Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Mezzazine написа: 28 Май 2021, 06:19 Копелета мръсни.......
Няма такава измет! Ако бях аз полицай щях да умра от срам, ама те всъщност всичките са такива, какъв ти срам, те такова чувство не познават. А вижте тоя дебелия какви физиономии прави докато е вързан седнал на земята, направо не знае къде се намира от шмъркане, те го и казаха де, че не било тайна. Марихуаната ги наказа обаче, това ме кефи! 👌Медицинска марихуана ще крадеш да я даваш на няква дилърска гад да я продава?!!!! Отвратена съм, днес го пуснах тва и на мъжа ми, може би да направим една тема само за полицейски измети да има показани в нея, има доста матвриал като се загледах и в други разследвания. Без тва ако гледат нека си се видят себе си и мнението на българските граждани, които им плащат чак и заплати на тия, че малко са им парите от проституция и дрога!
И до тия истински рецидивисти като сложиш това момчурляче от другия клип, което в една развита страна можеше да бъде успешен млад гроуър, ще лежи две години в затвора, а тая сган ще я пуснат веднага ако вече не са.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

Inna написа: 28 Май 2021, 11:13
Mezzazine написа: 28 Май 2021, 06:19 Копелета мръсни.......
Няма такава измет! Ако бях аз полицай щях да умра от срам, ама те всъщност всичките са такива, какъв ти срам, те такова чувство не познават. А вижте тоя дебелия какви физиономии прави докато е вързан седнал на земята, направо не знае къде се намира от шмъркане, те го и казаха де, че не било тайна. Марихуаната ги наказа обаче, това ме кефи! 👌Медицинска марихуана ще крадеш да я даваш на няква дилърска гад да я продава?!!!! Отвратена съм, днес го пуснах тва и на мъжа ми, може би да направим една тема само за полицейски измети да има показани в нея, има доста матвриал като се загледах и в други разследвания. Без тва ако гледат нека си се видят себе си и мнението на българските граждани, които им плащат чак и заплати на тия, че малко са им парите от проституция и дрога!
И до тия истински рецидивисти като сложиш това момчурляче от другия клип, което в една развита страна можеше да бъде успешен млад гроуър, ще лежи две години в затвора, а тая сган ще я пуснат веднага ако вече не са.
Насмъркан на животно . Всеки който е употребявал нещо или е имал познат може да каже със сигурност ,че тоя е хванат точно докато си друсал. Инче разбирам те ,подкрепям те , но от опит съм се научил че към тия ,някой от тях не бих нарекъл хора но си има и читави естествено , трябва да се подхожда с добро щото иначе те нарочват и докато не те съсипят не се отказват имах един познат се занимаваше с тъпотии и тия кварталните от няма и къде му набутаха някви амфети в калника на колата изчакаха го да излезе и го закопчаха . После обиск арест , после и домашен . И всичкото нагласено . Той си продаваше ама те неможеха да го пипнат и го набутаха . Щото преди закона беше че за да има обиск на жилища трябва лицето да е задържано за притежание . Та това им беше алтернатива да влязат в тях . Имаше и записи от камери на които се виждаше как го слага един от пагонджиите .... ама не е доказателство в съда. И си знам че колкото по малко се заяждам с тях по малко ще ме занимават .
:roll:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Момичето, репортерката Тина не я е страх, а колко са я заплашвали тия долни мърши.Защото правдата е зад нея. Сега разгледах и други нейни разследвания, браво, една жена да се изправи лице в лице с тия гадини, поздравявам я! И ги насира! Пишат в няква катаджийска група знаеш ли какви грозотии по неин адрес от злоба вече, щото ги изтипосва , тя отива направо при полицая и му казва"ето, тук съм за тройката" и тоя дъртак се насра и избега, баси мъжа и баси полицая😆Това не са мъже, а плъхове долни, поздравявам я, че ги слага на място! 👌❤️
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Все още се развиват с хубава скорост за мен, двойно за всеки 7 дни, + има малки доматчета вече на единият вид. Пичовете се махат всеки няколко дни. Поливането е 2 пъти на ден за сега.
Прикачени файлове
PXL_20210528_203021667.jpg
PXL_20210528_202957958.jpg
PXL_20210528_202927797.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Inna написа: 27 Май 2021, 16:09
mravkatrevoman написа: 25 Май 2021, 13:13 https://youtu.be/2E18EozooDs
Уааау, това беше като филмите мръсните ченгета!гледай ги какви са, на, изтипосани! Но и адски тъпи цялата група ше обират склад за марихуана😆Насрали са се много жестоко хахаха
Баси гадините и дилъра беше отвратителен тип! Егати!!!!
Даа, много кофти са ни притиснали отвсякъде и ни мачкат. Голяма полицейщина. Както винаги "За кокошка няма прошка...". Дано да дойдат безоблачни дни за хората и марихуаната
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

:roll:
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Малко смях :)
194541370_2893098130932825_5936413028460829654_n.jpg
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Гледам сте на тема Благо Джизъса....:)))))), усмивки от старите ленти....
Прикачени файлове
660_eafc16b425ac3f8725ff4d79782e1328.jpg
660_eafc16b425ac3f8725ff4d79782e1328.jpg (72.31 KiB) Преглеждано 1319 пъти
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Лудница ;) literally :>
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Mukito1324 написа: 06 Юни 2021, 08:51 Здравейте колеги!
В земята са 1-Critical kush 1-Blue Dream 3- special queen n1 1-Cheese от средата на април. Доста дърпат малко тея дъждове ги издължиха ама се оформят големи борчета, обаче имам малко притеснения - някои си показаха пола това ясен знак ли е че ще навлиза скоро в цъфтеж, защото не ми се иска има още да расте. Дали ще повлияе ранното им слагане в земята... Не са на сенчесто място нито пък и не са постоянно осветени...
И моите са изкарани горе долу тогава. Всяка година ми се случва така да почнат да цъфтят, понеже съм ги изкарал рано в такъв случай, аз всеки път като ходя ги топирам, топирането забавя "цъфтежа". Те се усещат, че не им е дошло времето и продължават да си растат. Я покажи малко снимки на тея борчета, че така без снимки става малко скучно и досадно!:)
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Публикувай отговор