Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Хладилник за първи indoor / purple punch auto 2 бр. мнени, критики и ПОМОЩ !

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар
Has thanked: 292 times
Been thanked: 359 times

Ден 34 от показване .
Все още няма признаци да започва цъфтеж и леко се притеснявам хаах. Държа нивото на китките все още под 20 см. от земята. Това едното малкото като предобрено ми изглежда - вие ще кажете.?
Ето как главното стебло го плъзнах вече по мрежата да върви :)
DSC_0515.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
DSC_0519.jpg
:passj:
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Имаш ли вентилатор който да вкарва свеж въздух в бокса ? И на двете китки новите листа са някак странни, бъгави.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

renesanz написа: 04 Дек 2020, 13:37 Ден 34 от показване .
Все още няма признаци да започва цъфтеж и леко се притеснявам хаах. Държа нивото на китките все още под 20 см. от земята. Това едното малкото като предобрено ми изглежда - вие ще кажете.?
DSC_0515.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
DSC_0519.jpg
Таман се канят да цъфтят, за това са сменили цвета. Добре вървят. Може калций и магнезий да приготвиш заради лампата, но за момента ми изглеждат добре. Как е влагата?
completely mad
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

xploder написа: 04 Дек 2020, 16:08 Имаш ли вентилатор който да вкарва свеж въздух в бокса ? И на двете китки новите листа са някак странни, бъгави.
Нямам вкарващ вентилатор ,но турбиният ( изкарващият ) вентилатор прави доволно вакум през входящият отвор . :passg: Май се казваше пасивна система по този начин ?? Едното са му много странни листата още от началото. Доколкото разбрах от това което четях може и да съм го предобрил с азот въпреки ,че им давам на половината от препоръките по таблицата на биобиз.
Crazy Train написа:
DSC_0515.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0516.jpg
DSC_0519.jpg
Таман се канят да цъфтят, за това са сменили цвета. Добре вървят. Може калций и магнезий да приготвиш заради лампата, но за момента ми изглеждат добре. Как е влагата?

Влагата е 40-45 .Давам им магнези и калций по 0.5 мл. на литар при последните 3 поливания. ДА продължавам ли така с тях ???
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Преторяване няма в момента, светло зеления свят е защото се развиват много бързо и отнема малко време всички листа да си сменят света от хлорофила.

На едната снимка на по-голямото растения се вижда нещо бяло от дясната страна на по-голямото листо. Това от снимката ли е или имаш нещо на листото? Прилича на РМ (powdery mildew).
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 04 Дек 2020, 19:06
Преторяване няма в момента, светло зеления свят е защото се развиват много бързо и отнема малко време всички листа да си сменят света от хлорофила.

На едната снимка на по-голямото растения се вижда нещо бяло от дясната страна на по-голямото листо. Това от снимката ли е или имаш нещо на листото? Прилича на РМ (powdery mildew).

Това където белее е от светкавицата се е получило. На това по-малкото листата на върха и най вече новите листа са некакви набръчкани, изтанели , релефни, и свити като орлови нокти, също така са много тъмно зелени и лъскави ( аз за тях имах предвид ,че смятам че съм ги предобрил с азота ). Другото според мен е добре -расте си със секи ден ,пък знам ли :roll: .
Според вас колко е максималната височина на поято мога да ги допусна за да нямам големи проблеми????
Много се радвам ,че се включвате приятели :passj:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Азота ти е точно на ръба но не е притеснително защото от нещата които пишеш го контролираш.

Това набръчкване е от подготовката за цъфтеж както ти е казал Crazy Train и също като гледам големите листа на това същото растение - топлината от силата на лампата (hot spot) му идва малко повече, но не е притеснително. А и няма много какво да се направи в твоята ситуация.

Като цяло изглеждат много добре и не бих се притеснявал.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Да се еб..... у главата проста. Направо му е.... мамата на едното. Топирах го без да искам :D
Нема си късмет това от кога се роди. Идва ми направо да му приключим мъките :passg:
DSC_0514 (1).jpg
Аватар
renesanz
Градинар
Градинар

Привет банда :passj:
Да се похваля най-после тръгнаха да цъфтят на 37 ден ( само едното де ) . Тук таме се показва по някои пестил :weed: .
Вече минавам 20 см. от почвата и се запитах каква ли е температурата на това разстояние от лампата. Дойде ми и идеята да замерия температурата и влажността през 10 см. между лампата и китките. И така на 10 см. под лампата 28.3 градуса и 35% влажност. На 20 см. под лампата температурата е 26.2 градуса и 41 % влажност . На 30 см под лампата е 25 градуса и 45% влажноста. В момента съм на 30 см. под лампата.
Казвам ви ги всички тези работи за да имате по-ясна представа ,какво се случва и за да поискам съвет какво да правя. Смятам да не ги спирам повече ( то и нямам много възможности освен да ги дръпна с по едно въженце като се понадигнат ). Знам ,че фактор за изгарянето е температурата + интензитета на светлината взети заедно. След като на 10 см. от лампата е 28 градуса ,ще мога ли да си позволя да отидат до тази височина????? Не е ли добре да са по близко ( повече лумени получавата - може и глупости да говоря ) стига температурата да е в рамките на позволеното. Доколкото знам 28 градуса горната допустима граница ??????
Ето и как замерих температурата на различните нива :D
DSC_0516.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0521.jpg
ikonomec
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 3 times

Човече, следя проекта ти с голям интерес. Я кажи кво е дереджето с миризмата?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”