Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Нещо интересно
- Прикачени файлове
-
- Япония-min.jpg (21.47 KiB) Преглеждано 1743 пъти
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
В този ден на Пъллнолуние Гаутама Буда се просветлил, събитие, което създаде голяма вълна духовност навсякъде. Нека това ви бъде вдъхновение за засилване на вашата духовна практика.
- Piliminchi
- Градинар

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 51 times
Интересно е как българския народ сме толкова велики , най-умни сме , най-много неща сме открили и създали , открили сме извънземните и какво ли още не , а вкрайна сметак сме изчезващ народ и всеки втори е улигофрен !!!! Огледайте се по улиците какво става !!!!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не сме велики само ние и не сме най умни. Но сме измислили доста неща, изобретателен народ като цяло. Всеки народ и неговата мисия и традиции са за уважение, но всеки народ си има качества и недостатъци. Нашите са лакомия, алчност,простотия,претупване и липса на чувство за такт, било в шофирането, било в живота, не се съобразяваме никак с околните,работата си не изпълняваме с чест т. е. се излагаме. Да, и аз не съм очарована от това, което се представя явно по улиците и ми е болно, че създаваме лошо впечатление у други народи, вместо да се представим перфектно, както бихме могли.Аз в своя живот гледам да се държа достойно и на положение, не мога да отговарям за останалите, нека всеки гледа да е така поне сам той, пък.....Piliminchi написа: ↑26 Май 2021, 07:50 Интересно е как българския народ сме толкова велики , най-умни сме , най-много неща сме открили и създали , открили сме извънземните и какво ли още не , а вкрайна сметак сме изчезващ народ и всеки втори е улигофрен !!!! Огледайте се по улиците какво става !!!!
-
Inna
- Marijuana Mom

Жал ми е за това момченце, мило изглежда, не зъл човек......... Ама с тоя метаамфет не мога да се съглася, верно е голямо лайно! Нямаш извинение да го вариш.
-
Inna
- Marijuana Mom

Уааау, това беше като филмите мръсните ченгета!гледай ги какви са, на, изтипосани! Но и адски тъпи цялата група ше обират склад за марихуана
Баси гадините и дилъра беше отвратителен тип! Егати!!!!
.png)