Все още няма признаци да започва цъфтеж и леко се притеснявам хаах. Държа нивото на китките все още под 20 см. от земята. Това едното малкото като предобрено ми изглежда - вие ще кажете.?
Ето как главното стебло го плъзнах вече по мрежата да върви

Таман се канят да цъфтят, за това са сменили цвета. Добре вървят. Може калций и магнезий да приготвиш заради лампата, но за момента ми изглеждат добре. Как е влагата?renesanz написа: ↑04 Дек 2020, 13:37 Ден 34 от показване .
Все още няма признаци да започва цъфтеж и леко се притеснявам хаах. Държа нивото на китките все още под 20 см. от земята. Това едното малкото като предобрено ми изглежда - вие ще кажете.?
DSC_0515.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
DSC_0519.jpg
![]()

Нямам вкарващ вентилатор ,но турбиният ( изкарващият ) вентилатор прави доволно вакум през входящият отвор .
Май се казваше пасивна система по този начин ?? Едното са му много странни листата още от началото. Доколкото разбрах от това което четях може и да съм го предобрил с азот въпреки ,че им давам на половината от препоръките по таблицата на биобиз.Crazy Train написа:Таман се канят да цъфтят, за това са сменили цвета. Добре вървят. Може калций и магнезий да приготвиш заради лампата, но за момента ми изглеждат добре. Как е влагата?renesanz написа: ↑04 Дек 2020, 13:37 Ден 34 от показване .
DSC_0515.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
DSC_0519.jpg
![]()

Преторяване няма в момента, светло зеления свят е защото се развиват много бързо и отнема малко време всички листа да си сменят света от хлорофила.renesanz написа: ↑04 Дек 2020, 13:37 Ден 34 от показване .
Ето как главното стебло го плъзнах вече по мрежата да върви![]()

Sofia Cannabis написа: ↑04 Дек 2020, 19:06Преторяване няма в момента, светло зеления свят е защото се развиват много бързо и отнема малко време всички листа да си сменят света от хлорофила.renesanz написа: ↑04 Дек 2020, 13:37 Ден 34 от показване .
Ето как главното стебло го плъзнах вече по мрежата да върви![]()
На едната снимка на по-голямото растения се вижда нещо бяло от дясната страна на по-голямото листо. Това от снимката ли е или имаш нещо на листото? Прилича на РМ (powdery mildew).
.