В момента гледам две китки със неясен произход от добра пушена трева (Не си спомням сорт)
Първо всичко стана на майтап, не съм си и мислел, че бих започнал да отглеждам цветя понеже си мислех, че граам не ме бива в тия неща .. Китките са на 4 седмица цъвтеж и съм ги държал 6 седмици във вегативна фаза.
Започнах на майтап със 3 семки от неизвестен произход, тор от цветарски магазин и 2 прожектора по 25в и един малък дрешник ..
Двете китки бяха дръпнали около 10-15 см и реших, че ще се занимавам сериозно, третата не оцеля. Тогава реших, че е време за промени и лек по лек сбирах нужните неща, като палатка, лампа , филтри и т.н.
На тоя етап ги гледам в бокс 1x1x2 , лампата е комбинирана за вег и цъфтеж 600в хпс , имам овлажнител и два вентилатора вкарващ и изкарващ. Също имам и карбонов филтър който е инсталиран, но не е пуснат понеже все още китките не миришат силно
Поливам със следните препарати от 4 седмица вег. фаза понеже тогава си ги набавих(подариха)
Пускам няколко снимки да предобиете представа за какво иде реч, очаквам мнения и съвети , за следващия гроу съм приготвил семки със произход, кчакто и почва, но за него по-късно, да приключи този (не бързам)
Със сигурност пропускам още неща

.png)