Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Vvv
Градинар
Градинар
Has thanked: 32 times
Been thanked: 18 times

WDScorpio написа: 09 Апр 2021, 22:07
Vvv написа: 09 Апр 2021, 21:30 Имам проблем и не знам къде да пиша за него. Пуснах семките и с тях 2 шано семки те вървят мн добре всички други си стоят малки и листенца та са леко на долу. Вдигнах малко лампите сложих 2 чаши с вода за влага дано се вдигне. Ако може някой да помогне
Трябва ни повече информация
Снимки, сортове, вид почва, колко често поливаш и с какво, осветление, влага и температура
Семките са доси дос на барни и тропикана банана и фат банана.... Взех 3 лампи по 100 вата студена светлина. С таймер ги направих 18 на 6 полива през 3 дена 4. На моя приятел вървят добре със същите лампи е. Бокса ми е импровизиран облечен е с фолио имат и малко вентилатор че. Почвата е готова от чувал с ЧКЧ перлит торф... Нз се едно седят на едно място а шано семките гърмят мн са големи нз какво става а на авера ми вървят добре.. Нз какво става лампите са на 15 20 см от тях....
Vvv
Градинар
Градинар

Това са бебетата
Прикачени файлове
IMG_20210410_082610.jpg
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Vvv написа: 10 Апр 2021, 08:28 Това са бебетата
растенията изглежда, че си ги полял повече от колкото трябва. Малките не обичат много вода - почвата трябва да е влажна, а не мокра. Когато повдигнеш кофичката трябва да се усеща лека. Не поливай следващите 7 дни и трябва да започнат да се оправят.
Също така провери и температурата (не трябва да е над 28С)

Кофичките трябва да имат дупки на дъното за изтичане на водата.
Лампите, ще бъдат малко за тези растения.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Много ли, неправилно ли, не се ли оттича, нещо с поливката е, определено, да. Също така тези лампи не са по сто вата, а към 15 най много едната. Стават за бебета, но не се знае докога.
Има тема ЛЕЧЕБНИЦА.
Vvv
Градинар
Градинар

Благодаря много на всички да през 5 дена ги полива и имат дупки на кофичките лампите пише че са 100 вата енврго спестява щи и на авера ми са такива ама са мн големи значи поливането намалям вдигнах лампите нагоре малко благодаря дано се оправят
Vvv
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 10 Апр 2021, 09:44
растенията изглежда, че си ги полял повече от колкото трябва. Малките не обичат много вода - почвата трябва да е влажна, а не мокра. Когато повдигнеш кофичката трябва да се усеща лека. Не поливай следващите 7 дни и трябва да започнат да се оправят.
Също така провери и температурата (не трябва да е над 28С)

Кофичките трябва да имат дупки на дъното за изтичане на водата.
Лампите, ще бъдат малко за тези растения.
Ами това имам възможност като осветление знам че не стига. Нз да ги вадя ли на терасата ама там нямам мн слънце да ги спася уфф с толкова любов ги сях...... Вентилатор често сега духа направих го 28 градуса не съм ги поливал от 3 4 дена мисля след 2 дано се събудят. Успех на всички. Не разбрах само защо тези двете по големите който се виждат на снимката си растат а малките не.... Кот тякоз може и да ми увяхне разсад за тази година.
kinla
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 7 times
Been thanked: 10 times

Привет банда. Ето , че след 6 години скитане пак се връщам в България и започвам първия си проект от 2015 насам. Радвам се да видя много стари муцуни тук от стария форум! Днес си намерих място 950 м. Над морска височина южно изложение , терена е след пожар. Почвения микс ще е ЧКЧ+Перлите+местна почва. Торовете ми домашарки като евентуално само батгуано за фосфор. Имам проблем, между 2010 и 2015 за сушилня ползвах изоставена плевня , сега се е разрушила и сушенето ми става голям проблем. В гората отпада (директна слънчева светлина разрушава канабоидите или пък не много?) Споделете вашия опит за Партизанско сушене също приемам и идеи. Благодаря!
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Тази година пак закъснява времето с тези студове , предната година разсада го правих на 20ти март , а по предната 5ти Март , а тази година още не съм го направил на прозореца... 🤔
Vvv
Градинар
Градинар

Искарах ги от бокса дано навън се оправят... Друго нз какво да направя...
Прикачени файлове
IMG_20210411_093424.jpg
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1519 times
Been thanked: 1272 times

Vvv написа: 11 Апр 2021, 09:36 Искарах ги от бокса дано навън се оправят... Друго нз какво да направя...
Пресади ги в по-лека почва и ги прибери на сянка за 3-4дена. :?
completely mad
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”