Семките са доси дос на барни и тропикана банана и фат банана.... Взех 3 лампи по 100 вата студена светлина. С таймер ги направих 18 на 6 полива през 3 дена 4. На моя приятел вървят добре със същите лампи е. Бокса ми е импровизиран облечен е с фолио имат и малко вентилатор че. Почвата е готова от чувал с ЧКЧ перлит торф... Нз се едно седят на едно място а шано семките гърмят мн са големи нз какво става а на авера ми вървят добре.. Нз какво става лампите са на 15 20 см от тях....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Vvv
- Градинар

- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 18 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
растенията изглежда, че си ги полял повече от колкото трябва. Малките не обичат много вода - почвата трябва да е влажна, а не мокра. Когато повдигнеш кофичката трябва да се усеща лека. Не поливай следващите 7 дни и трябва да започнат да се оправят.
Също така провери и температурата (не трябва да е над 28С)
Кофичките трябва да имат дупки на дъното за изтичане на водата.
Лампите, ще бъдат малко за тези растения.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Vvv
- Градинар

Благодаря много на всички да през 5 дена ги полива и имат дупки на кофичките лампите пише че са 100 вата енврго спестява щи и на авера ми са такива ама са мн големи значи поливането намалям вдигнах лампите нагоре малко благодаря дано се оправят
-
Vvv
- Градинар

Ами това имам възможност като осветление знам че не стига. Нз да ги вадя ли на терасата ама там нямам мн слънце да ги спася уфф с толкова любов ги сях...... Вентилатор често сега духа направих го 28 градуса не съм ги поливал от 3 4 дена мисля след 2 дано се събудят. Успех на всички. Не разбрах само защо тези двете по големите който се виждат на снимката си растат а малките не.... Кот тякоз може и да ми увяхне разсад за тази година.WDScorpio написа: ↑10 Апр 2021, 09:44растенията изглежда, че си ги полял повече от колкото трябва. Малките не обичат много вода - почвата трябва да е влажна, а не мокра. Когато повдигнеш кофичката трябва да се усеща лека. Не поливай следващите 7 дни и трябва да започнат да се оправят.
Също така провери и температурата (не трябва да е над 28С)
Кофичките трябва да имат дупки на дъното за изтичане на водата.
Лампите, ще бъдат малко за тези растения.
-
kinla
- Нов Градинар

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 10 times
Привет банда. Ето , че след 6 години скитане пак се връщам в България и започвам първия си проект от 2015 насам. Радвам се да видя много стари муцуни тук от стария форум! Днес си намерих място 950 м. Над морска височина южно изложение , терена е след пожар. Почвения микс ще е ЧКЧ+Перлите+местна почва. Торовете ми домашарки като евентуално само батгуано за фосфор. Имам проблем, между 2010 и 2015 за сушилня ползвах изоставена плевня , сега се е разрушила и сушенето ми става голям проблем. В гората отпада (директна слънчева светлина разрушава канабоидите или пък не много?) Споделете вашия опит за Партизанско сушене също приемам и идеи. Благодаря!
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1519 times
- Been thanked: 1272 times
.png)