Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

First Indoor Grow with Mars Hydro TS1000 Kit

Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Smokedout89 написа: 11 Яну 2021, 19:24 Ясно, ще оставям вентилацията постоянно и повечко вода, а за оцета до колкото съм чувал не влияе, само променя ph-то ама... а тая меласа как точно се използва, и не е ли късно вече, че ми е мътно ?
Бате за поливката не ме разбра да не ги направиш водолази те може и да нямат нужда от повече водаа ....а да ги поливаш обилно и после тря да има период на засушаване мин 2-3 дни с 20л почва може и повече да изкарат намери си ориентир кога са за поливка тва е мно важно.... някои повдигат саксиите и според тежестта като е олекнала (работи) аз примерно си познавам средата и според %влага знам кога са за поливка намери твоя ориентир....
Smokedout89
Градинар
Градинар
Has thanked: 23 times
Been thanked: 50 times

Е не, няма естествено, а и те саксиите не са на макс, когато съм поливал повече от това което им давам по принцип веднага протичат отдолу, така че не мисля, че са останали жадни. А относно меласата, тя към водата ли се добавя пак, и окей ли е вече на такъв късен етап да почна да я добавям ?
4yk4y
Градинар
Градинар

Меласата ще пасне с твоите торове идеално аз я давам като повечето тук една супена лъжица на 5л като първо я разтварям в половин чашка топла( не вряла)вода заедно с останалите торове всяка поливка...
А за тва че е протекло от доло не е мно точен показател пак е относително примерно при мен 40л почва поема почти 5л без да потече....Тва е малко трудно отначало докато хванеш тънкия момент с поливането но е важно!
Smokedout89
Градинар
Градинар

Благодаря ви за инфото, ще последвам съветите и ще добавя и меласата към храната, и определено вентилаторите повече няма да се спират.
4yk4y
Градинар
Градинар

Колега забравих да спомена че ще ти трябва кал/маг препарат ще е хубаво ако е и с желязо....
Smokedout89
Градинар
Градинар

Здравейте отново :) Поливам последната повече от седмица с меласа и калмаг отново на биобиз и по 1л или малко повече на ден вода, като се ориентирам по тежеста на саксиите както ме посъветвахте. Общо взето мисля, че са по-добре нещата от последните снимки, но както се вижда има доста листа с петна и точици по тях, и отдолу също си има жълти листа и такива които само по краищата са пожълтели, и по-светло зелени които отново са предимно отдолу.
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Уау, мен ми изглежда супер от тук!
kambera
Градинар
Градинар
Has thanked: 183 times
Been thanked: 116 times

Страхотни са!
Smokedout89
Градинар
Градинар

Пак съм аз :D Радвам се, че смятате, че цветенцата изглеждат добре, но опитах с по близка снимка да ви покажа, това което мен ме притеснява... По странното за мен е, че само цветето което е наляло по-хубави глави за сега е с такива листа и то доста, а другото няма такива проблеми.
Прикачени файлове
foto_no_exif.jpg
4yk4y
Градинар
Градинар

Здравей значи и на мен както на колегите ми изглеждат добре даже са УАУ ....
Така от снимка трудно може да се предположи... аз не съм ползвал биобиз но от колегите каквото знам са малко слабички и според мен ги засили леко но леко да видиш как ще им се отрази давай им торовете +меласата със всяка поливка...
Също трябва да даваш по подробно инфо и по разбираемо примерно температура влага последните две поливки какво си давал за колко са го изпили и тн колкото повече инфо дадеш олесняваш колегите и ще получиш по точно и адекватно мнение :)
Но като цяло са добре ако успееш още малко така да ги задържиш ще има каски :D
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”