Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

ПРОБЛЕМ С ДОСТАВКИТЕ НА СЕМЕНА

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Последна актуализация: вторник, 9 февруари 2021 г.

Поради ограниченията и забраните наложени заради COVID включително Брекзит, пратките на Royal Mail пътуват с огромно закъснение.
От seedsman преустановяват изпращането на пратки до почти цял свят включително България.

https://personal.help.royalmail.com/app ... VBJTIxJTIx
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 400 times
Been thanked: 305 times

SkyNet Worlwide Express. Изпратени са ми от Испания с посочения куриер. За момента явно Роял Мейл не са опция. Семената нe тръгват от UK или поне тези, които поръчах.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Harvester написа: 09 Фев 2021, 21:33 SkyNet Worlwide Express. Изпратени са ми от Испания с посочения куриер. За момента явно Роял Мейл не са опция. Семената нe тръгват от UK или поне тези, които поръчах.
Със същия проблем съм и аз :( от 5-ти до днес никаква информация . Тия от скай нет нещо не ме кефиха предния път дойдоха за 10 дни по коледа и нова година... тогава не беше с тия скай нет . пак от Испания .
:roll:
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 400 times
Been thanked: 305 times

Поздрави колеги! Още малко информация по темата.
Куриера в Бг е Ойрошпед, като преди да достигне България, пратката търпи дълъг маршрут през Европа понеже е на групажен принцип. По груби сметки, услугата няма да превиши две седмици, ще пиша пак, при успешно получаване.
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

И аз имам проблем с поръчка от seedsman ! Въвеждам данните от картата всичко както трябва и накрая 3Д кода който ми пращат на смс и накрая не ми плаща поръчката.
Прикачени файлове
Screenshot_20210210-142824_Chrome.jpg
Аватар
Myzg_1978
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 93 times
Been thanked: 37 times

Здравейте преди седмица бяхме получили семената без никакъв проблем от SeedsMan, даже смятам че доста бързо дойдоха, доставиха ни с фирмата SkyNet :passg:
също да спомена че сме останали с добро впечетленше от UPS и доставките пристигат без никакъв проблем! :stone: моята дружка се е зарибила и малко прекали с поръчките, не мога да кажа че има проблем с доставките и семената ги плаща с skrill и подобни онлайн портфейли, дето се ползват за депозити и тегления от онлайн казината, и реално е поръчала над 150 семки, със сигурност сме ползвали почти всички фирми за доставка но проблем и забавяне не сме имали! :stone:
Прикачени файлове
IMG-d2ae5152d27237dbea3b11b9750fa53a-V.jpg
20210205_141246.jpg
PEACE AND GANJA :stone:
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

mravkatrevoman написа: 09 Фев 2021, 22:54
Harvester написа: 09 Фев 2021, 21:33 SkyNet Worlwide Express. Изпратени са ми от Испания с посочения куриер. За момента явно Роял Мейл не са опция. Семената нe тръгват от UK или поне тези, които поръчах.
Със същия проблем съм и аз :( от 5-ти до днес никаква информация . Тия от скай нет нещо не ме кефиха предния път дойдоха за 10 дни по коледа и нова година... тогава не беше с тия скай нет . пак от Испания .
При мен по нова година ги чаках близо 30 дни с бг пощи дойдоха края на януари..когато попитах seedsman какво се случва казаха да изчакам 28раб дни и ако ги няма пак да пиша
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

BuTaMuH написа: 11 Фев 2021, 20:40
mravkatrevoman написа: 09 Фев 2021, 22:54
При мен по нова година ги чаках близо 30 дни с бг пощи дойдоха края на януари..когато попитах seedsman какво се случва казаха да изчакам 28раб дни и ако ги няма пак да пиша
Моите са пристигнали днес в София чакам утре или понеделник да ги получа най късно.
:roll:
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Пичове в България крайният доставчик който се очаква да ми ги достави до вратата като съм поръчал пт seedsman,UPS ли трябва да е? Питам защото искам да зеънна на фирмата и да им кажа че ще ги взема от техен офис
🍀
Mtod88
Градинар
Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 99 times

Аз поръчах от seedsman преди 10 дни и ми ги доставиха Sky net. Защо не опиташ да тракиец пратката през сайта на seedsman и ще видиш коя фирма ги доставя
Публикувай отговор