Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Изпарители(vaporizer)

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

BuTaMuH написа: 07 Сеп 2021, 18:00
Inna написа: 07 Сеп 2021, 15:29 Засега всичко му е наред. Аз отдолу не съм го запушвала и не съм забелязала. Като цяло всички тези машинки не са много трайни и все си имат по някой кусур. Но този до тук съм доволна, ще видим дали и до кога, ще е така😆Изглежда стабилен, капачето е с магнит, не виждам причина да се повреди.... Малко пече и става горещ за държане, но са му добавили в комплекта едно гумено, в което се слага и така е добре. Пробвах доста модели, засега имам най големи надежди за него от моделите до 250 лева.
Все още не съм се напушвал от такова чудо има ли разлика в напушване? Другото което е дали се закашляш пак така?не знам защо или много задържам или или с цигарите и бонга винаги съм се давел (като дърт циганин) а и да кажа че нямам голям опит в пушенето смисъл аз си пуша ама дали пуша правилно не зная защото си пуша сам и няма от кой да видя как се прави точно :D
Еее, чак ми дожаля, как така ще си пушиш все сам😁😉
Ами на мен ми харесва повече с вейп, не се кашля или много рядко на по-високите темп. То не е пушек, ами гъста пара и самото нспушване е по-различно, отколкото на цигара. На цигара да кажем има повече първоначален кик, но ми се струва по-краткотрайно, докато това ми напомня на някакъв хашиш или нещо подобно. Трябва да пробваш и да прецениш, аз съм ЗА вейпването, но не на течности,а с такъв. Вкуса на различните сортове се усеща и различава много повече с вейп, това ме кефи. А някои не могат да свикнат и си предпочитат цигара,че да се закашлят яко. 🙂
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Inna написа: 07 Сеп 2021, 15:29 засега имам най големи надежди за него от моделите до 250 лева.
никъде обаче не прочетох вътре керамичната камера има ли такова черно покритие каквото има улея за сипване отгоре, защото това малко ме притеснява да не се излющи твърде бързо. Сори, че така те занимавам с тъпите ми въпроси, но се голебая дари да не посъбирам още малко пари за едно давинчи или някой пакс..
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

iKAR написа: 07 Сеп 2021, 19:38
Inna написа: 07 Сеп 2021, 15:29 засега имам най големи надежди за него от моделите до 250 лева.
никъде обаче не прочетох вътре керамичната камера има ли такова черно покритие каквото има улея за сипване отгоре, защото това малко ме притеснява да не се излющи твърде бързо. Сори, че така те занимавам с тъпите ми въпроси, но се голебая дари да не посъбирам още малко пари за едно давинчи или някой пакс..
В предишния ми пост ти писах, че Да винчи не струва. Имам/х и двата модела. Предупреждавам, както и по-назад, че това са боклуци!
Пакс не съм взимала.

Ако искаш пробвай този, който обсъждаме като начало. аз съм ги избирала не веднъж🙄🙂
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

А аз защо съм прочел и разбрал, че си по-доволна от ДаВинчито, всички можем да се сетим.. хах, благодаря още веднъж за изчерпателното инфо, решено е, взимам Айсаааа 🙂
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

iKAR написа: 08 Сеп 2021, 08:57 А аз защо съм прочел и разбрал, че си по-доволна от ДаВинчито, всички можем да се сетим.. хах, благодаря още веднъж за изчерпателното инфо, решено е, взимам Айсаааа 🙂
Ейса изпича много добре, камерата е метална и загрява бързо, за щастие не е алуминиева. Може да стигне 250 градуса, което го няма при други вейпове и е плюс ако човек обича да си ги изпича повече или да слага бучици хеш. Иначе 220 градуса стига като опция, но е хубаво да може и повече.Зарежда се с мини ю ес би, батерията кара, но аз си имам още такива от други вейпове за резерва. Продават ги навсякъде, така че при нужда не е трудно да се намери резервна. Дърпа се много добре и пуска гъста пара, няма как да не си дръпнеш хубаво от него и да те разочарова вейпването. 😋Разглабя се и се чисти, няма как да се задръсти кофти.... В сравнение с тези, които опитах досега смея да ти препоръчам него. Колегата по-назад препоръчва и Арайзер Соло, аз не съм го опитвала него. От скъпите определено НЕ ДаВинчи! Много ненужни функции, които в крайна сметка го объркват и блокира, или изгаря коза или просто се бъгва и седи без да прави нищо. това ми се случи при два различни, и двата чисто нови IQ2, което много ме разочарова и затова се отказах, докато не пуснат опростен IQ3 мисля да не го купувам повече.
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 148 times

Здравейте от ново 😁 след Mighty и Black Widow реших да пробвам и нещо малко по-различно и се спрях на един доста хвален продукт, а именно DNVP.
Не знам дали е за тази тема, но щом няма горене за мен е за тук.
Вчера го пробвах и да Ви кажа заслужава си хвалбите. Вкус 100% действие 900%
Не знам дали защото съм свикнал с с другите два вапорайзера на който регулира температурата,, но с това "нещо" вчера виждах звуци и чувах цветове.
Като минус мога да кажа само, че е необходима и запалка и то такава като джет.
Ето и малко снимки...
Прикачени файлове
PSX_20220131_121351.jpg
PSX_20220131_121336.jpg
PSX_20220131_121323.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Як ли е? Защото аз гледам един дървен със стъкло, но пак се нагрява със запалка и не съм пробвала такъв? Лесно ли се контролира колко да палиш?! Искам да имам един, който не е с електроники и батерии за всеки случай.....
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

aleksiev.momchil написа: 31 Яну 2022, 12:23 Здравейте от ново 😁 след Mighty и Black Widow реших да пробвам и нещо малко по-различно и се спрях на един доста хвален продукт, а именно DNVP.
Не знам дали защото съм свикнал с с другите два вапорайзера на който регулира температурата,, но с това "нещо" вчера виждах звуци и чувах цветове.
Ето и малко снимки...
Това е лула/dab pen.

Ако го нагрееш до червено и сложиш сух материал вътре (смляна глава) направо ще паднеш.

Пробвай някой път.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Inna написа: 31 Яну 2022, 14:35 Як ли е? Защото аз гледам един дървен със стъкло, но пак се нагрява със запалка и не съм пробвала такъв? Лесно ли се контролира колко да палиш?! Искам да имам един, който не е с електроники и батерии за всеки случай.....
Колкото и да си мислех, че ще е СЛОЖНО-НЕ Е!
Как се процедира :
- пълниш си го с материал
-слагаш капачката и нагрява с Джета като върти самото нещо така, че да не нагрява само от една страна, а от всякъде равномерно
-като чуеш щтракването на капачката си ти - дърпаш яко 😎
-като чуеш, че капачката щракне пак значи е време да нагрееш отново.

Това е ❤️
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 31 Яну 2022, 16:23
aleksiev.momchil написа: 31 Яну 2022, 12:23 Здравейте от ново 😁 след Mighty и Black Widow реших да пробвам и нещо малко по-различно и се спрях на един доста хвален продукт, а именно DNVP.
Ето и малко снимки...
Това е лула/dab pen.

Ако го нагрееш до червено и сложиш сух материал вътре (смляна глава) направо ще паднеш.

Пробвай някой път.
Бих пробвал някой път, но ме притеснява да не пр**ба щтракащата капачка 🤔
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”