Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

LED - MARS HYDRO TS 3000 Дневник (SPONSORED)

Семена марихуана
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 838 times

Ден 21-22. 3ти ден 12/12 показаха пола - тръгват скоро и пистилите. Идва момента(вече се случи) да ги изкъртя от ядене (по мой стандарт) за първи път. Абсолютно пълноценно меню им е добавено под формата на чай,разтвор и добавена почва.
Ден 21-22. 3ти ден 12/12 показаха пола - тръгват скоро и пистилите. Идва момента(вече се случи) да ги изкъртя от ядене (по мой стандарт) за първи път. Абсолютно пълноценно меню им е добавено под формата на чай,разтвор и добавена почва.
Ден 23-24  681гр листна маса хвана пътя към компоста
Ден 23-24 681гр листна маса хвана пътя към компоста
Частично катана
Частично катана
Изцяло катана
Изцяло катана
Изравнени , подредени ,накълцани , набити , нахранени и показали пол и пистили- 56 дни до края
Изравнени , подредени ,накълцани , набити , нахранени и показали пол и пистили- 56 дни до края
От тук нататък всичко зависи от лампата -другото е тествано достатъчно.
Изтрих тука един абзац - ще го формулирам по нататък може би..
Ще се видим пак на средата на 8те седмици за равносметка на стреча.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Трябваше да споделя малко грешки мои - та за това един кратък пост.
Ден 30. Ден 25.26,27и отчасти 28 - за мен бяха загуба на време - китките не мръднаха нито един сантиметър даже взеха да реагират не добре и видях неща за първи път (не положителни). Но най дразнещата част беше липсата на жизнения стреч , с който съм свикнал и очаквах. 0 ... Вината беше естесвенно моя. Вдигнах лампата с цели 30 см над препоръчителното за под 48 часа имах резултат - даже се усмихах. До тук се обвинявам в неправилна дистанция на лампата и просто много китки(върхове ) набухах. Нищо сега и свиквам и успявам да се нагодя - но съм 50/50 .
Директно махнах няколко върха от китка без да се замисля.
Директно махнах няколко върха от китка без да се замисля.
Растежа за последните по малко от 48 часа е съществен - 5-10 см стреч и заякнаха  доста върховете. Но за жалост това се отразява на часта от китките 30 см надоло от добре огрятата част - и там стреч ама не от хубавия.
Растежа за последните по малко от 48 часа е съществен - 5-10 см стреч и заякнаха доста върховете. Но за жалост това се отразява на часта от китките 30 см надоло от добре огрятата част - и там стреч ама не от хубавия.
Не знам как снимам - ама определено не ставам - това са 6 от 9те китки а аз исках точно останалите 3 да се видят... Там имах странни проблеми. От 9те китки 8те са доста добре (без странното) 9тата е абсолютен запъртък спрямо останалите ама си е красиво малко храстче и го оставих да се мъчи.
Не знам как снимам - ама определено не ставам - това са 6 от 9те китки а аз исках точно останалите 3 да се видят... Там имах странни проблеми. От 9те китки 8те са доста добре (без странното) 9тата е абсолютен запъртък спрямо останалите ама си е красиво малко храстче и го оставих да се мъчи.
Отново си давам 56 дни до края(може би малко по-малко). Поне уроците ще ми останат за следващия? път.
Успех на всички. Ще пиша пак, когато има за какво.

ПП Сложил съм катаната на стойка до тях - да си я гледат и да си знаят .

ПП2 долу горе за мащаба. Китките са 50- 55 см над почвата. Запъртъка съм го сложил на 4 буркана омния да е на нивото на другите.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

След последните перипетии със забавянето стигнах до извода ,че възможните причини са 2 - дистанцията и стреса от моите намеси.
Последните 2 дни отхвърлих стреса като причина - ощавих ги и ги набухах яко ( "супер сойл-а" ми издържа 5 седмици с минимални намеси - трябва доста големи съдове/дупки за такова начинание). Освен с поливката им оправих и най-горния слой - и там сложих доста сила та очаквам да видя леко преяждане ама ще го оправят те . Писна ми да настройвам лампата -я я вдигна точат се (особенно най-долната 1/5та от китката) я я смъкна спират.. Ама то не остана много много да стречват та скоро ще я позиционирам най-накрая.
Поредното (може би предпоследното) кастрене.
Поредното (може би предпоследното) кастрене.
Изравнени до колкото е възможно - някои са повдигнати с 3 пръста от земята. Вижда се как изглеждат саксиите след допълване(вътрешните 3)  и преди допълване (външните 3)
Изравнени до колкото е възможно - някои са повдигнати с 3 пръста от земята. Вижда се как изглеждат саксиите след допълване(вътрешните 3) и преди допълване (външните 3)
Една от малкото неразфокусирани снимки
Една от малкото неразфокусирани снимки
Друга снимка дето долу горе се виждат след обслужването(никакъв стрес директно изправиха листата и напред все едно не съм ги пипнал)
Друга снимка дето долу горе се виждат след обслужването(никакъв стрес директно изправиха листата и напред все едно не съм ги пипнал)
7 са китките, които има смисъл да са под лампата - сърце не ми дава да ги прасна останалите 2 (едната не е лоша) ама ми и писна да заемат мястото (особенно запъртъка - вече го повдигам доста изобщо за да се вижда) . Та не знам с колко ще завърша може и да им намалее бройката ако прещракам. Дойде момента и да пият значително повече от преди само 10 дни.
5 седмици изтекоха. Вече почна 6та. Реално са на около 10(+ - 1) дни цъфтеж като отразя и дните, в които ги посрпях.
7 седмици до края долу горе(може би малко по-малко) е освен ако не сдухам нещо аз.
Аватар
green
Кактус
Кактус
Has thanked: 64 times
Been thanked: 146 times

Гората не се виждаше от дърветата ;)
Успех на всички! :roll:
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

green написа: 22 Окт 2020, 21:50 Гората не се виждаше от дърветата ;)
На някои им идва даже рядка горицата.. кхх кхх той си знае ама и до някъде си е прав. Тука трябва да видя ще опече ли главите както ми се иска после ще правим инжинерни намеси с цел топола до топола.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Един ъпдейт набързо.45ти ден от семка.
Едно пощене още имаше - все едно не съм ги пипнал тоя път подходих по-милостиво. Все още няма светлина от къде да пробие да стигне до пода така ,че се ядва.
Едно пощене още имаше - все едно не съм ги пипнал тоя път подходих по-милостиво. Все още няма светлина от къде да пробие да стигне до пода така ,че се ядва.
Стартира 45ти светъл период. 20+-2 дни в цъфтеж(12/12) като отчитам и грешките ми.
Стартира 45ти светъл период. 20+-2 дни в цъфтеж(12/12) като отчитам и грешките ми.
Влагата почти влиза в нормални граници, но съм на ръба на възможните опции - всичко направих да я смъкна от 75%+(на 60% +- 1-2)
Изобщо не мога да си представя как ще ги закрепя да не изпопадат - ще мисля някакви самоделни решения - особенно клонките в долната част на растението не ги виждам да седят прави без помощ от моя страна. Хранене след седмица две - в момента смятам са добре - има едно да жълтее леко ама то винаги има. Ще ги наблюдавам , но няма да ги храня. Лампата искам не искам е на 25-30 см от тях - за да отдалеча ще трябва да си направя нови закачки, но нямат проблем в момента та няма да я пипам за сега.
Обдухвам ги яко.
ПП Листата гореее!
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

28 дни(4 седмици) 12/12 плюс минус там .. 52-53от семка .
Запъртъчката все пак леко се размърда и дори леко извън фокуса на лампата ще напъва за резултати. Така съм нагласил лампата, че осветявам 2/3 до 3/4ти от палатката силно(нямам как да я вдигна по-нагоре в момента да се разсее на повече) и 1/4 до 1/3та по -слабо там са ,3те които оставих по милост.
Повдигната е 40см от пода за да е поне донякъде равна на другите и да хваща някаква светлина
Повдигната е 40см от пода за да е поне донякъде равна на другите и да хваща някаква светлина
Тука се пада най-в дясно на снимката
Тука се пада най-в дясно на снимката
Постоянен средносилен до силен вятър ги бие директно и на нивото на върховете, и циркулиращ на нивото на почвата клоните най -отдолу. Ветровито им е , влагата е над допустимото , има преяло , гладно ,изгорено, издължено , обрулено и се натрупаха много грешки вече..
Аватар
green
Кактус
Кактус
Has thanked: 64 times
Been thanked: 146 times

Има бамбаруги и много хубави цветя , те това има ;). Палец нагоре нинджа :weed:
Успех на всички! :roll:
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Бях подготвил снимки по дати в папки. И затрих папките. Имам снимки ограничен брой дори са на фокус ама за датите ще съм несигурен. Та ето ги 3-4 преди някакво време.
Отдолу на едно от най-бързите ама е същото и при другите долу горе общото положение
Отдолу на едно от най-бързите ама е същото и при другите долу горе общото положение
По към средата, но пак отдолу  добиха твърдост и плътност в последствие доста, но което не е пряко огряно не се наду особено. Вода меласа и няколко чая основно вода.
По към средата, но пак отдолу добиха твърдост и плътност в последствие доста, но което не е пряко огряно не се наду особено. Вода меласа и няколко чая основно вода.
Отгоре други по- отдавна
Отгоре други по- отдавна
4 от 7 курабийки ги бъркам ако съм ги бутал като от клонинг са  2 са по недъгави и леко различни а едната е абсолютно различно растение 1 педя по-високо с големи дълги пистили и цели коали но без месо в тях - закъснява..
4 от 7 курабийки ги бъркам ако съм ги бутал като от клонинг са 2 са по недъгави и леко различни а едната е абсолютно различно растение 1 педя по-високо с големи дълги пистили и цели коали но без месо в тях - закъснява..
2 от растенията ще станат по-бавно и то с не малко. Почти съм убеден ,че е подарък от сативестата част от гените ма знам ли. Сега ще отделя снимки от самото начало на декември.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”