Лудия влак ти е казал ХПС има по 250 вата ,виж в гроушопа.Sasho написа: ↑20 Яну 2021, 21:17 Имаш предвид че стават за фаза ръстеж?
Нямам други препоръчай ми лампи до 240 вата да става за цъфтеж .
Поръчал съм семки тайгер панама и соур дизел ако тези лампи сега дадът добър резултат няма да ги сменям. А за храна ползвам тези . 16111701293965677292640306994172.jpg давам 2 пъти алга блоом и след това от малкото шишенце до него и веднъж седмично от HESI за корените той може са се дава с храната на едно защото няма ph в него.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Добре, вземи вместо греещата още един прожектор с топъл цвят пак 200 вата ако имаш ефтина оферта. Аз имам такива и съм пробвала с няколко прожектора, но за растеж. Но като ги имаш тези така и така сложи цветята в ъгъл, боядисай бяло за да се връща към тях цялата светлина, защото така се губи доста. Също така оформяй цветята от малки, някои ако вървят дълги и тн пръчки, някои сативи може да ги топираш и да разгледаш клипчета как се оформят да не удрят в тавана и според най високата ракета да са лампите
.
Според мен не хич зле цветята, е,те ще дебелеят още. Е, не са специализирани лампите, с гроу панел има голяма разлика(понеже и аз сравнявам с прожектор 200 вата), но и не изглеждат никак зле. Само формата на високите малко бърка и това, че няма отразяване.
Според мен не хич зле цветята, е,те ще дебелеят още. Е, не са специализирани лампите, с гроу панел има голяма разлика(понеже и аз сравнявам с прожектор 200 вата), но и не изглеждат никак зле. Само формата на високите малко бърка и това, че няма отразяване.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1524 times
- Been thanked: 1272 times
Дай повече инфо, температура, влага.
Не съм казвал точно ХПС да си вземе. Може и лед панел. В момента /при мене е зима/ е по удачно да се ползва ХПС. Верно си е като печка, грее яко и лятото е голем проблем, а за сега е супер. ХПС лампи и дросели продават и в елмаркет на по-приемливи цени.
Мир
Не съм казвал точно ХПС да си вземе. Може и лед панел. В момента /при мене е зима/ е по удачно да се ползва ХПС. Верно си е като печка, грее яко и лятото е голем проблем, а за сега е супер. ХПС лампи и дросели продават и в елмаркет на по-приемливи цени.
Мир
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

При тази темп. няма да имаш проблем да им пуснеш 250в. ХПС. Влагата бива. Не им махай нищо. Те ще пожълтеят сами към финала.
completely mad
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
И последен въпрос имам маняка който работи в гроушопа ми кажа 2 дни преди да го режа да забия 2-3 клечици долу в стъблото и да го оставя до 24 часа на тъмно по този начин се стресирало и прозвеждало до 2% повече тхц поради стреса .
Какво ще кажете този метод дали върши работа ?
Какво ще кажете този метод дали върши работа ?
- Crazy Train
- Баш Градинар

Да, работи метода с тъмното. За карфици, пирони и кво ли не съм чел, че прилагат, дори и кората му белят. казват, че работи, но аз не съм го прилагал, жалостив съм си... 
completely mad
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Не са 300 евро със сигурност или не са толкова ако не вземеш дигитален дросел, а обикновен. 250 вата лампа, дросел и запалка са под 100 лева.
.png)