Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
индор 2020 lemon skunk fem
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Супер са! Много добре се справяш. Виждаш ли, че си заслужава да се погрижиш за почвата?
Недей да снимаш растенията в тъмният период. В тъмният период докато е изгасена лампата е хубаво да не допускаш влизането на светлина, защото може да обърка или изхерми растенията.
П.П. Можеш да опиташ някой път да си направиш клонинги. (да си вкорениш клонче от същият сорт)
viewtopic.php?f=3&t=162
viewtopic.php?f=9&t=9&p=28&hilit=%D0%BA ... %D0%B8#p28
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
Благодаря firstcitizen, снимах ги точно след като изгасна светлината, за да ги огледате по добре, знам че забелязвате предстоящи проблеми по от далеч.
Клониги си бях мислил да се пробвам даже си взех и кутия за клонинги и някакав прахообразен вкоренител, кога най късно могат да се вземат клонинги в напреднъл цъфтеж възможно ли е, примерно 15 дена преди да ги обера.
На едното му приложих малко lst, че нещо почнах да скучая
Клониги си бях мислил да се пробвам даже си взех и кутия за клонинги и някакав прахообразен вкоренител, кога най късно могат да се вземат клонинги в напреднъл цъфтеж възможно ли е, примерно 15 дена преди да ги обера.
На едното му приложих малко lst, че нещо почнах да скучая
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Клонингите се взимат, най добре преди фазата на цъфтеж. На последния Indoor, бях взел, след обръщането на 12/12 и им отне повече време за да се адаптират. В началото изкарваха листа с неправилна форма, а на някой листата правеха 2-3-6 лъча. След това си започнаха с нормалния растеж, но се забавиха с поне 2 седмици. Ако сорта, който искаш да клонираш си заслужава, можеш да пробваш и в цъфтеж.
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
Ден 24. Поляти преди 2 дни с по 1.500л вода, и 1мл на литър био гров, 1 мл на литър алгамик, поливката мина добре не виждам признаци за преполиване бяха изминали 9 дни от предходната поливка.
От днес минават на 12 12.
Ичистих най долните разклонения и ще пробвам да ги вкореня изглеждат свежи за сега.
От днес минават на 12 12.
Ичистих най долните разклонения и ще пробвам да ги вкореня изглеждат свежи за сега.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Почнаха да си преачат ,но на тази светлина жълто оранжева нищо не се вижда
така колегите 'старите кучета' няма как да ти помогнат и да видят проблемите от рано и да ти кажат нещо да промениш.Без лоши чуства,просто нищо не се вижда как им е здравето.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
А може би няма нужда от помощ
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Аз не знам Ина може да е старо куче и той
извинявам се,но все пак като прави снимки е хубаво да ги прави на естествена или бяла чиста светлина.аз наистина нищо не мога да видя така.
.png)