Друтото дето си избрах е Bubble kush,имам и бонус bubba kush.
Търсех нещо за релакс и депресиики.
Ще видим там какво,ще излезе
Надъхахте ме с тия LEDки,ще пробвам и аз нещо 100х60

След като си решил да сменяш технологията, взимай каквото ти харесва и помни че след 6 месеца ще има нещо ново.Josep92 написа: ↑18 Сеп 2020, 22:36 Макар че не съм прибрал реколтата чертая схеми за индор. Търся си лед лампа, марс хидро ще е, която да замести 600 ватова хпс лампа, демек да ми покрива 120х120см+ в, с уговорката, че върши по-хубава работа от хпс лампа и харчи по-малко. Особеност при мене, е че ще гледам в стая, боядисана в бяло вместо в бокс. Може ли тия, които са гледали с марс хидро да ми кажат без задръжки за техните достатъци и недостатъци? Какви са особеностите и чалъмите при тяхното използване ? Гледам има различни серии sp, ts, fc, за фц пише сравнително малко, те ли са топа на топа? За сега съм се спрял на ts3000............

Едно уточнение - ts3000 ми допада не ми харесва, т.е. решението ми зависи от вашите препоръки.Sofia Cannabis написа: ↑18 Сеп 2020, 22:49След като си решил да сменяш технологията, взимай каквото ти харесва и помни че след 6 месеца ще има нещо ново.Josep92 написа: ↑18 Сеп 2020, 22:36 Макар че не съм прибрал реколтата чертая схеми за индор. Търся си лед лампа, марс хидро ще е, която да замести 600 ватова хпс лампа, демек да ми покрива 120х120см+ в, с уговорката, че върши по-хубава работа от хпс лампа и харчи по-малко. Особеност при мене, е че ще гледам в стая, боядисана в бяло вместо в бокс. Може ли тия, които са гледали с марс хидро да ми кажат без задръжки за техните достатъци и недостатъци? Какви са особеностите и чалъмите при тяхното използване ? Гледам има различни серии sp, ts, fc, за фц пише сравнително малко, те ли са топа на топа? За сега съм се спрял на ts3000............
Затова прекаленото избиране и търсене на най-хубавото сега няма много голямо значение.
Ако ts3000 ти харесва взимай я използвай година. След това, като купиш нова ще я използваш за цъфтеж а старата (ts3000) ще е за растеж.

Здравей Josep92!Josep92 написа: ↑18 Сеп 2020, 22:36 Макар че не съм прибрал реколтата чертая схеми за индор. Търся си лед лампа, марс хидро ще е, която да замести 600 ватова хпс лампа, демек да ми покрива 120х120см+ в, с уговорката, че върши по-хубава работа от хпс лампа и харчи по-малко. Особеност при мене, е че ще гледам в стая, боядисана в бяло вместо в бокс. Може ли тия, които са гледали с марс хидро да ми кажат без задръжки за техните достатъци и недостатъци? Какви са особеностите и чалъмите при тяхното използване ? Гледам има различни серии sp, ts, fc, за фц пише сравнително малко, те ли са топа на топа? За сега съм се спрял на ts3000............