Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First Indoor Grow with Mars Hydro TS1000 Kit
-
Smokedout89
- Градинар

- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 50 times
Ами принципно 1л си го вземат без проблем, дори някой път малко повече... на 5л слагам малка чаена лъжичка меласа + 3мл калмаг и другото си е по схемата на био. Сложих вентилатора който е от кит-а последните 2 седмици, че е по тих, другия ме попиляваше от шум, и като цяло се вдигна влажността, преди беше 40-45, сега варира между 50-58 температурарата вечер като свети и работи отоплението е 25 някъде, като не работи лампа и отопление стига 20, няколко пъти съм виждал и да е на 19, но те май тея студени дни отминаха вече. Но най-странното ми е това, че разстението с по-наляти глави голяма част от листата са като тези на снимката кафевеят и имат петна, а другото с по-слабите кратунки е супер свежо, и има само тук там пожълтели листенца отдолу.
-
Smokedout89
- Градинар

Ами хубаво ще е, ама неще да пада по надолу... Еми преди да полея го правя разтвора и поливам, и на следващия ден останалото, знам, че може би не е много окей, ноо съм ограничен от времето напоследък...
-
Smokedout89
- Градинар

Здравейте от мен, едно ъпдейтче набързо. Едното малко му поорязах листата, че не можех да го гледам с тея петна, но като цяло сега мисля, че са по-добре, не че няма доста останали гадни... Имаха няколко поливания само с вода, но си вървят по плана на биобиз през повечето време, влагата пада до 42-45 като свети, но минава 50 на тъмно . Притеснявам се обаче от това, че няма да са готови по едно и също време, а мислех да ги суша в бокса..
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Влагата ти е добре... при мен през ноща е между 62-70%
А за тва че няма да са ти готови заедно е нормално.... ако наистина нямаш вариант отрежи ги като е готово първото разликата между тях не е голяма....
Браво яко са надули засили им меласата ако не си и продалжаваи да ги храниш
А за тва че няма да са ти готови заедно е нормално.... ако наистина нямаш вариант отрежи ги като е готово първото разликата между тях не е голяма....
Браво яко са надули засили им меласата ако не си и продалжаваи да ги храниш
-
Smokedout89
- Градинар

Ами май нямам друг адекватен вариант за съжаление... Ами слагам 2 чаени лъжички на 4л вода, не знам колко още може да я засиля? Иначе другата храна си върви, и температурата им е височка, сега беше 27 при тях, иначе в тъмното пада до 19-20. Много не ми се иска, като гледам колко повече е наляло едното, да го стопирам така кофти другото, ама ако не измисля нещо ножа ще играе едновременно 
-
4yk4y
- Градинар

2чаени лъжици меласа на 4л е добре...
Те имат още да надуват... А температурата ако се спира на 27 или 27 и малко не се притеснявай мно мно вентилацията да бучи здраво денем и нощем вода+храна... също да знаеш че към края ще намалят дебита на вода ако вече не са....
Те имат още да надуват... А температурата ако се спира на 27 или 27 и малко не се притеснявай мно мно вентилацията да бучи здраво денем и нощем вода+храна... също да знаеш че към края ще намалят дебита на вода ако вече не са....
-
Smokedout89
- Градинар

Ами да, не вдига повече от това или то ш е за кратко, иначе да усеща се, че не смучат толкова вода, има дни в които в които не ги поливам дори. Да бичи си вентилацията, за следващия път даже още един обдухващ ще взема, обаче ще се гледа само едно фотопериодично. Иначе един приятел ме посъветва, да резна първо 2те царици като са готиви и да смъкна после лампата на долу още известно време да поналеят и по-малките глави от долу. Дали е удачна тая идея? Аз принципно мисля директно цели да ги обръщам, но имаше някаква логика като ми обеснява човека и се замислих 
-
4yk4y
- Градинар

Аз не съм го практикувал това с брането на етапи единственото което си мисля е че... трябва да ги резнеш без да им спираш храната и после да чакаш да се възстановят от стреса и пак да почнат да надуват сигорно за тия който знаят как се прави ще има ефект но при теб с тия автомати не съм много сигурен дали ще си заслужава... все пак ако решиш да го пробваш помоли тука за мнение от някои който го е практикувал как точно се прави 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами пробвай, или долните ще надебелеят още малко или няма да има разлика. Но няма какво толкова да навреди....
Аз го правя понякога навън, когато има видима разлика между най долните и най горните глави, но тук не виждам да са назад долните от горните, еднакво вървят май? .Все пак не пречи, но трябва да мине поне още седмица, даже повече да седят долните за да надуят евентуално. Навън ги оставям още две...... Иначе като махнеш ракетите ще стане готино килимче!
Аз го правя понякога навън, когато има видима разлика между най долните и най горните глави, но тук не виждам да са назад долните от горните, еднакво вървят май? .Все пак не пречи, но трябва да мине поне още седмица, даже повече да седят долните за да надуят евентуално. Навън ги оставям още две...... Иначе като махнеш ракетите ще стане готино килимче!
.png)