Последна актуализация: вторник, 9 февруари 2021 г.
Поради ограниченията и забраните наложени заради COVID включително Брекзит, пратките на Royal Mail пътуват с огромно закъснение.
От seedsman преустановяват изпращането на пратки до почти цял свят включително България.
https://personal.help.royalmail.com/app ... VBJTIxJTIx
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
ПРОБЛЕМ С ДОСТАВКИТЕ НА СЕМЕНА
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Със същия проблем съм и аз

-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Поздрави колеги! Още малко информация по темата.
Куриера в Бг е Ойрошпед, като преди да достигне България, пратката търпи дълъг маршрут през Европа понеже е на групажен принцип. По груби сметки, услугата няма да превиши две седмици, ще пиша пак, при успешно получаване.
Куриера в Бг е Ойрошпед, като преди да достигне България, пратката търпи дълъг маршрут през Европа понеже е на групажен принцип. По груби сметки, услугата няма да превиши две седмици, ще пиша пак, при успешно получаване.
- Myzg_1978
- Баш Градинар

- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 37 times
Здравейте преди седмица бяхме получили семената без никакъв проблем от SeedsMan, даже смятам че доста бързо дойдоха, доставиха ни с фирмата SkyNet
също да спомена че сме останали с добро впечетленше от UPS и доставките пристигат без никакъв проблем!
моята дружка се е зарибила и малко прекали с поръчките, не мога да кажа че има проблем с доставките и семената ги плаща с skrill и подобни онлайн портфейли, дето се ползват за депозити и тегления от онлайн казината, и реално е поръчала над 150 семки, със сигурност сме ползвали почти всички фирми за доставка но проблем и забавяне не сме имали! 
също да спомена че сме останали с добро впечетленше от UPS и доставките пристигат без никакъв проблем!
PEACE AND GANJA 
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
При мен по нова година ги чаках близо 30 дни с бг пощи дойдоха края на януари..когато попитах seedsman какво се случва казаха да изчакам 28раб дни и ако ги няма пак да пишаmravkatrevoman написа: ↑09 Фев 2021, 22:54Със същия проблем съм и азот 5-ти до днес никаква информация . Тия от скай нет нещо не ме кефиха предния път дойдоха за 10 дни по коледа и нова година... тогава не беше с тия скай нет . пак от Испания .
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Моите са пристигнали днес в София чакам утре или понеделник да ги получа най късно.BuTaMuH написа: ↑11 Фев 2021, 20:40При мен по нова година ги чаках близо 30 дни с бг пощи дойдоха края на януари..когато попитах seedsman какво се случва казаха да изчакам 28раб дни и ако ги няма пак да пишаmravkatrevoman написа: ↑09 Фев 2021, 22:54Със същия проблем съм и азот 5-ти до днес никаква информация . Тия от скай нет нещо не ме кефиха предния път дойдоха за 10 дни по коледа и нова година... тогава не беше с тия скай нет . пак от Испания .

- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Пичове в България крайният доставчик който се очаква да ми ги достави до вратата като съм поръчал пт seedsman,UPS ли трябва да е? Питам защото искам да зеънна на фирмата и да им кажа че ще ги взема от техен офис
.png)