Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Ако всеки можеше просто ей така да си прави семена със стабилни (до колкото е възможно) гени то сайтовете за семена щяха да фалират.
Това не е като да вземеш семка от домат и да излезе пак хубав домат тук нещата стоят малко по-различно.
И пак ще го напиша: Намерени семена в растенията или в купен/подарен/намерен коз не се използват. Семка от феминизирано растение ще се изроди и ще излезе херми с мъжки и женски белези, като ще се опраши само и нищо няма да стане от него, а семка от автоматик е още по-зле.
Ако толкова ти е мерак да си правиш семена си купи регулар семена със стабилна генетика и ясно минал (да му знаеш родителите). трябва ти едно мъжко и едно женско растение и с голям късмет и много четене и знание след 3 години, ще имаш семена, които да можеш да си садиш.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Голям дъжд баси мамата..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 08 Окт 2020, 16:31 Голям дъжд баси мамата..
Когато беряха душа не валя, а сега когато искам да няма мухъл вали. :x
Последно промяна от FikiStoraro на 08 Окт 2020, 17:14, променено общо 1 път.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Josep92 написа: 08 Окт 2020, 17:03
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 08 Окт 2020, 16:31 Голям дъжд баси мамата..
Когато беряха душа не валя, а сега когато искам да няма мухъл вали.
Кво да ти кажа, не мога да заспивам така. Мега насран съм заради това даже не искам да споменавам думата с М завърваща на ЪЛ

Най много ме дразни, че вали и не спирааа. Да се беше изляло на веднъж и да спре, а то с часове.. Още повече ме е яд, че са готови просто изчаквах някой ден още.

Пускам влагоабсорбатора и изкарващия вент и мокри, сухи прибирам..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Още снимки от уикенда. Другия път ще ви пратя снимки през микроскоп, за да си дам сметка за края на сезона.
Прикачени файлове
foto_no_exif (15).jpg
foto_no_exif (4).jpg
Последно промяна от FikiStoraro на 09 Окт 2020, 12:01, променено общо 2 пъти.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Пичове много дъжд баси мама*а 2 дена не е спрял проблем ли е за разтенията коѝто се сушат от 2-3 дена в леко проветриво помещение?? 😳
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Criminal написа: 09 Окт 2020, 10:11 Пичове много дъжд баси мама*а 2 дена не е спрял проблем ли е за разтенията коѝто се сушат от 2-3 дена в леко проветриво помещение?? 😳
Вероятно е проблем, ако "проветрението" идва отвън.
Съветвам да се затваря всичко когато вали защото влагата ще се вдигне до небесата очевидно..
Ако навън е хубаво време с ниска влажност не е проблем да се отвори.

Най-удачния вариянт е изкарващ вент и влагоабсорбатор и евентуално някок циркулиращ вент, но да не е насочен към цветята, а обърнат към стената. Просто да движи въздуха.
Criminal
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 09 Окт 2020, 15:23
Criminal написа: 09 Окт 2020, 10:11 Пичове много дъжд баси мама*а 2 дена не е спрял проблем ли е за разтенията коѝто се сушат от 2-3 дена в леко проветриво помещение?? 😳
Съветвам да се затваря всичко когато вали защото влагата ще се вдигне до небесата очевидно..

Най-удачния вариянт е изкарващ вент и влагоабсорбатор и евентуално някок циркулиращ вент, но да не е насочен към цветята, а обърнат към стената. Просто да движи въздуха.
Знам братле ама нямам условия за такова сушене смисъл няма как у нас да суша и съм ги сложил в на баба ми старата къща има една постройка като склад от дървени материали а отвън е облечена с платнище и има лек отвор отстрани и между гредите и покрива има разтояние 4 пръста и ме самнява да не го е намокрило дъжда защото е близо до стената ще има ли проблем ако се е намокрило?.....
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Criminal написа: 09 Окт 2020, 15:35

Знам братле ама нямам условия за такова сушене смисъл няма как у нас да суша и съм ги сложил в на баба ми старата къща има една постройка като склад от дървени материали а отвън е облечена с платнище и има лек отвор отстрани и между гредите и покрива има разтояние 4 пръста и ме самнява да не го е намокрило дъжда защото е близо до стената ще има ли проблем ако се е намокрило?.....

Ами божа работа според мен, може да е критично, може и да не е.
Както бавното сушене е хубаво, ако се превърне в по-дълго от нормалното няма да е добре предполагам. Това са предположения защото при мен все се случва, че изсъхва доста бързо и тва е другата крайност, че крайния продукт става пак зле.
Има досъа хора тук които оставят реколтата директно в гората така, че може и да не е проблем щом нямаш друга алтернатива..

Виж ги намести така, че да не капе вода върху тях най-добре.
Criminal
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 09 Окт 2020, 15:50
Criminal написа: 09 Окт 2020, 15:35

Ами божа работа според мен, може да е критично, може и да не е.
Както бавното сушене е хубаво, ако се превърне в по-дълго от нормалното няма да е добре предполагам. Това са предположения защото при мен все се случва, че изсъхва доста бързо и тва е другата крайност, че крайния продукт става пак зле.
Има досъа хора тук които оставят реколтата директно в гората така, че може и да не е проблем щом нямаш друга алтернатива..

Виж ги намести така, че да не капе вода върху тях най-добре.
Ами след малко мисля да отскоча до там да видя дали е валяло вътре ако е валяло до къде е мокро (дано не е валяло де) и ако нещо ще го преместя!

Да точно това се чудя видях снимки тук че някоѝ пичове си ги сушат направо в гората и това ме успокоява малко! 🙂
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”