Ако всеки можеше просто ей така да си прави семена със стабилни (до колкото е възможно) гени то сайтовете за семена щяха да фалират.
Това не е като да вземеш семка от домат и да излезе пак хубав домат тук нещата стоят малко по-различно.
И пак ще го напиша: Намерени семена в растенията или в купен/подарен/намерен коз не се използват. Семка от феминизирано растение ще се изроди и ще излезе херми с мъжки и женски белези, като ще се опраши само и нищо няма да стане от него, а семка от автоматик е още по-зле.
Ако толкова ти е мерак да си правиш семена си купи регулар семена със стабилна генетика и ясно минал (да му знаеш родителите). трябва ти едно мъжко и едно женско растение и с голям късмет и много четене и знание след 3 години, ще имаш семена, които да можеш да си садиш.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Голям дъжд баси мамата..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Когато беряха душа не валя, а сега когато искам да няма мухъл вали.
Последно промяна от FikiStoraro на 08 Окт 2020, 17:14, променено общо 1 път.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Кво да ти кажа, не мога да заспивам така. Мега насран съм заради това даже не искам да споменавам думата с М завърваща на ЪЛ
Най много ме дразни, че вали и не спирааа. Да се беше изляло на веднъж и да спре, а то с часове.. Още повече ме е яд, че са готови просто изчаквах някой ден още.
Пускам влагоабсорбатора и изкарващия вент и мокри, сухи прибирам..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Още снимки от уикенда. Другия път ще ви пратя снимки през микроскоп, за да си дам сметка за края на сезона.
Последно промяна от FikiStoraro на 09 Окт 2020, 12:01, променено общо 2 пъти.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Вероятно е проблем, ако "проветрението" идва отвън.
Съветвам да се затваря всичко когато вали защото влагата ще се вдигне до небесата очевидно..
Ако навън е хубаво време с ниска влажност не е проблем да се отвори.
Най-удачния вариянт е изкарващ вент и влагоабсорбатор и евентуално някок циркулиращ вент, но да не е насочен към цветята, а обърнат към стената. Просто да движи въздуха.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Знам братле ама нямам условия за такова сушене смисъл няма как у нас да суша и съм ги сложил в на баба ми старата къща има една постройка като склад от дървени материали а отвън е облечена с платнище и има лек отвор отстрани и между гредите и покрива има разтояние 4 пръста и ме самнява да не го е намокрило дъжда защото е близо до стената ще има ли проблем ако се е намокрило?.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Окт 2020, 15:23Вероятно е проблем, ако "проветрението" идва отвън.
Съветвам да се затваря всичко когато вали защото влагата ще се вдигне до небесата очевидно..
Най-удачния вариянт е изкарващ вент и влагоабсорбатор и евентуално някок циркулиращ вент, но да не е насочен към цветята, а обърнат към стената. Просто да движи въздуха.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Criminal написа: ↑09 Окт 2020, 15:35Знам братле ама нямам условия за такова сушене смисъл няма как у нас да суша и съм ги сложил в на баба ми старата къща има една постройка като склад от дървени материали а отвън е облечена с платнище и има лек отвор отстрани и между гредите и покрива има разтояние 4 пръста и ме самнява да не го е намокрило дъжда защото е близо до стената ще има ли проблем ако се е намокрило?.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Окт 2020, 15:23Вероятно е проблем, ако "проветрението" идва отвън.
Ами божа работа според мен, може да е критично, може и да не е.
Както бавното сушене е хубаво, ако се превърне в по-дълго от нормалното няма да е добре предполагам. Това са предположения защото при мен все се случва, че изсъхва доста бързо и тва е другата крайност, че крайния продукт става пак зле.
Има досъа хора тук които оставят реколтата директно в гората така, че може и да не е проблем щом нямаш друга алтернатива..
Виж ги намести така, че да не капе вода върху тях най-добре.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Ами след малко мисля да отскоча до там да видя дали е валяло вътре ако е валяло до къде е мокро (дано не е валяло де) и ако нещо ще го преместя!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Окт 2020, 15:50Criminal написа: ↑09 Окт 2020, 15:35Знам братле ама нямам условия за такова сушене смисъл няма как у нас да суша и съм ги сложил в на баба ми старата къща има една постройка като склад от дървени материали а отвън е облечена с платнище и има лек отвор отстрани и между гредите и покрива има разтояние 4 пръста и ме самнява да не го е намокрило дъжда защото е близо до стената ще има ли проблем ако се е намокрило?.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Окт 2020, 15:23
Вероятно е проблем, ако "проветрението" идва отвън.
Ами божа работа според мен, може да е критично, може и да не е.
Както бавното сушене е хубаво, ако се превърне в по-дълго от нормалното няма да е добре предполагам. Това са предположения защото при мен все се случва, че изсъхва доста бързо и тва е другата крайност, че крайния продукт става пак зле.
Има досъа хора тук които оставят реколтата директно в гората така, че може и да не е проблем щом нямаш друга алтернатива..
Виж ги намести така, че да не капе вода върху тях най-добре.
Да точно това се чудя видях снимки тук че някоѝ пичове си ги сушат направо в гората и това ме успокоява малко!
.png)