Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Jendarinapred
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

Vetrushka написа: 14 Авг 2020, 11:14
Jendarinapred написа: 13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
Тогава така се получи, все пак това ми е било и 2-рото отглеждане в живота на вън, човек се учи докато е жив. Аз лично на мокро повече никога няма да махам каквито и да е било листа. Първо, колегите казаха, колко повече листна маса има по - него, толкова по - бавно изсъхва. Колко по бавно е изсъхнало, толкова е по хубав вкуса. Ако се изсуши на бързо, хлорофила остава и вкуса след това не е толкова хубав.
За дългосрочно съхранение, може да се остави и с листата, да не се тримва изобщо, така се запазва за по дълго време.

Относно махането на листата, тогава все още тримвах на мокро, тогава миризмата е много силна и нямаше къде да го правя, затова го направих още в гората.
Точно затова и аз искам преди го правих след като го откъсна, но ще е сравнително доста по-лесно докато е в земята, а и също миризмата е голям проблем при мен дори тази година мисля в гората да ги изсуша с брезент понеже са доста и няма как ще мирише в целия квартал
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

:signw: :weed: :weed: :weed: При мен започнаха цъфтежа
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ако са моите цветя и са ми под ръка последната седмица, 10дни ще махна всички едри листа и ще ги оставя така да доцъфтят, както е на снимката на Ветрушка. След което няма да ги тримвамвъобще, трима ги предпазва в буркани и пакети да не се мачкат трихомите и да падат, а самия той (което е в повече по главите) се изронва в последствие сам. Другото не го пазя, а го махам още на място по възможност, особено ако трябва и да ги нося веднага не ми трябват и торби с листа.
konopbg
Градинар
Градинар
Has thanked: 22 times
Been thanked: 109 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Авг 2020, 08:09
Jendarinapred написа: 13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
Явно го е направил с някаква цел момчето.
Според мен трябва да знаеш какво правиш и защо.
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.

Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)

Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
Блатной,можеш ли да ми кажеш с какво ги храниш за цъфтежа?Нека всеки сподели с какво ги грани ако може.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

konopbg написа: 18 Авг 2020, 12:58
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.

Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)

Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
Блатной,можеш ли да ми кажеш с какво ги храниш за цъфтежа?Нека всеки сподели с какво ги грани ако може.
Не може, защото е наказан.
konopbg
Градинар
Градинар
Has thanked: 22 times
Been thanked: 109 times

Извинявай,а ти ще можеш ли да ми препоръчаш някои неща.За момента ги храня с био бизз блуум и гуанодифф блуум.Взел съм им 2кг за 7 растения.
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

konopbg написа: 18 Авг 2020, 12:58

Аз храня с guano bloom тора е на прах и ръся и поливам после.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

konopbg написа: 18 Авг 2020, 14:20 Извинявай,а ти ще можеш ли да ми препоръчаш някои неща.За момента ги храня с био бизз блуум и гуанодифф блуум.Взел съм им 2кг за 7 растения.
Това е предостатъчно за 7 растения.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 75 times

Здравейте градинари ! :weed:
Снимките са от онзи ден.
Различни растения,различни седмици цъфтеж.
Големи ще гласим другата година,засега ще се радваме на тия,няма да ги продавам,на мен са ми предостатъчни и ако уживеем до края с тях съм сигурен,че ще са уникални на вкус.Никви химий никви минерални и т,нт чисто органични Испански майка ... 😃😝😇 :roll:
Прикачени файлове
20200818_173619_compress88.jpg
Made by Mexico,Tamaulipas
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 52 times
Been thanked: 75 times

Оп
Прикачени файлове
20200818_173803_compress58.jpg