Еее, чак ми дожаля, как така ще си пушиш все самBuTaMuH написа: ↑07 Сеп 2021, 18:00Все още не съм се напушвал от такова чудо има ли разлика в напушване? Другото което е дали се закашляш пак така?не знам защо или много задържам или или с цигарите и бонга винаги съм се давел (като дърт циганин) а и да кажа че нямам голям опит в пушенето смисъл аз си пуша ама дали пуша правилно не зная защото си пуша сам и няма от кой да видя как се прави точноInna написа: ↑07 Сеп 2021, 15:29 Засега всичко му е наред. Аз отдолу не съм го запушвала и не съм забелязала. Като цяло всички тези машинки не са много трайни и все си имат по някой кусур. Но този до тук съм доволна, ще видим дали и до кога, ще е такаИзглежда стабилен, капачето е с магнит, не виждам причина да се повреди.... Малко пече и става горещ за държане, но са му добавили в комплекта едно гумено, в което се слага и така е добре. Пробвах доста модели, засега имам най големи надежди за него от моделите до 250 лева.
![]()
Ами на мен ми харесва повече с вейп, не се кашля или много рядко на по-високите темп. То не е пушек, ами гъста пара и самото нспушване е по-различно, отколкото на цигара. На цигара да кажем има повече първоначален кик, но ми се струва по-краткотрайно, докато това ми напомня на някакъв хашиш или нещо подобно. Трябва да пробваш и да прецениш, аз съм ЗА вейпването, но не на течности,а с такъв. Вкуса на различните сортове се усеща и различава много повече с вейп, това ме кефи. А някои не могат да свикнат и си предпочитат цигара,че да се закашлят яко.
.png)