Цените паднаха много на дроселите и лампите. За под 100 лв ще си купи механичен дросел 600 в, запалка за 600 в, и читава грол лампа 600 в.
250 w са още по-евтини, но според мен грее многло и гроу лампите дори 250 в са с лека завишена цена и смятам, че е много по-добре от към коефициент на полезно действие човек да ползва 600 в HPS комплект. (ако можеш да си го позволи и тока, и техниката и помещението, и температурата )
Дросела е дросен няма значение дали дросела е стройтелен или градинарски. Хаха В гроушопа нещата са с голяма надценка. (все пак плащат наеми, запати, а и печалба трябва да им останеmravkatrevoman написа:Лудия влак ти е казал ХПС има по 250 вата ,виж в гроушопа.Sasho написа: ↑20 Яну 2021, 21:17 Имаш предвид че стават за фаза ръстеж?
Нямам други препоръчай ми лампи до 240 вата да става за цъфтеж .
Поръчал съм семки тайгер панама и соур дизел ако тези лампи сега дадът добър резултат няма да ги сменям. А за храна ползвам тези . 16111701293965677292640306994172.jpg давам 2 пъти алга блоом и след това от малкото шишенце до него и веднъж седмично от HESI за корените той може са се дава с храната на едно защото няма ph в него.
Купуваш си 1 механичен дросел и запалка от някой стройтелен магазин или за ел. косумативи, и си купуваш една хубава лампа със спектър за растения от гроушопа. (само лампата от гроушопа и то в краен вариант) Между другото много внимаайте от къде си купувате лампите, защото има магазини в който продават ползвани лампи
Това, че понякога има дефектни е друг въпрос и е в нормалността на нещата. Но ако са ползвани си личи.
.png)