Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
Обяснението на банките е че мастеркард имали допълнително някъква защита с която се пазари по свободно и дори ми дадоха пример че с виза не можеш да наемеш рента кар а с мастер можело.. и точни затова се прехвърлих преди два дена към мастеркард.
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Точно за мастер кард става въпрос.. 1 седмица ги чаках да ми я направят и сега и с нея не става... писах им тръгнаха да ме карат да правя някви безсмислени неща, да си сменям браузъра и да си трия бисквитките. Както и да е направих го но пак не стана. Според мен нарочно го правят поради незнайни причини.. И сега мисля да плате със банков превод, но не знам там колко са надеждни нещата да не изгоря с едни пари, че и на приятели ще взимам... и ако нещо стане после върви и обяснявай че нямаш сестра.. пък и много време отнема от 1 до 5 дни само да ти потвърдят плащането после докато я доставят гледах за България и Русия 2 седмици... Пък се каних да правя клонинги... Батак...
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Възможно ли е тия от сийдсман да ме отсвирят. Днес им преведох 220лв от банката казаха, че парите са пристигнали. Пиша им не ме отразяват, нито има някакво потвърждение на плащането по поръчката.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Паричните преводи се бавят с няколко дни. В България между различните банки не става за 1 работен ден, а какво остава тук. Ще ти отговорят, излъгани няма от seedsman или поне на мен не ми е известно.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1513 times
- Been thanked: 860 times
На мен ми отговаряха много бързо от порядъка 24 часа до 48 часа...вече не бих се замислил за други освен seedsman. Коректни!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Да не са го изоставили тоя сайт вече?
Защо не се трият некви безмислени теми?
Гледам некав Гошката в аутдор темата пуснал поне 5 различни теми и писал по един въпрос и слес тва друга, цялден скролвам и гледам такива теми, не ми е готино.
Гледам некав Гошката в аутдор темата пуснал поне 5 различни теми и писал по един въпрос и слес тва друга, цялден скролвам и гледам такива теми, не ми е готино.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Изтрити са доста теми, но тези, в които има полезни коментари не са все още, тъй като не са негови, някой все пак е отделил време да ги постне. Гошката е предупреден отдавна и нищо не е пускал повече. Нещо друго, шефе?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑20 Май 2021, 13:41 Да не са го изоставили тоя сайт вече?
.png)