Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Пичове, знам, че тва мойто на нищо не го мяза ама ми е мерак и пак ще ъпдейтна хахах.
Знам, знам спамя си темата сам с по 6 ъп-а на ден ама така ще е за сега
Ден 5
Почвата беше напълно засушена според мен заради високата температура, жега да си е*е...
Дайте съвет кво да правя или термометъра нещо не става, а уж нов.
Прикачени файлове
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Полято пак с малко вода с около 50мл на глава pH 6.5
Приготвил съм си 2литра роот 6-7мл/2л
Един въпрос имам разбира се.. Нямаше да съм аз иначе хаха. Прочетох отностно това, мисля, че това което разбрах е някъв вид гъба, ноо разбира се нямам идеа кво се прави и моля за едно рамо някой, ако знае.
Виж снимката по-доло.
Прикачени файлове
За това нещо аджеба ми е интересно. Намерих го в стартер пака на General Organics
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
34.2 температурата ли е? При 40% влага не е никак добре. Ако правилно разчитам термометъра. Свали темпетратурата под 30 градуса, не знам какво ще правиш за напред така. Всичко както трябва ли си свързал с изкарващия вентилатор. При мен 400 Мх не ми качва повече от 4-5 градуса от температурата в стаята, светя от 40 см. Аз им държа 50-55% влага през светлото при макс. 29 градуса. Все още не съм усилвал вентилатора и реално е около 300 кубика на час в момента.
Vetrushka написа: ↑15 Юни 2019, 20:24
34.2 температурата ли е? При 40% влага не е никак добре. Ако правилно разчитам термометъра. Свали темпетратурата под 30 градуса, не знам какво ще правиш за напред така. Всичко както трябва ли си свързал с изкарващия вентилатор. При мен 400 Мх не ми качва повече от 4-5 градуса от температурата в стаята, светя от 40 см. Аз им държа 50-55% влага през светлото при макс. 29 градуса. Все още не съм усилвал вентилатора и реално е около 300 кубика на час в момента.
Правилно виждаш за температурата(поне тва казва метъра)
Отностно влагата е така защото не бях поливал. Иначе като ги полея и отива на 50-55% което е ок.
Нямам идея как да сваля температурата.. Отворил съм навсякъде да става уж течение, но то няма грам ветрец. Обмислям да взема циркулиращ вент или вкарващ малко по сериозен.
Отностно изкарващия е свързан както трябва, не е объркан.
В стаята не разполагам с климатик за жалост
Отностно влагата е така защото не бях поливал. Иначе като ги полея и отива на 50-55% което е ок.
Нямам идея как да сваля температурата.. Отворил съм навсякъде да става уж течение, но то няма грам ветрец. Обмислям да взема циркулиращ вент или вкарващ малко по сериозен.
Вкарващ не се слага, но циркулиращ не е лошо да има, особено ако изкарващия спира от време на време, но при теб надали ще спира. Уплътни хубаво по-скоро така, че изкарващия да си върши работата и да сменя въздуха на всяка минута примерно. Да не си с някакъв за баня?
Вкарващ не се слага, но циркулиращ не е лошо да има, особено ако изкарващия спира от време на време, но при теб надали ще спира. Уплътни хубаво по-скоро така, че изкарващия да си върши работата и да сменя въздуха на всяка минута примерно. Да не си с някакъв за баня?
Не братленце.. Can fan 350/м3 с филтър с въглен. Всичко е ток просто стайната температура е колкото господ даде.. Няма никви охладителни уреди. Ще се постарая да взема по-голям циркулиращ вент, че съм с некъв малък..
Нищо не спира да работи освен лампата зс 6 часа.
Ъпдейт от днес.
Ден 10ти.
Пресях ги в крайните саксии тъй като нямам други, кво да направя
Прикачени файлове
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!