливка. След това следващата седмица пак и продължаваме по схемата ? :hookah:
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”