На кого са нужни тия комплексарщини, Sho?Shevica написа: ↑12 Окт 2021, 14:44Струва ми се че лежиш на някакви стари лаври , кажи коя годината ти е последния гроу , че тука има потребители дето сме още от ТХЦ фармера и знаем кой отглежда и кой не . Още не съм видял състезателен кон дето не тича пък е много добър(шампион).firstcitizen написа: ↑12 Окт 2021, 12:23Правя и споделям, каквото съм решил (и имам споделни работи тук повече отколкото си мислиш), но така ще ти отговоря, че дори да спра да отглеждам и не отглеждам нищо повече, ти за целият си живот няма да имаш толкова отгледани канабис растения, колкото съм отгледал до сега. (не се хваля) Също така не се ограничавам с отглеждането само на Канабис, което си е плевел и супер лесно за отглеждане. Отглеждам много и различни видове растения от едногодишни, през многогодишни до вековни. С времето ще разбереш, че отглеждането на Канабис е детска игра в сравнение с това отглеждаш много и различни видове.
Да не коментираме, че създавам собствени сортове и Канабис и не само.
А и последно време имам много по-важни физически работи от това да съм в интернет през цялото време.
Нужно ли е да спамим в темата на човека?
Щом си такъв мастър и си отгледал толкова много растения ама предити хвърлям ръкавицата да ми покажеш как ще ги гледаш с глад и ще станат по-добре. А аз ще споделя моя опит и моите растения , така мисля най-добре ще се види , кой какви умения има а не само празни приказки !
Снимките са от преди около 42 дни малко преди да бъдат наторени. Почти без торено, почти без почва. (то си личи) Не са перфектни, може и много по-добре, но за усилията и ресурсите вложени, това си е Ура. Купено им е единствено 1 торба Класман 200 литра и 1 нийм за всичките, като с Нийма са пръскани 2 пъти за цялото отглеждане.
Всичките растения са клонинги. Най-добре развитите са клонингите Chem Lem и Critical (няколко вида)
Канабиса ми е останал на много задаен план от съществуването. Времето и ресурсите ги инвестирам в друго. Вече и не пуша така, както едно време. Така, че все тая. Твоят е по-голям
.png)