Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Хе-хееее, всички ли четем една книга? Много ми помага.

completely mad
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Охоо колеги и аз съм я чел тази книга цялата и то не веднъж,гледал съм я за всичко каквото ме е интересувало,кофтито е ,че от публикацията и до сега мина голям период от време,откриха се нови и нови неща,торовите ,формули,добавки се измениха много неща се промениха.най добре човек да прочете и някоя американо книжка:) за отглеждане на любимата ни билка,някоя от последните 5-10 години макс,има електронни варианти има преводачи има всичко само човек желание да има.Аз пък колкото и книжки да съм разгледал един не препоръча торене с амонячни или амидни форми на азота и какви ли не още има..всички само нитратния азот само препоръчват какво е това нещо е колеги? едните хора викат бягаи от нитратите,другите пишат само с туй си зобай растението от другите няма толкова смисъл...сега се замислям в тези био торове каква е гаранцията,че производителя не е шибнал малко нитратен азот вътре да му изтреля растението временно и да си каже човек леле този био тор прави чудеса бе..както и да е
исках да кажа общо взето че информацията за период от 15 години се е изменила и сменила като с това изказване неискам да обидя никой колега!
- ganjalove
- Градинар

Ветрушка, ако ти покажа формулата на biocanna vega,която само тя ти липсва от цялата био програма на канна(знаеш тази формула им е за цялата вегетация и добавка розитоник и боост ако искаш,нямат друго това им е основата за целия grow period ,ако ти кажа нпк-то ще ми се измееш човек,ще кажеш това не може да бъде и не е вeрно:)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Знам какво им е NPK-то, те са пригодени за тази почва на снимката и са си добавили каквото трябва в нея. С техните торове винаги трябва да добавям Bad guano допълнително, защото е малко фосфора в бутилката, а почвата не ми е тяхна.ganjalove написа: ↑21 Яну 2021, 20:47Ветрушка, ако ти покажа формулата на biocanna vega,която само тя ти липсва от цялата био програма на канна(знаеш тази формула им е за цялата вегетация и добавка розитоник и боост ако искаш,нямат друго това им е основата за целия grow period ,ако ти кажа нпк-то ще ми се измееш човек,ще кажеш това не може да бъде и не е вeрно:)
Bio bizz също са си сметнали Grow-a за техните почви, затова и дозировката при Light Mix и All Mix е различна.
Аз искам да кажа, ако не се ползват готови продукти, а си набавяш всичко от торовете. На канабиса във вегетация му трябва най- много азот, а после останалите, не че не са необходими и те. А как ще се набави няма значение, дали е в почвата в бутилката или и в двете
- ganjalove
- Градинар

Прав си найстина така си ги правят формулите най вече с тяхните миксове,но са правени да дават ефект и без да ползваш тяхните миксове,има разлики в сътношението в нпк на всяка фирма,но не а в големи граници и всички са въртят около едни стоиности:) Извинявай братле ,но азота не си прав,както и да смяташ всичко,всички добавки които наслагваш и почви които ползваш,дърпаш чертата накрая и калия излиза в двоина доза и не те шигувам..айде 50% да кажа да не бъда много нагъл:) но калия е повече,не азота както и да го смяташ:)Vetrushka написа: ↑21 Яну 2021, 22:53Знам какво им е NPK-то, те са пригодени за тази почва на снимката и са си добавили каквото трябва в нея. С техните торове винаги трябва да добавям Bad guano допълнително, защото е малко фосфора в бутилката, а почвата не ми е тяхна.ganjalove написа: ↑21 Яну 2021, 20:47Ветрушка, ако ти покажа формулата на biocanna vega,която само тя ти липсва от цялата био програма на канна(знаеш тази формула им е за цялата вегетация и добавка розитоник и боост ако искаш,нямат друго това им е основата за целия grow period ,ако ти кажа нпк-то ще ми се измееш човек,ще кажеш това не може да бъде и не е вeрно:)
Bio bizz също са си сметнали Grow-a за техните почви, затова и дозировката при Light Mix и All Mix е различна.
Аз искам да кажа, ако не се ползват готови продукти, а си набавяш всичко от торовете. На канабиса във вегетация му трябва най- много азот, а после останалите, не че не са необходими и те. А как ще се набави няма значение, дали е в почвата в бутилката или и в двете![]()
bio-terra-plus-canna-50-l.jpg
- ganjalove
- Градинар

ето основната нпк формула за цъфтеж за хидропоника на адвансет нутришън като включва азот,фосфор,калий,калции и магнезии,сяра,микроелементи,фулвична киселина,хуминова киселина,целия набор аминокиселини...може би пропукам нещо но за сега е дотатъчно:) и НПК-то 5-4-8
от съдаржанието на азота 80% от него е в нитратната форма,около 15% urea nitrogen,това не го знам,май е от рода на карбамид или амиден азот нещо от рода и 5% амонячен... и за капак на всички тези екстри ПХ-то автоматично се регулира на 5.8-5.9 като се използва вода с ПХ от 4 до 8...егати маниаците е колеги тези адвансет нут....това всичко са го сложили в 2 бутилки блуум А и Б
за мене по големи маниаци от тези няма
това им е основния тор за цъфтеж тази нпк формула, да не говоря колко още добавки имат
ще ми се счупят пръстите да чукам на компютъра ако трябва да изброявам цялата им гама продукти 
от съдаржанието на азота 80% от него е в нитратната форма,около 15% urea nitrogen,това не го знам,май е от рода на карбамид или амиден азот нещо от рода и 5% амонячен... и за капак на всички тези екстри ПХ-то автоматично се регулира на 5.8-5.9 като се използва вода с ПХ от 4 до 8...егати маниаците е колеги тези адвансет нут....това всичко са го сложили в 2 бутилки блуум А и Б
- ganjalove
- Градинар

renesanz съвсъм малко човек ти е по ниско пх-то,това се води хубаво пх дори и за почва,торфовете така ги нагласят точно това пх да подържат...ако искаш да дигнеш с някои десета пх-то за био отглеждане може да ползваш чкч, то е с с пх над 7,общо взето пф-то на чкч-то него пишат да не се плашат хората
има чкч-та с 9 и повече ПХ
..та ако си направиш такъв нормален разтвор от чкч ще дигнеш с някои десета ПХ-то и ще ги награниш с калии калции и магнезии,спомня ли си някой чичко трвичко
Dont panic..its organic
.png)