Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Някой случвало ли му се е да не може да плати в сийдсман с дебитна карта изписва ми : "Payment not accepted, please try again or contact us".
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

wefelwel написа: 17 Май 2021, 17:15 Някой случвало ли му се е да не може да плати в сийдсман с дебитна карта изписва ми : "Payment not accepted, please try again or contact us".
Seedsman приемат само MasterCard поради някаква причина.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

WDScorpio написа: 17 Май 2021, 18:13
wefelwel написа: 17 Май 2021, 17:15 Някой случвало ли му се е да не може да плати в сийдсман с дебитна карта изписва ми : "Payment not accepted, please try again or contact us".
Обяснението на банките е че мастеркард имали допълнително някъква защита с която се пазари по свободно и дори ми дадоха пример че с виза не можеш да наемеш рента кар а с мастер можело.. и точни затова се прехвърлих преди два дена към мастеркард.
wefelwel
Градинар
Градинар

BuTaMuH написа: 17 Май 2021, 18:17
WDScorpio написа: 17 Май 2021, 18:13
Обяснението на банките е че мастеркард имали допълнително някъква защита с която се пазари по свободно и дори ми дадоха пример че с виза не можеш да наемеш рента кар а с мастер можело.. и точни затова се прехвърлих преди два дена към мастеркард.
Точно за мастер кард става въпрос.. 1 седмица ги чаках да ми я направят и сега и с нея не става... писах им тръгнаха да ме карат да правя някви безсмислени неща, да си сменям браузъра и да си трия бисквитките. Както и да е направих го но пак не стана. Според мен нарочно го правят поради незнайни причини.. И сега мисля да плате със банков превод, но не знам там колко са надеждни нещата да не изгоря с едни пари, че и на приятели ще взимам... и ако нещо стане после върви и обяснявай че нямаш сестра.. пък и много време отнема от 1 до 5 дни само да ти потвърдят плащането после докато я доставят гледах за България и Русия 2 седмици... Пък се каних да правя клонинги... Батак...
wefelwel
Градинар
Градинар

Възможно ли е тия от сийдсман да ме отсвирят. Днес им преведох 220лв от банката казаха, че парите са пристигнали. Пиша им не ме отразяват, нито има някакво потвърждение на плащането по поръчката.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

wefelwel написа: 18 Май 2021, 15:33 Възможно ли е тия от сийдсман да ме отсвирят. Днес им преведох 220лв от банката казаха, че парите са пристигнали. Пиша им не ме отразяват, нито има някакво потвърждение на плащането по поръчката.
Паричните преводи се бавят с няколко дни. В България между различните банки не става за 1 работен ден, а какво остава тук. Ще ти отговорят, излъгани няма от seedsman или поне на мен не ми е известно.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

wefelwel написа: 18 Май 2021, 15:33 Възможно ли е тия от сийдсман да ме отсвирят. Днес им преведох 220лв от банката казаха, че парите са пристигнали. Пиша им не ме отразяват, нито има някакво потвърждение на плащането по поръчката.
На мен ми отговаряха много бързо от порядъка 24 часа до 48 часа...вече не бих се замислил за други освен seedsman. Коректни!
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

:roll:
Прикачени файлове
1621402786735918250294561246381.jpg
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Да не са го изоставили тоя сайт вече?

Защо не се трият некви безмислени теми?
Гледам некав Гошката в аутдор темата пуснал поне 5 различни теми и писал по един въпрос и слес тва друга, цялден скролвам и гледам такива теми, не ми е готино.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 20 Май 2021, 13:41 Да не са го изоставили тоя сайт вече?

Защо не се трият некви безмислени теми?
Гледам некав Гошката в аутдор темата пуснал поне 5 различни теми и писал по един въпрос и слес тва друга, цялден скролвам и гледам такива теми, не ми е готино.
Изтрити са доста теми, но тези, в които има полезни коментари не са все още, тъй като не са негови, някой все пак е отделил време да ги постне. Гошката е предупреден отдавна и нищо не е пускал повече. Нещо друго, шефе? 😆
Публикувай отговор