Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Изкуство Вдъхновено От Марихуаната

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Нека покажем, че марихуаната е ценна не само заради медицинските свойства, а и заради своите креативни свойства и заряд . Красотата на другата призма . Много шедьоври са създадени под въздействието и ефекта на Марихуаната .
Моля всеки който иска да сподели проза, снимка, рисунка, или нещо друго, което е създал и е свързана с Марихуаната или е създадена под въздействието на Марихуана, да я сподели тук ако има желание .

Тук се виждат и първите ми опити с глината. Между другото докато съм ги правил съм бил много хай от кексче с Канабис. :)

Не съм рисувал от основното училище .Имах само тези цветове :D
Прикачени файлове
Коз и хашиш
Коз и хашиш
Коз и хашиш
Коз и хашиш
Коз и хашиш
Коз и хашиш
масло, което е стояло много в спирта и е извлякло и много хлорофил
масло, което е стояло много в спирта и е извлякло и много хлорофил
Просто тези снимки сами шантаво красиви.
Просто тези снимки сами шантаво красиви.
Просто тези снимки сами шантаво красиви. :)
Просто тези снимки сами шантаво красиви. :)
izkustvo6.jpg
izkustvo5.jpg
izkustvo4.jpg
izkustvo3.jpg
izkustvo2.jpg
izkustvo1.jpg
izkustvo.jpg
izkusto.jpg
fcw5.JPG
fcw4.JPG
fcw3.JPG
fcw2.JPG
fcw1.JPG
fcw.JPG
3333.JPG
89.JPG
88.JPG
87.JPG
86.JPG
Кехлибарената течност е сок направен от мащерка, маточина, мента, жълт кантарион, риган, липа, еньовче и захар .
Кехлибарената течност е сок направен от мащерка, маточина, мента, жълт кантарион, риган, липа, еньовче и захар .
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Преди години ми подариха мед от пчели отглеждани сред канабис растения. По-вкусен мед не бях ял никога!!!! Това е от периода, когато ядох мед. Меда ми действа много силно заради много захари и микроелементи в него, направо "преджасвам" от меда и за това съм ограничил пчелните продукти Просто на моят организъм меда му влияе много силно и ако ям то трябва да е малко,. Иначе меда е нещо уникално, Продукт на природата. Меда, както прополиса, както и жиленето на пчелите и много продукти от пчели са лечебни.
Канабисмеда (канамед / cannahoney) беше уникален, както казах, по-вкусен мен не бях ял никога в живота си. Канабис растенията около пчелите бяха отглеждани само с органични торове!

Направо си хапех парчета от питата, беше невероятно на вкус и аромат, и нямаше нужда от нищо друго. Прост да си похапнеш парченце питка с мед :stone:
Прикачени файлове
Канабис мед - канамед. Пчелен мен от пчели гледани сред канабис растения.
Канабис мед - канамед. Пчелен мен от пчели гледани сред канабис растения.
Аватар
Фея
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 49 times

Светъл празник:) :weed:
Нещо за четене от мен

Високото момче и неговата любима лампа

Един слънчев есенен ден високото момче си лежеше на припек на едно високо място и си мислеше света. Чудеше се какво ли да сътвори в този чудесен сънчев ден. Някой го беше изпреварил и вече беше сътворил небесните светила. Кои топли, кои студени, кои видими от неговото високо място, кои не. Бог бил, казваха. Високото момче се съмняваше. В неговия свят той беше бог и слънцето вече си беше там, когато той се роди. Значи не беше го сътворил той. Но пък много му харесваше. Тази чудна светлина и топлина, която носеше слънцето. Трябваше да има начин да я занесе в къщи. Той протягаше ръка, но въпреки че беше доста висок, не можеше да стигне слънцето и да го прибере в къщи. Замисли се. Трябваше да има начин. И една вечер видя него...огъня. Митологията спира за момент, за да могат да минат няколко хилядолетия и човечеството да стигне до велики открития като почената храна, войната и електричеството (не непременно в този ред). Та няколко хиляди години по-късно високото момче отново стоеше на чудно слънчево място и мислеше света. Трябваше да сътвори нещо. Трябваше да опакова светлината.Вече знаеше как да я пренесе вътре, но това не беше достатъчно. Свтлината трябваше да е опакована красиво.
И той я опакова.
В бяло.
През хартията тя изглеждаше вълшебна. Като слънцето, но можеше да гледаш право към него. Имаше само един недостатък. Светлината, опакована като лампа беше прекалено близо. А високото момче беше твърде привързано към новото си творение и постоянно се въртеше около него. И това понякога причиняваше травми на него, а понякога на лампата. Но тя все пак беше любимата му лампа, неговото божествено творение, съревноваващо се със слънцето.
Аватар
Фея
Баш Градинар
Баш Градинар

Малко проза за Новата година:)

Кашкавалената брада

Той се казваше Боян и беше син на двама учители. По български и по математика. Но всички му казваха Каш... Кашкавалената брада или накратко Каш. Бяха започнали да го наричат така, защото когато беше малък, често му се случваше да плаче. Дали заради някоя несправедливост или заради бой, той все имаше за какво да сдържа плача си и от това брадичката му започваше да трепери. Когато порастна Боян се сдоби вместо с нормална брада с такава от кашкавал. Първоначално му беше много неудобно, но с течение на времето той започна да оценява новата си „придобивка“ и полезността ѝ.

Началото е винаги най-трудно, мислеше си той, докато се почесваше по брадата. После дръпна леко и си откъсна вкусно парченце кашкавал, захапа го и се замисли. Защо от всичките странности, наречени свръх-способности или свръх-сили, на него му се падна точно тази- да има брада от кашкавал. А той искаше да е Супер-герой. Като от филм. Даже ако може и малко повече. Искаше да лети. Да се катери по сградите. Да спасява хората и човечеството. Да бъде поне … Супермен. И разбира се да бъде обожаван от всички, та нали всички обичаха Супермен.
Реши да стане космически пират. Беше нова и неизследвана от никой територия. А и с неговата брада нямаше да има нужда да влачи тонове храна из Космоса. Щеше да е супербърз и кръвожаден. Невиждано космическо чудо. А когато след време хората поглеждат към луната ще си казват: „Ех, красива е като цяла пита кашкавал, проточена от брадата на нашия велик властелин Кашкавалената брада. Нея я има само защото Той е бил така великодушен да я направи за нас.“
Добро начало, но някак си не можеше съвсем точно да си представи какво точно правеха космическите пирати. За морските беше чувал и чел много неща. Знаеше за абордажните куки, дървените крака и несметните богатства. Също за красавиците във всяко пристанище. Но как можеше да станеш космически пират? Дали трябваше да напада космическите станции или да търси извънземни, от които да заграби невиждани досега изобретения?
Осени го идея.
Ще напада изкуствени спътници. Всички онези, носещи се в орбита около Земята апарати, които непрекъснато предаваха и приемаха информация. Това беше най-прекият път до успеха. Най-бързият начин хората да го опознаят и обикнат, нее, не просто да го обикнат, а да го обожават. Защото той заслужаваше да бъде Бог. Бог на Кашкаваленобрадите. Трябваше да убеди всички, че това да имаш кашкавалена брада е най величественото и божествено нещо на света. Реши да се разходи из планината, за да може да обмисли идеята си на спокойствие. Така щеше за кратко да се отдели от ежедневния шум и да се приближи до Космоса. Трябваше да измисли План. Все пак нямаше да е лесно да се изстреля в орбита, а и не беше напълно наясно със законите на земното притегляне. Беше чел Жул Верн, но това не му помагаше много. Идеята да бъде изстрелян с оръдие към небето не му се нравеше много. Изглеждаше му болезнено, а и щеше да се вдигне много шум. А той искаше всичко да стане тайно. Имаше „Пътеводител на галактическия стопаджия“ но нямаше устройството за стопиране на космически кораби. А и кой знае дали изобщо ги имаше тези кораби или някой скучаещ творец си ги беше измислил.
Седна на една зелена поляна на южния склон, огрян от слънцето и запали лулата си. Все пак пушилистът е познат не само на хобитите. Когато димът се разсея той се огледа отново наоколо, търсейки решение на тежкия въпрос как да излети в Космоса. Осъзна, че нещо не е наред. Намираше се на същата поляна, но все пак нещата не бяха съвсем същите. Огледа се. Вдигна очи към небето и разбра. Там имаше две слънца. Едното, същото като земното, но другото беше по-малко и червеникаво. От това всичко имаше леко розов оттенък. Огледа се и видя стадо овце. Съвсем обикновени, но в леко розов оттенък. Реши, че е прекалил с пушилиста. Дръпна си кашкавал от брадата, примигна, пи вода, но всичко си оставаше същото. Две слънца и розово стадо овце. Нещата не вървяха добре. Планът му да стане супер-герой не включваше полудяване. Със силен лай се появи каракачанско куче на розови и черни петна, а след него и човек, разбира се в леко розови оттенъци. Той подвикна нещо на кучето и то изчезна (да, буквално изчезна. Хм, странно място.) Розовият човек приближаваше. Стигна до кашкавалената брада. Погледна го, усмихна се и каза:
- А, още един желаещ за супергерой
Кашкавалената брада се опули:
- Откъде знаеш?
Розовият човек:
- Всеки попаднал тук иска да стане супергерой, все пак сме на Розовата планета. Ти очевидно идваш от Синята. Там всички сте такива. Бледи, стреснати и искащи да станат супергерои. Ще кажеш, че не всички сте бледи. Хаха. Това на Синята планета се нарича политически некоректно изказване, но ние тук не се делим по цвят, защото тук живея само аз. Хахахааа.
Смехът на Розовия човек накара Кашкавалената брада да се почувства по-спокоен и му даде смелост да продължи разговора.
- Къде се намирам? – попита
- На розовата планета от галактиката Калавър. Искаш да знаеш що за галактика е това? –направи драматична пауза- Веднага ще ти кажа. Това е галактика на мечтатели и сбъднати мечти. Домът на всички супергерои.
Розовият човек изглеждаше изключително доволен от гръмката си реч. Кашкавалената брада обаче искаше да научи повече.
- Разкажи ми още – помоли той
- Всеки ден аз паса овцете си на тази поляна, наречена Ягодовата поляна на мечтите и всеки ден срещам тук по един мечтател. Един иска да може да лети, друг да се катери по отвесни стени, изобщо всеки иска да е супергерой. А ти какво искаш?
- Аз не искам нещо специално. Аз търся отговор. Имам нещо, наречи го дарба, аз го наричам така, защото ми е Дар от съдбата, или пък суперсила, но не знам как да я използвам. Искам да извършвам велики дела, да стана господар на света и всички да ме обичат. Но не знам как да постигна това с моята дарба. Мислех да стана космически пират, но се озовах тук. Май това с пиратството не е за мен.
- Хм, интересен случай – каза Розовият човек и поглади розовата си брада _ ти вече имаш дарба. Досегашните нямаха способности, но знаеха какво искат. А ти имаш дарба, но не знаеш как да я използваш. Кажи ми, каква е твоята дарба?
- Имам брада от кашкавал- каза Кашкавалената брада – всеки път когато дръпна брадата си (много брадато изречение) от нея се откъсва вкусно парче кашкавал и той никога не свършва.
- Хахахаааа- каквоооо?-Хахахааа- Розовият човек се тресеше целият от смях. Не можеше повече да се държи на краката си, падна на земята и продължи да се смее. Кашкавалената брада си мислеше „Да пукнеш ненормалнико, задето ми се подиграваш така“. Внезапно се чу взрив. Розовият човек се беше пръснал, точно както пожела Кашкавалената брада. Това доста го стресна и той съжали за мислите си. Розовият човек отново възвърна формата си и каза:
- Извинявай, май те обидих. Обаче никога не бях срещал чешит като теб. Кашкавалена брада, казваш, хм трябва да помисля. И тръгна да си ходи.
- Хей, а аз какво да правя?- викна след него Кашкавалената брада
- Ела с мен – се чу отдалеч.
По пътя, който продължи незнайно колко червени слънца, да не говорим за белите, те не обелиха и дума. Розовият човек мислеше над новата си задача. Той заведе Кашкавалената брада у дома си и му разказа следната история.
В Необятния Океан на Времето броди Пиратът. Всяка година той среща Старата година в Океана и прибира Даровете, неполучени, поради връщане, нежелание, недоглеждане (твоята брада е точно такъв дар от Старата година, който ти си приел). Но хората не приемат Дарове така лесно както си мислиш, защото те имат свои Планове. Затова всяка година Пирата среща Старата година в Океана на Времето и взима от нея „ненужните“ Дарове, за да може Старата година да продължи необезпокоявана и „олекнала“ из Океана. Какво правеше Пирата с Даровете? Нали беше пират, никой не знаеше делата му. Дали ги събираше в пещерата си със съкровища или, както някои твърдяха, търгуваше с тях или ги даваше на хора, които щяха да видят и разпознаят даровете като техни? Пиратът мълчеше за това. Той беше привлечен и от нещо друго на ежегодните си срещи със Старата година. Винаги, преди да си замине тя, на прага на Океана, ако той имаше такъв, заставаше прекрасната Нова година. Цялата блясък и красота. И нали е Пират, влюби се в нея. Всяка година опитваше да я види без досадната старица, за да ѝ разкрие любовта си, но те двете бяха толкова близки, винаги заедно, че той все не успяваше. Това толкова много го натъжаваше, че той реши да стане Монах. Пират-Монах. Да служи в Храма на Времето и да се споразумее някак с него да му позволи само за миг да остане насаме с Нея, неговата любима, Новата година.
- Това е първата ти мисия, Кашкавалена брада, каза Розовият човек. Трябва да помогнеш на Пирата-Монах (нали и ти искаше да ставаш пират) да разбере, че старата и новата година са един и същ човек. Пирата и Годината се срещат всеки път на едно и също място в Океана. Там времето завърта своя ход. Това е Водовъртежът. Там нещата се обновяват и пречистват. Минавайки оттам Старата година се пречиства и преобразява в нова. Затова и не може да продължи напред без да остави върнатите дарове. Ти трябва да придружиш Пирата-Монах в последното му пътуване в Океана и да му помогнеш да приеме и разбере Водовъртежа. Защото ако иска да се срещне с Новата година трябва да влвзе в него и да я последва. Това значи да си Монах в Храма на Времето. Да не те е страх да влезеш във Водовъртежа и да излезеш от него нов, друг, различен.
И така на Кашкавалената брада му предстоеше пътешествие в Океана на Времето- четвъртото измерени според Теорията на относителността на Айнщайн.

->Първа крачка:
Всичко е относително

Пробуди се от студен полъх. Установи, че слънцето е залязло и трябва да бърза към хижата. Пристигна по тъмно. Както обикновено, вътре се бяха събрали много хора, един от друг по-странни. Седна да се стопли и да изпие един чай. Като се поразмрази се огледа наоколо и видя един мъж, който сякаш не беше от този свят (или от това измерение). Чертите му постоянно се изменяха. Беше ясно, че тялото му е тук, но духът му бродеше някъде другаде.
Едва сега сякаш Боян осъзна какво е сънувал. Спомни си за Розивия човек и мисията, която той му беше дал. Човека със странния поглед му напомни за Пирата-Монах. Това особено отсъствие, което витаеше около него го заинтригува и Каш реши, че ще е интересно преживяване да се запознаят и да си поговорят. Ако не друго, щеше да се разсее от мислите си около странния сън и да спре да си повтаря, че е луд. Тръгна към непознатия и с присъщия си такт и чар му се усмихна и посегна към брадата си.
- Да те черпя малко кашкавал?
Странникът се стресна.
- Не, благодаря, веган съм.
- Аз съм Боян, но за приятелите ми съм Каш. Ти кой си?
- Аз съм Ясен.
- Ахахх, Ясен, не си ми много ясен, Ясене- направи си тъпа шега Каш. Това като че ли подразни другия. Лошо начало.
Каш замълча и непознатият бързо забрави раздразнението. Като че за миг се беше сменил кадъра (Като във филм на Дейвид Линч. Нещо избръмчава в телевизора и ти вече знаеш, че нещо не е наред, но не знаеш какво.) Лицето на Ясен се промени внезапно. Нали знаете, преминава облак и вие си мислите: „Ще трещи“, но внезапно той отминава и напича слънце. Та, сянката премина и Ясен се усмихна дружелюбно.
- И какво те води насам Бояне?- попита той
- Не, наричай ме Каш, нали вече сме приятели- мазна кашкавалена усмивка.
Вегана насреща пак беше напът да се вкисне, затова Каш реши да му разкаже историята на прякора си.
- Казват ми Каш, от Кашкавалената брада, нали виждаш- и посочи брадата си.
- Както кажеш, Каш. Та, каво те води насам? Тук не попадат случайни хора. Високо в планината всеки се изкачва, за да търси нещо. Какво търсиш ти?
kukuk
Градинар
Градинар
Has thanked: 78 times
Been thanked: 24 times

cookie cat много са красиво пишеш, как ги измисляш тия? Защо толкова кратки ги пишеш? Още! :drugn: :hookah:
Аватар
Фея
Баш Градинар
Баш Градинар

Днес, разсъждавайки върху въпроса за 4:20 установих, че ние сме като на нова година всеки ден в очакване на заветния час. Затова всеки от нас започва да се подготвя за часа отрано, за да можем всички успешно да преминем заветния час и да продължим смело напред към следващия ден, хах :roll: ;)

И по този повод един леко новогодишен разказ :)

"Искам и аз"

Те седяха на пейката в парка. Двама влюбени. Слепи за света наоколо, те се вслушваха един в друг. Около тях беше зима. В студения ден малко хора се мяркаха ноколо, повечето с кучета. И изведнъж се почвиха те- само лай и косми и малко смрад. Водеше ги човек в костюм на Дядо Мраз. Кучетата бяха много, и те не можеха да разберат колко са. Така бяха сплетени едно в друго. Имаше всякакави: малки, големи, рижи, шарени. Разправяха се помежду си за нещо. Лаеха и се хапеха едно-друго. Не изглеждаха много дружелюбни. И нямаше друг начин. Те бяха върколаци, родени в горите на...Родопите. Човекът с костюм на Дядо Мраз ги беше намерил при една от обиколките си из планината. Събираше гъби и ги продаваше на Женския пазар. Понякога имаше оплаквания от негови клиенти, че им било лошо или са виждали странни неща, но той не се притесняваше. „Странното“ беше ежедневие за него. Затова и беше облечен така, за да отбележи култа си към червено белите мразоразмразителки. Водеше на каишка своето второ Аз- той, но обърнат наопаки- Зарм О‘Дяд. Ако Дядо Мраз беше просто безобиден луд, тп Зарм О‘Дяд беше стихия. Той беше облечен в сиво и постоянно пушеше. Зарм беше нещо като нещастно стечение на обстоятелствата. Нещо като Трансформър, но съставен от върколаци. Създателката понякога има странни хрумвания. Този сив човечец бе изтъкан от злобата на върколаците. Дядо Мраз и Зарм О‘Дяд вървяха винаги заедно, но Зарм беше невидим за хората. Те виждаха само върколаците и ги мислеха за кучета.
Влюбените за миг прекратиха заниманията си и се загледаха в Дядо Мраз. И той като тях беше екзотичен екземпляр в зимния студ. Шарена точка върху снега. Осмелиха се да го заговорят.
• Хей, Дядо?
Той не се обърна. От гласовете в главата си чуваше много трудно, когато някой друг му говори.
• Дядо Мраз?
Той чу познато име и се обърна. Погледна тях, после сведе поглед към дрехите си и разбра, че става дума за него.
• Накъде си тръгнал, Дядо –Попитаха Йон и Ана (двамата влюбени)
• Към родопите за гъби
• Но сега е зима, учудиха се двамата
• Тук е зима, но там не е – уверено заяви Дядо Мраз.
Йон и Ана се спогледаха.
• Как така?
• В книгата така пише. В ...Родопите е чудна дъхава пролет. Току що е валял дъжд. Птиците пеят в боровата гора, а под дърветата никнат гъби. Всякакви. И най-вече от любимите ми мразопреобразувателки
• Тия пък какви са?
• Трябва да пробвате, за да разберете. Можете да ги ползвате да си стоплите ръцете или пък да създадете нова Вселена, всичко зависи от вас. Моето творение е това- той посочи върколаците. Зарм, моето второ Аз.
• Странно име си му дал, каза Йон
• Беше изблик на самоирония. Понеже хората все ми казват, че приличам на Дядо Мраз, аз го кръстих Зарм О‘Дяд. Той е малко шотландец по душа. Иначе е безсмъртен. Какво ли ще прави, горкият, аз като умра. Ще трябва да си търси друго измерение.
Намерих го веднъж, като търсих мразки. Тъкмо бях изял няколко и той се почви. Облачен в сиво и димящ. Пуши много, както разбрах по-късно. Стресна ме, в гората рядко има хора. Поздрави ме, но не изглеждаше особено добронамерен.
• Аз съм твоето второ Аз – казвам се Зарм О‘Дяд. Имам непряка роднинска връзка с Шотландския боец. Наследил съм от него безсмъртието.
• И откъде се появи тук? – попитах го
• Ти ме създаде- Аз съм всеки твой миг, в който си скучал и не си правил нищо смислено. Аз съм сивото ежедневие. Аз съм потокът от хора, слизащи от метрото всяка сутрин, на път за работа. Аз съм тълпата. Аз съм част от теб и ти си част от мен.
Зарм О‘Дяд беше по-скоро нисък жилав човек, облечен в сив костюм. Имаше изрядна прическа и носеше очила. Пушеше лула и това създаваше впечатление, че се движи сред облак дим. Изглеждаше сякаш този дим идва от всички фабрични комини, нищо чудно, че около него понякога не можеше да се диша. Имаше доста зъл и неприятен нрав. Харесваше факти и дребни детайли. Постоянно беше нервен и се притесняваше за нещо. Беше цяла радост за човечеството, че не го вижда. Оказа се че това е само моя заблуда. Един ден той ми разказа, че имам моменти, в които хората виждат наобратно. Т.е. виждат него в сивия му костюм да разхожда на каишка домашния си пор. Май искаше да намекне, че хората ме виждат като пор? Той ме успокои, че порът е по-скоро миризмата му, аз аз оставам изцяло невидим за хората. Дори ми намекна, че през по-голяма част от времето хората виждат него, а не мен. Но аз не мога да се съглася с подобно твърдение. Върколаците се разгневиха и взеха да се мятат и хапят.
• Хайде стига Зарм, това си е наш спор, нама защо да намесваме другите.
Нещото, което ни свързва е една невероятна жена. Казва се Шара Петрова, тя работи като машинописка във фабриката за роботи и умее да вижда невидимото. Тя ни изтракала на машината си един ден, докато скучаела. Било около Коледа и нямало много работа. Затова и аз съм Дядо Мраз, предполагам от носталгия по миналото. Шара живеела скучен живот. Цял ден във фабриката, после у дома и така ден след ден. По-интересните неща се случвали в главата ѝ и затова не обръщала много внимание на външния свят. Изпод пишещите машини във фабриката излизаха всякакви създания, но повечето прозаични като прахосмукачка-робот. Те били предназначени да извършват всякаква работа по строежа на вселените и измеренията. Копаеха черни дупки, кратери, изкривяваха време-пространството, произвеждаха отровни газове. Така да се каже, вършеха черната работа.
Та, било около Коледа и Шара решила да изпечата нещо от собствената си глава.
И създала нас.
Единият цветен, за хубавите дни, изпълнени с празнични и шарени видения. Другият сив, за скучните дни във фабриката. Тя пишеше книгата, според която, в момента в ...Родопите е пролет и аз не мога да ѝ противореча, защото тя твори нашата реалност, а и на мен това ми харесва.
Йон и Ана го гледаха леко озадачени.
• Хайде идвате ли? Шара ще ви се зарадва- каза Дядо Мраз
Когато им се усмихна, че той всъщност не е толкова стар. Двамата се спогледаха.
• Имаме ли нещо по-интересно за правене? Едва ли.
И той ги поведе...Към...Родопите

Очаквайте продължение ;)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Toва са картините на един мой мил приятел,който за съжаление почина неотдавна при трагични обстоятелства.Той ми измисли твърде ласкaтелния прякор queen of joint,затова отвреме навреме сама си го пиша насам натам,от гордост,а не че сама съм се нарекла така:)картините не мога да твърдя ,че са вдъхновени именно от марихуаната,но……
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 01 Фев 2019, 16:54 Toва са картините на един мой мил приятел,който за съжаление почина неотдавна при трагични обстоятелства.Той ми измисли твърде ласкaтелния прякор queen of joint,затова отвреме навреме сама си го пиша насам натам,от гордост,а не че сама съм се нарекла така:)картините не мога да твърдя ,че са вдъхновени именно от марихуаната,но……
С право си заслужаваш прякора си Queen of Joint. :roll:
Аватар
bezoloven
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 275 times

Това един приятел го рисува като дойде в нас на гости и го напуша хубаво.
Прикачени файлове
20190202_140404-min.jpg
20190202_140355-min.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Картината съм я рисувал под въздействието на Канабис от сорт Критикъл. Напуших се много добре с един Critical и седнах да се забавлявам, като си мечтая и рисувам. Извинявам се за творческите ми умения, изглежда все едно им рисувам мустаци... Вдъхновението за тази рисунка ми дойде от трипа на DMT .
Разказ по Картинка
Разказ по Картинка
Публикувай отговор